Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Hezký večer ženy, půjdu k věci. Manželka se mnou nechce nic mít. Vadí vám na pipině fousy? Prý ji to škrábe já si ale myslím že se jen vymlouvá. Zkoušel jsem použít kondicionér, aviváž všechno ale pořád si mele svou. S díky Hubert
@Anonymní píše:
Hezký večer ženy, půjdu k věci. Manželka se mnou nechce nic mít. Vadí vám na pipině fousy? Prý ji to škrábe já si ale myslím že se jen vymlouvá. Zkoušel jsem použít kondicionér, aviváž všechno ale pořád si mele svou. S díky Hubert
Troll. ![]()
@Anonymní píše:
Ja fous na pipine nemám. To by mi asi vadilo.
@Anonymní píše:
Už jenom pusa na zarostlého obličej kde se schovává kde co je :
. Polívka kape do vousů, pivo se vsakuje do vousů… To je tak nechutný. Vůbec se jí nedivim
@Atisia píše:
Už jenom pusa na zarostlého obličej kde se schovává kde co je :. Polívka kape do vousů, pivo se vsakuje do vousů… To je tak nechutný. Vůbec se jí nedivim
Je pravda, že mám plnovous, a dlouhý. Ale dbám na hygienu. Jsem ale přesvědčen, že kdybych se oholil, tak zas bude kafrat že to škrábe. Jsem myslivec, abyste chápaly situaci
@Anonymní píše:
Je pravda, že mám plnovous, a dlouhý. Ale dbám na hygienu. Jsem ale přesvědčen, že kdybych se oholil, tak zas bude kafrat že to škrábe. Jsem myslivec, abyste chápaly situaci
Já to nesnáším. Hygiena, nehigyena, jak na tom zůstává jídlo… Nemůžu to vidět 🙈
@Atisia píše:
Já to nesnáším. Hygiena, nehigyena, jak na tom zůstává jídlo… Nemůžu to vidět 🙈
Ona si ale nikdy nestěžovala, že bych byl umazaný. Ale nechce se mnou spát a viní z toho mé fousy
@Anonymní píše:
Ani kdybys byl hajný Robátko a byl denně barber shopu, tak tomu bordelu nezabráníš.
@Anonymní píše:
Ona si ale nikdy nestěžovala, že bych byl umazaný. Ale nechce se mnou spát a viní z toho mé fousy
Tak se 9
Ohol a uvidíš, jestli jí to přejde. Třeba je chyba úplně jinde.
@Betty MacDonald píše:
Ani kdybys byl hajný Robátko a byl denně barber shopu, tak tomu bordelu nezabráníš.
Já mám plnovous už nějakých 40 let, zakládám si na tom. Najednou jí to vadí
@Atisia píše:
Tak se 9
Ohol a uvidíš, jestli jí to přejde. Třeba je chyba úplně jinde.
No to se mně právě nechce. Jednak mám fousy odjakživa a druhak se jí podvolím takže mě nerespektuje. Zajímalo by mě jestli nemá milence
@Anonymní píše:
Právě 40 let. To tělo už není jako ve 20.
.
Taky jí to obecně může vadit, dlouhodobě.
Může mít nějaký problém gynekologického rázu
Může se za sebe stydět.
tohle je třeba nejreálnější a nejrychlejší řešení pro její okamžitý komfort.
@Anonymní píše:
No to se mně právě nechce. Jednak mám fousy odjakživa a druhak se jí podvolím takže mě nerespektuje. Zajímalo by mě jestli nemá milence
A ty ji respektujes?
úplně ve všem?
@Anonymní píše:
Kolik ti je 60?
No tak to už nebudeš žádný Jura a ona má po přechodu. Asi ji přešly chutě.