Mám ho plné

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
973
2.7.17 20:56
  • načítám...
1528

No, jasně, když se ti nelíbí názory, tak zaútočíš „ad hominem“ - to není sprosté slovo, to si najdi na gůglu. Uděláš ostatních světice, díky.

• načítám...
74217
@Imamother píše:
@Zdeňka86 Je dobře, že si to smažeš. Jdi sem pod nějakým anonymnějším nickem, je to fakt lepší. Neznáš dnešní děti (co dokáží najít na netu), tvým dětem by to hodně ublížilo, ty informace tady.

I kdyz ji smazou, nick tu zustane a vse.

• načítám...
7250

Lidi me je zas na bliti z vas :nevim: humus
@admin smazte to tu proboha a nektery bloknete jako me minule :pankac:

• načítám...
9128

Dojdi si k psychologovi, nebo do rodinné poradny a řeš to, sebe, vztah i děti a jejich psychický stav.
jestli to nebudeš řešit a nezastavíš hnusné chování otce k dětem, tak jim zkazíš dětství a zaděláš na psychické problémy do budoucna.

jestli jsem to pochopila, tak tatík je navíc tak trochu násoska…třeba bys to zvládla líp bez něj, rodiče by nepomohli?

Příspěvek upraven 02.07.17 v 20:58

• načítám...
7939
2.7.17 20:57
@Zdeňka86 píše:
@Bůča o smazání jak diskuze, tak i profilu už jsem požádala…už jsem si všimla, že tady to je na :poblion: a to nejen tady v mé diskuzi…ale celkově, jsem netušila kolik je tady „světic se svatozáří“ a všechny jsou dokonalé… chtěla jsem se jen vypovídat ale udělala jsem chybu…

Ne, dokonale fakt nejsme. A ze ti nevysel prvni vztah s otcem dcery..stava se. Ale ty tve reci, jak jsi druheho rok a pul lamala na druhe dite, treti bylo opet nahodou pres antinu…A prvni dceru nechas urazet? A proc? Ze jsi leva a nejsi schopna poplatit naklady?
Ne, tebe si fakt nevazim.

• načítám...
2054

@Kelsey Fotky tu přece nezůstanou, ne?

• načítám...
21593
@Janiiska píše:
Tady skoro denně skoro každé selhává antikoncepce.Co je to za antikoncepci? Me antikoncepce před početím a potom po porodu pozdeji, když se chranim ještě žádná antikoncepce neselhala. :think:

Ja mam kolegu a kolegyni v praci, kterym selhala HA. Manzelka kolegy HA brala, ale mela ve spatny den prujem a asi tabletka odesla spolu s nim. Tak se narodilo jejich prvni dite.

Kolegyne prisla na to, ze je tehotna se svym druhym, kdyz byla na zacatku 4. mesice. Prej to brala poctive, vysvetlit si do nedokaze. Ale ji je to jedno, sve dite velice miluje a neresi to. Co se tyka toho selhani, ona je takovy ten typ zensky od rany, co by se bujare zasmala a v klidu priznala, ze to brala hala bala a tak neni divu. Ale ona rika, ze to poctive brala kazde rano a to selhani si vysvetlit nedokaze, ale ze to vlastne ani nevadi, stejne druhe casem chtela.

Takze ano, HA selhava. Obcas to je vinou dotycne, obcas ne.

• načítám...
18267
2.7.17 20:58
@Zdeňka86 píše:
@Bůča o smazání jak diskuze, tak i profilu už jsem požádala…už jsem si všimla, že tady to je na :poblion: a to nejen tady v mé diskuzi…ale celkově, jsem netušila kolik je tady „světic se svatozáří“ a všechny jsou dokonalé… chtěla jsem se jen vypovídat ale udělala jsem chybu…

ale, ještě tady zůstaň, nikdo tady nemá svatozář. Když něco napíšeš, komunikuj a neurážej se. ;)

• načítám...
6866

@Zdeňka86 nějak pořád nechápu co jsi čekala? Jak jsi si tu diskuzi představovala?

• načítám...
973

@Poustevnice nelíbí se mi že urážíte mně, když mně ani jedna neznáte jen z toho co jsem psala…

• načítám...
74217
2.7.17 20:59
@Imamother píše:
@Kelsey Fotky tu přece nezůstanou, ne?

Ne ty se nejspis smazou :nevim:.

• načítám...
1528

Z tvých minulých diskusí, co tu byly zníměny, jsem si udělala o tobě obrázek a ty jsi to jen potvrdila, jak tu ostatní napadáš, když není po tvém.
CHudáci děti, protože tomuhle moc dobře rozumím…

• načítám...
973

@Kelsey nezůstane nic, mažu si celý profil…

• načítám...
7939
2.7.17 21:00

@warita No ale kontraindikace je treba atb nebo ten prujem, proboha pokud to nekdo neni schopny precist z pribaloveho letaku :nevim:

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová