Lukáš Hejlík
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
@Anonymní píše:
Ahoj, co si myslíte o LH? Kde na to bere peníze? Dík
Tak zaprvé to je herec. Takže asi nějaký příjem mít bude…za druhé se živý recenzemi…vydal knihy ze kterych asi taky něco vydělal že? A na Instagramu má 184 tis. Určitě z toho má taky peníze..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
Pro všechny: LH je herec, jeho hlavní prace je recenze na restaurace a kavárny. Hodnotí jídlo atd.
aha. a ty máš restauraci a jeho recenze tě urazila a teď hledáš, kde bys na něj co vyšťourala a pomstila se mu?
tak pokud je to herec, tak si asi vydělává herectvím. pokud hlavně recenzuje restaurace, tak bych řekla, že to jídlo bude mít zahrnuté v nákladech (pokud vydělává sám na sebe) nebo zadarmo (pokud ho někdo platí) ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Co to je za téma?
Jak někoho může napadnout se nad tímto zaobírat a ještě zakládat diskuzi?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
Pro všechny: LH je herec, jeho hlavní prace je recenze na restaurace a kavárny. Hodnotí jídlo atd.
ale houby.
Primárně ho živí projekt Listování. Zároveň hraje v nejrůznějších seriálech. Mimo jiné i o gastro.
O těch recenzích, které píše na místech, kam jezdí v rámci listování vydal knihu - ta taky přináší prachy.
Když už potřebuješ někoho pomlouvat a hledat nějaké zákeřnosti, tak si proboha zjisti základní fakta.
BTW - považuju Hejlíkovu gastročinnost za pozérství bez hlubšího porozumění oboru.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Kde bere prachy je mi fuk, spíš by mě zajímalo, jak se mu podařilo urvat fanbase.
Taky mi přijde jako dost pozér.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
A duvod pro anonym? Je pro Tebe citlive tema, ze zavidis?
Taky ho nemusim, ale neresim ho. „Nenavist je forma zajmu.“
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Je to herec, jak divadelní tak filmový. A jelikož má na svědomí Gastromapu LH, tak předpokládám, že má i nějaké sponzory a spolupráce.
Holt je úspěšný a vydal se správným směrem. Někdo utrácí peníze v kavárnách, někdo za cigarety a blbosti. Řešíte kraviny, ať si každý dělá aj stojky, když tím neubližuje někomu druhému, no ne? Hezký den ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
@lilith1
kde beru peníze já? Normální prací. Proto by mne zajímalo, kde on. Jako sory, ale chodit denně do restaurací a kaváren a útrata tak 200,–? Celkově prý utratil už 3 miliony, což asi z platu herce jen tak nenajdeš
!
Nenapadlo tě, že za to jidlo neplatí ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
Jakoze je schopny dvakrát týdne zaplatit v bistru/restauraci par stovek? No asi nehuli tolik cigar a nechlasta první ligu jako ti, co věcně nemaji prachy.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Pidulka1991 píše:
Nenapadlo tě, že za to jidlo neplatí
Myslím, ze v nějakém podcastu rikal, ze si to platí sam. Nicméně i když sdílí víc příspěvku týdne, nemyslim, ze v reálném case. Jeho utrata jev průměru petikilo, to i já týdne z obědy utratim skoro litr, tak nechapu, co lidi zas resi…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Zivi ho herectvi, neco ma z gastro mapa a knizky. Jidlo si plati sam. Normalni chlap, sympatak.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
Tvoje starosti bych chtěla vážně mít…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
@lilith1
kde beru peníze já? Normální prací. Proto by mne zajímalo, kde on. Jako sory, ale chodit denně do restaurací a kaváren a útrata tak 200,–? Celkově prý utratil už 3 miliony, což asi z platu herce jen tak nenajdeš
!
Kromě hraní se živí právě i recenzemi restaurací, takže možná ani všude neplatí. Kromě toho píše i nějaké knížky, přispívá do food časopisů… Spousta lidí s normální prací chodí denně na obědy nebo si kupuje hotové jídlo domů a pravidelně chodí do kaváren. Za jak dlouho měl utratit ty 3 mil.?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Další témata z kategorie
Výlety s dětmi na eMiminu
Kam na rodinný výlet s dětmi?
Inspirujte se v mapě výletů nebo přidejte vlastní oblíbené místo. Sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.