LISTOPAD 2.0.0.7

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2393
25.7.08 12:35

no tak slava :lol: tak kdybyste tu chteli ztratit chvilku, ukazu vam krasy skorometropole :wink:

ja chci leeeto!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3141
25.7.08 12:46

nazdarek!

krisulko , jestli myslis vlhkej vzduch a hnusny horko, tak to je u nas :wink:

dalsi vesela prihoda s nasi ajou - se mi prisla pochlubit, ze prej hraje „na schovavanou“ - a jak? cpala si magnetky do (spodnich) kalhotek :roll: … tak jsem ji musela vysvetlit, ze to fakt neni dobrej napad :wink:

katko , uzij si dovcu! (jinak jsem si nakonec objednala tu vlozku s tou panackovou latkou, ale cervenou, no a ta latka nakonec neni. takze jsem si dneska vybirala jinou, pani jeste neodepsala, tak jsem zvedava, jestli to dopadne).

maso - dr. rikala tak 5× tydne, davame jak to vyjde, podle toho, jestli jsme doma nebo nekde venku. vejce nedavame a zatim nebudem. s masem jsem se dost natrapila s ajou, ta ho poradne nejedla asi do dvou let.

raveno , k odrazedlu - jestli uz koukas po motorce na pristi rok, vyzkouseli jsme tri - a nejlepsi je rozhodne klasicke enduro http://www.nassvet.cz/…produkt.html . delaji se v ruznych velikostech.
jestli to chces na driv, jeste nez bude behat, tak vem neco takovyho: http://www.e-detskysvet.cz/…robnosti.php?… .

a uz nevim, co jsem chtela :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8793
25.7.08 12:57

Krisulko hihihihihi krásy skorometropole, tuleň měl ještě v lednu trvalý pobyt v Modřicích, určitě víš kde to je :lol: :lol:

maso dávám jak kdy obvykle se snažím to střídat, jednou maso se zeleninou, podruhý jen zeleninu a už 2× dostal žloutek, momentálně mi došlo mražené papenko s masem, tak musím koupit dobré masíčko a zase navařit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1264
25.7.08 21:24

Ahojky,
Kacudko,kočárek jsme kupovali až po porodu(doporučují to všechny maminky od skorodvojek :wink: ,podle toho jaké bude starší chodec a taky jaké bude počasí).
Kubík chodí od 11,5m.Když se Berinka narodila,tak už zvládal i schody :D -bydlíme v podkroví.
Tandem-sourozenecký kočárek jsme kupovali kvůli tomu,abych sama s nima oběma mohla někam jet a taky v zimě,aby byli oba aspoň chvíli venku.První tři měsíce jsme ho využívali hodně,od března už bylo hezčí počasí a zůstavali jsme doma na zahradě.Pokud ale jedeme něco vyřizovat,na výlet, tak ho pořád využíváme.
Koupili jsme bazarový Jané Powertwin(http://www.kocarky.cz/…win-pro.html).Je nejlehčí ze všech tandemů,skladný,dobře se ovládá,není masivní.
Jakkékoli další dotazy ráda zodpovím :wink:

Enasus:Maso dáváme 2-3× týdně a 1× týdně žloutek.Skleničky nepoužívám,vařím sama.

Raveno:Odrážedlo je nejlepší to,co na něj dávala odkaz Adel.Je důležité aby ty zadní kolečka nebyla moc široká,špatně se jim potom jezdí.Měli jsme po synovcích,ale nakonec jsme kupovali Enduro.

Krisulko:Příští týden má být až 33stupňů 8O :roll:

Dnes jsme měli synovce(6leté dvojčata a jeden 7letý) na prázdninách a pět dětí je opravdu moc :lol: :lol: Zlaté dvě :lol: max tři.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3771
25.7.08 21:48

Hezký večer,

Adel - do seznámku 10620gr/77 cm :oops:

Hurá,že má být nádherně.Aspoň se trochu připravíme na dovču :potlesk:

Raveno,prosím prosím pošli mi ten odkaz :wink:

Napoly - super tringelt - a je to fakt jen za obsluhu? :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2393
25.7.08 22:02

holciny, jdu se zase rozloucit, zitra vyrazim smer jizni cechy - jeden tyden na chaticce a 2. u tety - to se ozvu, hildo! (jestli teda najdu cislo :roll: :lol: )
mejte se krasne!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
664
25.7.08 22:03

Ahojky a dobrý večer všem,

tak dneska je venku jak v prádelně… ale mě to vyhovuje…tak snad už zima nebude.

Míno - vše nej Sophi :-) :-) … a pěkné číslo váhy. :potlesk: :potlesk:

Prosím - když obýdky vaříte doma a když si je připravíte dopředu jak a včem to mrazíte? Někde jsem taky četla, že vařené (např. maso už by se mrazit nemělo)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3771
25.7.08 22:44

Enasus - já vařím jen občas,jako čočku,zkusila jsem ten mangold od Raveny,ale většinou dávám skleničkové papání od Hipp. S tím masem to máme obdobné - malá to prostě pozná a nechce. A taky nechce kousky. Zajímavé je,že u ovoce jí to nevadí. Takže to nijak nehrotím,občas se mi do ní fintou podaří trochu dostat - dám jí to do kalíšku od frutapury :lol:
Mně se nějak to mražení dětského jídla příčí - příjde mi,že ta konzistence jídla už není nikdy taková jako když je to čerstvé.

Dneska jsme si dávali v KFC v Letňanech do nosu,jakási paní nás tam pozorovala a pak prohodila - teda ta vaše holčička je celá tatínek. No Zdeněk zářil jak měsíc v úplňku. Jasně že jsem mu tu radost musela trochu zkazit,tak povídám - ona myslela jako že je taky tlustá :lol: :wink:

Krisulko - hezkou dovču!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6475
25.7.08 23:37
.Mína. píše:

Raveno,prosím prosím pošli mi ten odkaz :wink:

Napoly - super tringelt - a je to fakt jen za obsluhu? :lol: :lol: :lol:

minimalne obsluha nahore bez vid Napoly :lol:

Mino chybicka napravena…no si muzeme fotky mmskama posilat navzajem :lol: :lol: :lol:
tedy Sophinka uz si dava do nosu v KFC ( a prej po cem tak roste :lol: :lol: :lol:) abych nezapomnela vse nejlepsejsi :wink: :srdce:

No ja mam zamrazeny kostky masa, zeleninu vetsinou varim cerstvou… nevim jak bych denne to maso varila:( ty jeji pidiporce

Krisulko hezkou dovcu :!

ja potrebuju krasne az prespristi tyden :! :! doufam, ze si to pocasi ted nevybere a nam ta dovca neprosnezi :cry:

Adel diky za odkaziky :wink: to enduro vypada dobre… nechci az ho na pristi rok, ale uz na tenhle na doma… no uvidim v zari jak na tom budeme s nozickama :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3141
26.7.08 08:25

dobre ranko!

mino, jo to jsem se chtela napoly taky zeptat, jestli zakaznikum neposkytuje nejaky nadstandardni sluzby :lol:
jinak ale sophinka je teda kus (ale ja mam pro poradny zensky pochopeni :lol: )!

kacudko, ja jsem predevcirem v mothercare koukala na phil & teds (ciste ze zvedavosti, ze se o nem na emiminu diskutovalo a nikdy jsem ho nevidela v realu, no asi jsem fakt trochu posedla kocarkama :lol: ), a ten vypada taky moc dobre…

a kdyz je tu mrtvo, tak to tu aspon zahltim fotkama:

viktor slysi aju a me z koupelny a rad by za nama… …snazil se urputne, ale zatim se mu schody vylezt nepodarilo :wink: 

stejne si nedovedu predstavit, jak by ho ty jeho tycky mohly unyst :wink: …

a jeste jedna (se slonem z lega)… …a jedna sourozenecka: 

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3284
26.7.08 09:14

ahoj holky,
nestíhám, jdu se jen rozloučit, odjíždíme na týden na Mácháč, tak kdyby jste někdo, kdo tam jste poblíž měl zájem o nějaký minisrazík, klidně písněte :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3136
26.7.08 17:39

ahojky…
teda co vy si o mě myslíte :twisted: :lol: :lol:
včera jsem měla „jenom“ 800Kč :wink: …ale pětikilo jsem dostala od jednoho hráče, kterej vyhrál 9700Kč, tak mi to dal 8) JEN TAK - mimochodem :wink:
fakt jsem přesvědšená, že to ty servírky dělaj jenom kvůli těm tringošům, fakt!

všem přejeme krásné dovolené 8)

a samozřejmě i oslavencům vše nej!!!

míno - Sophi pěkně šlape Filipkovi na paty :P :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3136
27.7.08 15:27

kde jste kdo???????

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3141
27.7.08 15:33

ja tu jsem :-) . ale moc si se mnou nepokecas, porad odbiham pro viktora a odnekud ho taham nebo mu neco rvu z pusy. co ty decka maji na tech kabelech :roll: ???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1994
27.7.08 16:11

já jsem tu taky… nějak mě dneska nic nebaví, musíme jít nakoupit, ale v tom vedru se mi nechce. Honzík teď po nocích docela zlobí, takže bych si nejradši lehla :? Mam pocit, že poslední dobou vůbec nespim :roll:

Anička byla teď tejden na chalupě s babičkou a dědou, někde na šumavě, a včera se nám vrátila domů. Mohli tam bejt ještě tejden, jak je doma tak má roupy, neposlouchá…

tady nějaký fotky:
takhle vyšňořila Honzíka Anička 

dnes Honzík poprvé zjistil jaký je to bezva pod postelí 

takhle krásně sedíme a vypadáme jako lachtánek, páč máme na rukávech u pyžámka přišitý ponožky kvůli škrábání… 

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí