Poradna duly
Jana Čurdová
no tak slava
tak kdybyste tu chteli ztratit chvilku, ukazu vam krasy skorometropole ![]()
ja chci leeeto!!!!
nazdarek!
krisulko , jestli myslis vlhkej vzduch a hnusny horko, tak to je u nas ![]()
dalsi vesela prihoda s nasi ajou - se mi prisla pochlubit, ze prej hraje „na schovavanou“ - a jak? cpala si magnetky do (spodnich) kalhotek
… tak jsem ji musela vysvetlit, ze to fakt neni dobrej napad ![]()
katko , uzij si dovcu! (jinak jsem si nakonec objednala tu vlozku s tou panackovou latkou, ale cervenou, no a ta latka nakonec neni. takze jsem si dneska vybirala jinou, pani jeste neodepsala, tak jsem zvedava, jestli to dopadne).
maso - dr. rikala tak 5× tydne, davame jak to vyjde, podle toho, jestli jsme doma nebo nekde venku. vejce nedavame a zatim nebudem. s masem jsem se dost natrapila s ajou, ta ho poradne nejedla asi do dvou let.
raveno , k odrazedlu - jestli uz koukas po motorce na pristi rok, vyzkouseli jsme tri - a nejlepsi je rozhodne klasicke enduro http://www.nassvet.cz/…produkt.html . delaji se v ruznych velikostech.
jestli to chces na driv, jeste nez bude behat, tak vem neco takovyho: http://www.e-detskysvet.cz/…robnosti.php?… .
a uz nevim, co jsem chtela ![]()
Krisulko hihihihihi krásy skorometropole, tuleň měl ještě v lednu trvalý pobyt v Modřicích, určitě víš kde to je
![]()
maso dávám jak kdy obvykle se snažím to střídat, jednou maso se zeleninou, podruhý jen zeleninu a už 2× dostal žloutek, momentálně mi došlo mražené papenko s masem, tak musím koupit dobré masíčko a zase navařit
Ahojky,
Kacudko,kočárek jsme kupovali až po porodu(doporučují to všechny maminky od skorodvojek
,podle toho jaké bude starší chodec a taky jaké bude počasí).
Kubík chodí od 11,5m.Když se Berinka narodila,tak už zvládal i schody
-bydlíme v podkroví.
Tandem-sourozenecký kočárek jsme kupovali kvůli tomu,abych sama s nima oběma mohla někam jet a taky v zimě,aby byli oba aspoň chvíli venku.První tři měsíce jsme ho využívali hodně,od března už bylo hezčí počasí a zůstavali jsme doma na zahradě.Pokud ale jedeme něco vyřizovat,na výlet, tak ho pořád využíváme.
Koupili jsme bazarový Jané Powertwin(http://www.kocarky.cz/…win-pro.html).Je nejlehčí ze všech tandemů,skladný,dobře se ovládá,není masivní.
Jakkékoli další dotazy ráda zodpovím ![]()
Enasus:Maso dáváme 2-3× týdně a 1× týdně žloutek.Skleničky nepoužívám,vařím sama.
Raveno:Odrážedlo je nejlepší to,co na něj dávala odkaz Adel.Je důležité aby ty zadní kolečka nebyla moc široká,špatně se jim potom jezdí.Měli jsme po synovcích,ale nakonec jsme kupovali Enduro.
Krisulko:Příští týden má být až 33stupňů
![]()
Dnes jsme měli synovce(6leté dvojčata a jeden 7letý) na prázdninách a pět dětí je opravdu moc
Zlaté dvě
max tři.
Hezký večer,
Adel - do seznámku 10620gr/77 cm ![]()
Hurá,že má být nádherně.Aspoň se trochu připravíme na dovču ![]()
Raveno,prosím prosím pošli mi ten odkaz ![]()
Napoly - super tringelt - a je to fakt jen za obsluhu?
![]()
holciny, jdu se zase rozloucit, zitra vyrazim smer jizni cechy - jeden tyden na chaticce a 2. u tety - to se ozvu, hildo! (jestli teda najdu cislo
)
mejte se krasne!
Ahojky a dobrý večer všem,
tak dneska je venku jak v prádelně… ale mě to vyhovuje…tak snad už zima nebude.
Míno - vše nej Sophi
… a pěkné číslo váhy.
![]()
Prosím - když obýdky vaříte doma a když si je připravíte dopředu jak a včem to mrazíte? Někde jsem taky četla, že vařené (např. maso už by se mrazit nemělo)
Enasus - já vařím jen občas,jako čočku,zkusila jsem ten mangold od Raveny,ale většinou dávám skleničkové papání od Hipp. S tím masem to máme obdobné - malá to prostě pozná a nechce. A taky nechce kousky. Zajímavé je,že u ovoce jí to nevadí. Takže to nijak nehrotím,občas se mi do ní fintou podaří trochu dostat - dám jí to do kalíšku od frutapury ![]()
Mně se nějak to mražení dětského jídla příčí - příjde mi,že ta konzistence jídla už není nikdy taková jako když je to čerstvé.
Dneska jsme si dávali v KFC v Letňanech do nosu,jakási paní nás tam pozorovala a pak prohodila - teda ta vaše holčička je celá tatínek. No Zdeněk zářil jak měsíc v úplňku. Jasně že jsem mu tu radost musela trochu zkazit,tak povídám - ona myslela jako že je taky tlustá
![]()
Krisulko - hezkou dovču!
.Mína. píše:Raveno,prosím prosím pošli mi ten odkaz
Napoly - super tringelt - a je to fakt jen za obsluhu?![]()
![]()
minimalne obsluha nahore bez vid Napoly ![]()
Mino chybicka napravena…no si muzeme fotky mmskama posilat navzajem
![]()
tedy Sophinka uz si dava do nosu v KFC ( a prej po cem tak roste
) abych nezapomnela vse nejlepsejsi
![]()
No ja mam zamrazeny kostky masa, zeleninu vetsinou varim cerstvou… nevim jak bych denne to maso varila:( ty jeji pidiporce
Krisulko hezkou dovcu ![]()
ja potrebuju krasne az prespristi tyden
doufam, ze si to pocasi ted nevybere a nam ta dovca neprosnezi ![]()
Adel diky za odkaziky
to enduro vypada dobre… nechci az ho na pristi rok, ale uz na tenhle na doma… no uvidim v zari jak na tom budeme s nozickama ![]()
dobre ranko!
mino, jo to jsem se chtela napoly taky zeptat, jestli zakaznikum neposkytuje nejaky nadstandardni sluzby ![]()
jinak ale sophinka je teda kus (ale ja mam pro poradny zensky pochopeni
)!
kacudko, ja jsem predevcirem v mothercare koukala na phil & teds (ciste ze zvedavosti, ze se o nem na emiminu diskutovalo a nikdy jsem ho nevidela v realu, no asi jsem fakt trochu posedla kocarkama
), a ten vypada taky moc dobre…
a kdyz je tu mrtvo, tak to tu aspon zahltim fotkama:
viktor slysi aju a me z koupelny a rad by za nama…
…snazil se urputne, ale zatim se mu schody vylezt nepodarilo

stejne si nedovedu predstavit, jak by ho ty jeho tycky mohly unyst
…
a jeste jedna (se slonem z lega)…
…a jedna sourozenecka: 
ahoj holky,
nestíhám, jdu se jen rozloučit, odjíždíme na týden na Mácháč, tak kdyby jste někdo, kdo tam jste poblíž měl zájem o nějaký minisrazík, klidně písněte ![]()
ahojky…
teda co vy si o mě myslíte
![]()
včera jsem měla „jenom“ 800Kč
…ale pětikilo jsem dostala od jednoho hráče, kterej vyhrál 9700Kč, tak mi to dal
JEN TAK - mimochodem ![]()
fakt jsem přesvědšená, že to ty servírky dělaj jenom kvůli těm tringošům, fakt!
všem přejeme krásné dovolené ![]()
a samozřejmě i oslavencům vše nej!!!
míno - Sophi pěkně šlape Filipkovi na paty
![]()
ja tu jsem
. ale moc si se mnou nepokecas, porad odbiham pro viktora a odnekud ho taham nebo mu neco rvu z pusy. co ty decka maji na tech kabelech
???
já jsem tu taky… nějak mě dneska nic nebaví, musíme jít nakoupit, ale v tom vedru se mi nechce. Honzík teď po nocích docela zlobí, takže bych si nejradši lehla
Mam pocit, že poslední dobou vůbec nespim ![]()
Anička byla teď tejden na chalupě s babičkou a dědou, někde na šumavě, a včera se nám vrátila domů. Mohli tam bejt ještě tejden, jak je doma tak má roupy, neposlouchá…
tady nějaký fotky:
takhle vyšňořila Honzíka Anička 
dnes Honzík poprvé zjistil jaký je to bezva pod postelí 
takhle krásně sedíme a vypadáme jako lachtánek, páč máme na rukávech u pyžámka přišitý ponožky kvůli škrábání…