LISTOPAD 2.0.0.7

Napsat příspěvek
Velikost písma:
8793
28.7.08 01:16

adelino co mají mimina na kabelech? bych řekla že jim připomínají pupeční šňůru, jejich hračku co měli celých 9 měsíců… v té samé pozici je i sprcha. :lol:

hildo hezký fotečky, se ale divím že mu ta čelenka drží na čele, Mišan by ji už dávno ožužlal :lol: lachtánek je taky hezký… a máme stejný dudlík - u nás slouží jako kousátko

no adopce nehrozí, to už bych si pořídila něco menšího vlastního :lol:
sám si pořád nesedl (leda z pololehu), touží stát, sezení je nuda. :lol: no tak zkouší před sebou tlačit podnožku od křesla..ale ty jeho nožičky se podlamují a chudák ještě pořádně neví co má dělat, ale občas se mu to povede..

Míno to si Sophinka pošmákla, já mám co dělat abych zachránila vlastní palec u nohy před ožužláním…

adelino a nechceš následovat Kačudku? udělej si testík ms to vůbec být nemusí 8)

Nutrilon taky vařit nehodlám, netuším jak bych to do něj dostala, pro něj je flaška akorát nová hračka - pěkně žbluňká. A poslední dobou se snaží rozkojit i můj špek na břiše. Je to jak vlhká přísavka.

Miiri jojo děťátka jsou strašně šikovná, Mišan žvatlá žvatlá a když chci aby řekl máma tak huba od ucha k uchu a ticho přímo hmatatelné.

Ewik houby u nás nerostou :cry: jen 3 ubohé prašivky jsem uviděla, v lese jsou cítit akorát kobylince, no tak jsem koupila pár žampiónů, aspoň něco.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3141
28.7.08 12:43

ahojky,
vsechny jste u vody nebo co? pozdravuje vas vsechny krisulka, pry z hlubokych lesu, ale signal tam ma :wink:

tulenice, tak jsem povidala davidovi, zes prisla na to, co ma viktor na kabelech. a on „pripominaj mu pupecnik, ne?“. tak jsem asi jedina natvrdla, koho to nenapadlo :wink:

havo, teda matysek je sikula s tim ukazovanim 8O . viktor se teda taky orientuje co je co, ale nekdy mam pocit, ze schvalne dela pravej opak toho, co se po nem chce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8793
28.7.08 13:23

adel no asi to tak bude, když to říkáš. :-D my to s tuleněm okomentovali už při přechodu do velké vany, hadice od sprchy, sen všech mimin :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3771
28.7.08 19:18

Havo - tak to i já valím bulvy 8O Sophinka toho moc nenamele - jediné co říká naprosto srozumitelně je .....a to byste neuhádli :lol: …HAM.Ale očima komunikuje,takže vím,že rozumí. Když třeba řeknu-kde je pejsek - tak se na něj podívá,atp. Jo,a naučili jsem ji dávat pusinky - rtíky nešpulí,ale užasně nastavuje otevřenou pusu :lol:

Teda dneska byl pařák,že? Odpoledne jsem musela s malou na poštu,byla to procházka hrůzy - nikde žádný stín po cestě a ve městě bylo na padnutí.Debil jsem už dala auto do bazaru,tak jsem nepojízdná. A nové auto stále není :cry: Už to řeším přímo přes importéra VW - slíbili mi,že mi zítra dají vědět,jak to z toho prodejce dostat. Asi jsem to tu nepsala,stala se ale neskutečná věc - auto už je k mání asi 3 týdny,stojí ve skladu VW v Lysé n.L.,ale ten autosalon z Mladé Bolesl. se ocitl v platební neschopnosti a nemají prachy na to,aby ho uhradili importérovi a mně následně prodali. Zkoušeli na mě ať provedu úhradu auta a že mi ho pak do tří dnů zajistí,ale na to by snad kývl jen debil. Žasnu co je dneska všechno možné,myslela jsem,že si takový koncern jako VW je hlídá,kdo jim dělá dealera.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3771
28.7.08 20:46

Všechno nejlepší Viktorkovi k jeho prvnímu svátečku

http://www.sirmi.ic.cz/medved/24.gif

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1653
28.7.08 20:49

:lol: Však to taky už 2 týdny trénujeme :wink: Ale musí mít náladu, jinak neukáže nic. Třeba dneska jsem z něj dostala akorát krtka a jinak chtěl tu knížku pouze žužlat. :lol: Ale zase na mě dneska odpoledne dosti důrazně znakoval, že má hlad. To otvírá pusinku jako rybička a hrozně mlaská. :lol: :lol: :lol:

Ewiku, s nočníkem je to tak, že si ještě rozhodně neumí říct, že na něj chce. Ale když ještě není hotovo, odmítá být sundán a naopak, když má pod zadkem smradlavou nálož, sápe se na mě jako blázen. :wink: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6475
28.7.08 21:09

Pane jo tady je to sama sikulka :lol: :lol: a krasny fotecky :wink:

Mino fotka fakt :-) :lol: :lol: :lol:

u nas je overeno, ze Haf skutecne patri k pejskovi, jindy to nerika jen v souvislosti s hafanem, ale musi se ji chtit ze :wink:
Dneska dopolko sla spinkat, to spime ve velky posteli usneme mame u prsa, davam kolem ni pro jistotu mantinely z nasich perin a kdyz se zbudi chuvicka to ohlasi…jenze dneska byla potichu :o( …takze kdyz chuvicka vyhlasila poplach ja rozrazila dvere Viky se valela na koberci :( no boule nikde ani nic jinyho tak doufam, ze dobry, ale uz nekompromisne do maly postylky :(

Mino a stim spanim fakt neprovokuj. :evil: .. mi ted mame prazdninovej rezim nebo co driv jak 21:30 neusneme a od 4 mame na koze :( tedy dneska tuk tuk uz spime, ale to bude tim, ze se utahala v bazenu…
a co ten odkaz dosel ti???
A stim autem fakt pruda :? 8O 8O, ale v CR je bohuzel mozne vse
drzime palecky at to brzy dobre dopadne :wink: a na plavcu at uz Vam muzeme zavidet krasne nove auticko :wink:

Viktorkovi Vse nej nej nej a sladkyho hubanka :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7805
28.7.08 21:25

Čus,

Viktorkovi všechno nej nej k svátečku :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3771
28.7.08 21:29

Raveno - takže jste měli letecký den :lol: No,ještě že Viktorka umí přistávat :lol:

Sophinka zas dneska perlila ve vodě - najednou vyjekla takový neznámý pokřik a ejhle - všude dokola plavaly hovínka :lol: - Zdeněk musel okamžitě zasáhnout a takovou tou síťkou na hrubé nečistoty tyto smradlavé nečistoty vylovit a jít hodit do hajzlíku :lol:
Odkaz došel - no já nevím,už jsem o tom viděla i nějaký pořad v TV. Moc se mi do toho nechce,nějak mě to neoslovilo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3771
28.7.08 21:32

Miiri - zítra příjemný let, krásnou,pohodovou dovču a nepřipalte si půlky :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1264
28.7.08 21:49

Ahojky,
dnes takové vedro a my se vypravili Kubíkovi pro novou autosedačku :roll: ,ale už ji máme doma.
Adel,nakonec jsme koupili MaxiCosi RodiXR.Do 15kg má K.sice daleko,ale seděl v ní a dobré.

Míno,stalo se nám to jednou s Kubíkem po mangoldu…měla jsi pocit,že na něm trávící trakt nazanechal žádné následky :lol: :lol:
A jak se Sophinka na to tvářila?

Berinka už není píďalka,ale vypilovala styl do klasického lezení. 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3771
28.7.08 21:57

Sophi se tvářila blaženě -zjevně se jí ulevilo :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1160
28.7.08 22:37

Caf holky,
tak som tu na sekundu.
Spunt zaspal - jupiiiiiiiiiiiiiiiiii. Spankovy rezim sa zase posral a chodime na kute o desiatej.
Tak najnovsie mame to, ze nase dieta vylezie po tocitom schodisku. Najprv si trufol na styri schody, dnes uz vyliezol uplne hore a dosiel na to, ze na tej zuzenej casti to nejde tak siel na tu sirsiu. No jooooooooooooooo, sa ani vysrat nemozem bez neho ist. Minule som sedela na hajzli a on dobehol a :,-(ol si do mojich nohavic na zemi. Hruza. Inac sme velmi odvazny, lebo sa ma zacal pustat a stoji sam bez opory. No a chodime jak delo uz na jednej ruke.
Sa máááááááme teda poviem Vam.

Jo Adel, tak to bud holka rada, ze mas schody dva a nie taky tocity vylez ako mame my, xixixixix.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1686
29.7.08 00:45

Tak jsem dobalila, Pa letím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7805
29.7.08 11:34

Ahojte,