Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Nevím přesně jestli se jedná o lucidní sny takže se omlouvám předem za nadpis. Zdálo se mi, že jsem omdlela v práci, protože to tam nesnáším. Naprosto jsem věděla, že simluju. Zavolali zachranku tak jsem se probudila a začla sebou třepat u drahé elektronické tabule. Doktor řekl chcete to rozbít? Tak se přestaňte třepat. Když se nadřízený ptal co semnou je doktor řekl že simuluju. Okamžitě jsem se probudila s myšlenkou ani ve snu neumím simulovat…
Nechápu své sny. Někdy jsou ty sny tak dlouhé, že si je všechny ani nepamatuju a nenavazujou tolik na sebe, ale většinou mi dojde, že spím a probudím se. Například se mi zdálo o zemřelé mamince a pak jsem řekla vždyť s tebou mluvit už nemůžu a probudím se.. je mi 23 a mám se spánkem dost problém kvůli tomu, protože když se probudím o pul 1 ráno jako teď nemůžu pak usnout a jestliže usnu brzy se probudím s tím, že co se děje není realita. Má s tim někdo zkušenosti? Dá se s tím něco dělat.?
Děkuji.
Taky se mi zda nekolik snu za noc a v nekterych vim, ze se mi to jen zda. Rano se budim nadrena ![]()