Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj mám takovou hypotetickou otázku jsem rozvedená a pořád to dost bolí. Vím, že nový vztah můžu začít až se dám do kupy. Jen se mi nabízí otázka jestli je možné někoho najít na rodičovské dovolené? Jsem 24 hod s miminkem a hlídání si stěží zajistím když jdu k doktorovi. Myslíte, že mám nějakou šanci je mi 25 let a nechci partnerský život hodit na hřebík. A taky mě trápí nízké sebevědomí, manžel 30 let odešel ke slečně, která teď ukončila základní školu jsem zhnusená. ![]()
Myslím si, ze zrovna nemusíš hledat chlapa na rd. Stačí, když bude normální, to mluví za vše…
Počkej ty chceš najít chlapa co je na RD nebo se ptáš jestli je možné že ty na RD si najdeš chlapa ![]()
každopádně tak nebo tak, nezoufej, dej tomu čas jsi mladá ![]()
@Doe_Jane Já myslím, že se ptá, jestli může někoho najít, když je ona sama na rodičovské dovolené a je na štíru s volným časem.
Neblázni, jsi mladá, proč nízké sebevědomí… Na ex se vykašli, je to idiot.
Právě na RD je to super. Když jdu ven s malým, tak potenciálních nápadníků je skoro tolik jako za svobodna.
Dej tomu čas a netlač na pilu. Všechno přijde. ![]()
Já bych se teď na nějaké hledání vy.. a užila si ten čas na rodičáku. Až se vrátíš mezi lidi, určitě se někdo najde. A buď ráda, že ses zbavila chlapa, co je schopný opustit ženu s malým dítětem pro další „dítě“. Máš snad na lepšího, ne?!
O cem si asi povidaji, ze? 15 a 30
Neboj, na ocet nezustanes. Venuj se miminku, to te ted potrebuje a casem se nekdo urcite objevi ![]()
Mozny to je. Ja na RD nasla sveho soucasneho manzela, kdyz nas opustil otec mych 2 deti. To mi bylo 27 a detem 3 a 1 rok. (Prosim, nechat anonym, nebo smazat).
@Berushka1 píše:
Ahoj mám takovou hypotetickou otázku jsem rozvedená a pořád to dost bolí. Vím, že nový vztah můžu začít až se dám do kupy. Jen se mi nabízí otázka jestli je možné někoho najít na rodičovské dovolené? Jsem 24 hod s miminkem a hlídání si stěží zajistím když jdu k doktorovi. Myslíte, že mám nějakou šanci je mi 25 let a nechci partnerský život hodit na hřebík. A taky mě trápí nízké sebevědomí, manžel 30 let odešel ke slečně, která teď ukončila základní školu jsem zhnusená.
vše je o štěstí a naději, takže určitě najdeš…to jsou jen takový prvotní pocity z rozchodu, což je naprosto přirozený, který časem přejdou ![]()
Pardon, nehledám chlapa na RD, podala jsem to špatně… já jsem na RD
Jsi mladá, čas máš, mimi trochu povyroste, se starším dítětem se dá podniknout ledacos a nedá i to neokomentovat 15ti leté dítě, za kterým se někdo přestěhuje?? ![]()
Co její rodiče???
@Hanulkaa píše:
Jsi mladá, čas máš, mimi trochu povyroste, se starším dítětem se dá podniknout ledacos a nedá i to neokomentovat 15ti leté dítě, za kterým se někdo přestěhuje??
Co její rodiče???
oni se zatím nesestěhovali, manžela jsem vykopla hned tu noc co jsem je chytla z mého domu a od té doby bydlí na firmě u zaměstnavatele. Rodiče slečny jí to prý zakazují ale scházejí se pořád. Lítají tak různě má li mladá doma rodiče nebo ne? jak to vypadá ve firmě a zbytek venku…
@pohledmuze píše:
Nechapu proc resis tesne po rozchodu a jeste na RD dovolene, jestli si brzy nekoho najdes. Tohle nechapu, spousta holek neumi byt vubec sama a jen chodi ze vztahu hned do vztahu.Ale nakonec nebude spokojena ani ona, ani novy partner.
Někdo to tak potřebuje, být prostě ve vztahu. Někdo se uvolní z nevyhovujícího vztahu až v okamžiku, kdy si najde někoho nového. Já to tak třeba nedokážu. Ale je to každého věc, jak si to udělá. ![]()