Spánek a divné chování?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
28.10.22 14:13

Spánek a divné chování?

Zdravim, od včerejšího dne se nam stává divná věc. Nikdy předtím jsme to nezažili. Malý má zánět v uchu, dostal antibiotika plus kapky do uší. Je bez teplot. A když spinká, zničeho nic se probudí a chová se zvláštně. Nevnima nás, říká nesmysli. Třeba, že padá barák. Pak fouká kolem sebe, schovává se pod peřinu nebo hlavu zaboří do polštáře. Trvá to 2-3 minuty. A pak to přejde rychle, jde vidět, že si nic nepamatuje. Nevíte někdo co by to mohlo být?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Svetluska55
28.10.22 14:18

Syn je takhle občas namesicny..on je teda schopen se u toho i zvednout a třeba za námi prijít do obýváku. Na otázky reaguje mumláním nesmyslů.
Tak ho vždycky pohladim a odvedu ho zpátky do postele. Neprotestuje a spí dál:) Ráno o tom neví.
Nevysledovala jsem, že by to melo nějakou souvislo s něčím.

• Citovat
  • Upravit
28.10.22 14:20

@Svetluska55 To už mě právě taky napadlo. Jestli to nemůže být i ta náměsíčnost. Zrovna jsem si to chtěla vyhledat a něco si o tom pročíst. Protože je pravda, že nereaguje a pak jakoby cvak a zničeho nic je úplně v pohodě a komunikuje a je veselej. Děkuji moc za odpoved! ❤️️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15407
28.10.22 14:47

Jednou měl něco podobného syn kamarádky při nemoci. Tehdy to snad bylo z léku, které bral. I to snad bylo v pribalovem letáku Ale co to tehdy bylo, netuším

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
64846
28.10.22 15:27

Dcera tak blouznila po jednom léku, co dostala na noc. A pak když měla vysokou teplotu v noci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
563
28.10.22 19:46

Vypadá to na náměsíčnost, jak tu bylo zmíněno. Děti jsou na to citlivější, může to být tou nemocí nebo lékem, nebo období, které přejde. Některé courají po bytě, některé se jen posadí v posteli, povídají bláboly, mají otevřené oči, zírají před sebe, nereagují na nic, prostě si jedou svoje, pak si lehnou a ráno si nic nepamatují. Rozhodně nebudit, prostě uložit, uklidnit a nechat dál spát.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28.10.22 20:55

Moc vám děkuju, teď už je to s ním lepší ohledně toho ouška. Tak snad zmizne i tady to buzení. Jste hodně a ochotně! ❤️️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75923
28.10.22 20:59

@ZuzanaManasova to bude vedlejší účinek buď těch antibiotik nebo těch kapek, řešila bych to být tebou jenom, kdyby to přetrvávalo i po vyléčení nynější nemoci,
jestli je to náměsíčnost nevím - dcera měla takové období, kdy v noci chodila po schodech k babičce do prvního patra a tam se motala po pokojích, když ji někdo odchytil, hrozně plakala - bylo to až strašidelné, nevíme, proč to dělala, ale pak to zase ustalo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
805
19.11.22 00:43
@ZuzanaManasova píše:
Zdravim, od včerejšího dne se nam stává divná věc. Nikdy předtím jsme to nezažili. Malý má zánět v uchu, dostal antibiotika plus kapky do uší. Je bez teplot. A když spinká, zničeho nic se probudí a chová se zvláštně. Nevnima nás, říká nesmysli. Třeba, že padá barák. Pak fouká kolem sebe, schovává se pod peřinu nebo hlavu zaboří do polštáře. Trvá to 2-3 minuty. A pak to přejde rychle, jde vidět, že si nic nepamatuje. Nevíte někdo co by to mohlo být?

Už jsem založila diskuzi a až teď našla tu tvoji. Syn udělal dneska to samé a taky nemocný. Dost mě to vyděsilo. Stalo se vám to znova?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Babysense II

• (4.8) + 25 recenzí

4C 401

• (5) + 19 recenzí