Poradna duly
Jana Čurdová
Tak holky taky padnu za vlast nějak jsem se rozkašlala a šimrá mi v krku což mi štve akorát namáham bříško
. Zítra zajdu do lékárny když budem ve městě snad mi na to něco daj myslim že jitrocelovej sirup bych asi mohla ne?
@tehulka001 bohuzel i me skolila vcera viroza a dneska test nesilil a mozna je i slabsi nez pred dvema dny.tak mam nervicky v haji ![]()
Tobe drzim pesticky, at je vsechno v poradku ![]()
@verunka slunicko Nebuj možná si měla zředěnější moč u mě je to teda zatím jen kašel a mám pocit jak kdyby mi dal někdo do plic kámen ale snad to rozeženu. Jsem strašně nervozní snad to se mnou neklepne než půjdu do ordinace ![]()
@verunka slunicko Ani nevím jsem z toho dost rozhozená miminko je tam kde má být ale vedle něj bylo buď založeno na druhý nebo je to hematom
. Za týden jdu znovu
@verunka slunicko Pokud testuješ mamatestem, tak ta druhá čárka snad nikdy není stejná. Já jí mám také slabší ![]()
@tehulka001 Neboj se vše bude ok ![]()
Já mám dnešní UTZ za sebou. Byl vidět váček a 10.12. jdeme na srdíčko ![]()
@pajisek90 Tak to jsme na tom stejně taky váček a žloutkovej váček a něco k tomu
Ale já se nedam budu se to miminko prát. Já jdu 2.12.
@tehulka001 Neboj určitě bude vše ok
Mně chtěli napřed jen vzít krev, že prý na UTZ nemusí být ještě nic vidět a nakonec mi Dr udělal UTZ a hned byl vidět váček
Ve zprávě mám napsáno, že má 5mm jinak nic víc. Teď to bude dlouhých 14 dní… Ty se nestrachuj. Příští týden bude určitě vše ok
![]()
@pajisek90 Já už to právě mám jednou za sebou když sem čekala Denisku v šestym týdnu mi našla taky založeno na druhý s tim že se nevyvynulo pak to bylo OK a v 10tt jsem začala krvácet našli hematom a ve 20tt mi udělali potrat že už mě udržovat nebudou že co mi dají krev ze mě vyleje spodem musela jsem císařem mám dva takže se bojím ale teď prostě to už musí být dobrý
@pajisek90 tak to je parada ![]()
@tehulka001 neboj jiste to bude v poradku. uzivala jsi nejake leky nebo mate v rodine dvojcata, ze takhle za sebou mas dve mimi? ja vim, ze te to moc neuklidni po predeslych udalostech, ale musis tomu mrnouskovi verit ![]()
@verunka slunicko Prášky akorát utrogestan a ascorutin dvojčata v rodině nemáme ani jeden ![]()
@tehulka001 To je mi moc líto
Muselo to být příšerný
Určitě teď bude vše v pořádku, prostě musí ![]()
@pajisek90 Jak říkám mimčo nepustim i kdyby skákalo z břicha ven ![]()
@tehulka001
Ten tvůj přístup je super
Zakaž si všechny špatné myšlenky a užívej si to ![]()