Louis Vuitton Neverfull MM

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
151
15.4.14 12:01

Louis Vuitton Neverfull MM

Holky nemáte prosím některá přehled kolik stojí aktuálně výše uvedená kabelka v Pařížské? Děkuji :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2429
15.4.14 12:27

Na Pařížské nevím, ale v Holešovické tržnici bude stát tak 500kč bych tipla :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Andrejka88
15.4.14 12:27

@Sareah podle toho, ktere provedeni mas na mysli. Klasicka kostka nebo monogram je nejlevnejsi. Ja kupovala tu nejvetsi GM ve Vidni, ale v CR jsou ceny srovnatelne. Loni jsem kupovala jednu kabelku v Miami a v Praze byla o mesic pozdeji cena uplne stejna. Aktualne stoji MM okolo 590£, takze kolem 19500,–

• Citovat
  • Upravit
2873
15.4.14 12:28

@syselinka tak to bych tu ani nezmiňovala, na ty fejky se nedá koukat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2429
15.4.14 12:33

@BabyBella znáš to - čím víc čárek tím víc adidas respektive byl to vtip :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
151
15.4.14 12:33

Holky děkuju, napadlo mě zavolat do Pařížské (to brzy :lol: ) stará kolekce se doprodává a u nás už není k sehnání, dělá se teď nová včetně pochettky a stojí 24.000Kč..to mi přijde zbytečné, tak třeba narazím na někoho kdo jí bude prodávat..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2873
15.4.14 12:34

@syselinka tak tak :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
151
15.4.14 12:34

@Andrejka88 Na mysli mám klasiku damier ebene, jsem prcek, takže střední by mi úplně stačila..bohužel novou už jí asi neseženu :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
151
15.4.14 12:37

@syselinka Díky za tip :palec: :lol: máš krásnou holčičku!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
628
15.4.14 12:47

Ahoj, byla jsem tam cca před měsícem a myslím okolo 14000 Kč, ale nevím, jestli to byla přímo MM., jinak já si objednala Louis Vuitton Galliera Damier Azur a manžel se mnou začíná po 14dnech pomalu zase komunikovat :-) cenu jsem přiznat nechtěla, bohužel zahlídnul v potvrzovacím mailu :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
151
15.4.14 12:51

@simona.b. To mi ani neříkej, že před měsícem jí tam ještě měli :( Galliera je nádherná! Závídím ;) já mám všechny do ruky a mesíka, teď potřebuju nějakou kam toho hodně narvu, cestování s miminem je složitý :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
628
15.4.14 13:15

@Sareah Fakt si nejsem 100% jistá, jsem zaměřená na menší, synovi je už 1,5 roku, tak už toho tolik nepotřebuju :-) je to mor :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Andrejka88
15.4.14 13:30

@Sareah nesezenes?? To slysim poprve! Na netu na oficialnich strankach jsou stale dostupne, tak si ji objednej klidne pres Parizskou. Bohuzel v Praze je ten obchod fakt nejchudsi a i dodavani zbozi tam hrozne dlouho trva. My uz jezdime jen do Vidne… Tam je meli pred 3 mesici ve vsech barvach i velikostech a dala bych ruku do ohne, ze jsou tam stale zasobeni dobre.

• Citovat
  • Upravit
2429
15.4.14 13:46

@Sareah děkuji ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
151
15.4.14 20:53

@Andrejka88 No vidíš, vůbec mě nenapadlo, že bych si ji od nich mohla nechat objednat…slečna do telefonu mi totiž řekla, že kabelka je již nedostupná, že je nová kolekce..nechápu, proč mi sama nenabídla, že by ji třeba mohli nechat objednat od jinud :think: zítra tam znovu zavolám a poptám se jich na to.. Děkuju za radu :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák