Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Zdavím maminky, potřebuju se spíš vypovídat, zase máme doma veselo a už toho mám dost… Můj partner s kterým čekám 3 dítě, pořád nadává, peskuje obě děti a „uráží“ hlavně starší dceru (11) o psovi nemluvě… čekám kdy se pustí i do mně… děcka se jen těší kdy nebude doma a bude v práci a vlastně i já. Nikdy u nás není klid, nejraději by děcka zavřel do pokoje a nepouštěl ven… bohužel bych řekla že je po otci (jen z vyprávění) domluvit se s ním nedá, hned se uráží a s nikým pak nemluví a odsekává…a já už nemůžu
nejraději bych ho poslala někam ale nechci, bojím se toho být sama. Na druhou stranu, postará se, chodí do práce, pomůže i v domácnosti ale tohle je už na mě moc…
Příspěvek upraven 02.07.17 v 19:53
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Než si to pořádně přečtu, nechtěla jsi o dát anonymně? zkus ještě poprosit admina, máš tady dost osobních informací i foto, určitě tě někdo pozná ![]()
@Zdeňka86 a proc jste si zadelali na to treti dite? Tohle nepochopim..Co chces slyset? Bud to budes trpet a s tebou i tri nevinne deti, ze kterych za chvili budou uzlicky nervu anebo odejdes.
@Zdeňka86 píše:
Zdavím maminky, potřebuju se spíš vypovídat, zase máme doma veselo a už toho mám dost… Můj partner s kterým čekám 3 dítě, pořád nadává, peskuje obě děti a „uráží“ hlavně starší dceru (11) o psovi nemluvě… čekám kdy se pustí i do mně… děcka se jen těší kdy nebude doma a bude v práci a vlastně i já. Nikdy u nás není klid, nejraději by děcka zavřel do pokoje a nepouštěl ven… bohužel bych řekla že je po otci (jen z vyprávění) domluvit se s ním nedá, hned se uráží a s nikým pak nemluví a odsekává…a já už nemůžunejraději bych ho poslala někam ale nechci, bojím se toho být sama. Na druhou stranu, postará se, chodí do práce, pomůže i v domácnosti ale tohle je už na mě moc…
Hmm skvělé
A proč sis s takovým super člověkem pořizovala třetí dítě?
Starší dcera asi není jeho že? je to smutné… holka ti to bude mít navždy za zlé že jsi jí tomu vystavila a ještě čekáte další mimčo… musí se cítit hodně špatně
Dej si anonym, takhle tě někdo pozná.
Určitě se nezměnil ze dne na den, proč jste si dělali třetí dítě, když víš jaký je? Chceš aby tvé další dítě žilo s takovým člověkem, člověkem kterého se bojí? Víš, že děti (případně jen jedno) jsou obrazem svých rodičů a pokud bude mít podobnou povahu, může toto také dělat právě proto, že mu to přijde úplně normální, když to vidí?
A jsou jeho všechny děti? Nemá problém v práci? Povahu může mít podobnou jako otec, ale hlavně si asi vzal špatný vzor ze své rodiny. To se nedivím, že se těšíte, až bude pryč z domu. Něco jako v Pelíškách „To je pohoda, když není táta doma!“ Až bud mít lepší náladu, zkusila bych mu vysvětlit, že to dusno u vás ničemu neprospívá. Že by neměl jen vrčet, ale občas i pochválit.
@Zdeňka86 A proc mas s takovym pit@chusem decek jako smeti???
Ze by selhala antina nebo se nechtelo do prace?
Nebo byl uuuuplne jinej a pri uplnku se z tatuldy zmenil v kus skotu?
No, musím říct, že opravdu čučím a to nemyslím nějak zle, ale prosím zauvažuj nad sebou, máš veřejný profil, kde píšeš jména dětí, data narození, dokonce i příjmení… a v roce 2014 jsi založila diskuzi o tom, že chceš od otce dětí odejít… a dalších x diskuzí o všech možných prdech, každopádně mi trvalo pár vteřin a dohledala jsem si o tobě vše, chceš aby se to ten tvůj takhle dozvěděl?
@vonajebohyne
Odhaduju, že byl dotlačen do třetího dítěte…
Chlapa, který by urážel moje dítě, bych poslala rovně. Ten by jel
.
@Zdeňka86 a co chceš slyšet?
„tatínek se postará“, takže nevypadáš, že bys zvažovala od něj odejít ![]()
Ale podívej, ono je úplně jedno po kom to má nebo odkud, na to se vůbec neupínej… vysvětlení není omluva, a už vůbec to není náhrada správného chování, jasné??? Občas kecy okolo strašně odvádějí pozornost od toho naprosto zásadního.
Jeho chování je prostě zaprvé totální hulvátství, zadruhé tím holce může zničit doslovně celý život. Jooo, taky jsem si v životě pár urážek vyslechla, od vlastních rodičů… a víš co, nezmizely mi z hlavy ani po třiceti letech, a když je na tebe řve rodič, který tě mám mít rád, tak pak už je čekáš všude.
Mysli na to, že za to, co z vašich dětí vyroste, budete mít odpovědnost oba dva. On tím, co udělal, a ty tím, cos dovolila.
https://www.emimino.cz/…sama-213165/
chudák Elinka… ta si musí zažívat teda krušné chvíle
Tvoji situaci moc nechapu, ale nijak nehodnotim, neradim. To, jakym zpusobem nakladas s tak intimnimi detaily ze sveho soukromi, respektive cemu verejne vystavujes sveho partnera a deti, je vsak neskutecny ![]()
Proč proč proč???
Proč to těm dětem děláš? Sobecky myslíš na sebe, že se on postará finančně a sem tam ti pomůže. A co ty děcka? Jsou z něj v prde..,ale pohodlíčko je důležitější?
@Kobea píše:
@vonajebohyne
Odhaduju, že byl dotlačen do třetího dítěte…
Chlapa, který by urážel moje dítě, bych poslala rovně. Ten by jel.
Jel by jak namydlenej blesk tam, odkud neni navratu.
A matka, ktera necha urazet a ponizovat vlastni decko, ta je u me pipindula. A skoro mam chut pouzit poblion. Holka z toho muze mit nasledky a problemy v partnerskych vztazich. A dozivotne.
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat