Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@Imamother píše:
@vonajebohyne No možná to proběhlo jako minule, cituji:Po roce a půl jsem zatoužila po miminku. Řeknu vám, že to byl s tím mým chlapem boj. Chvilku že mimčo chce, potom že ještě počkáme a tak to to šlo pár měsíců. Ale nakonec jsem vyhrála já a rezignoval!
To jsou tkz. chtěné děti z lásky, bojovat s mužem, aby oplodnil ženu, rezignace, výhra
tady není co dodat, pak se vše potká a za zadkem jim k tomu štěká pes.
@Imamother píše:
@vonajebohyne No možná to proběhlo jako minule, cituji:Po roce a půl jsem zatoužila po miminku. Řeknu vám, že to byl s tím mým chlapem boj. Chvilku že mimčo chce, potom že ještě počkáme a tak to to šlo pár měsíců. Ale nakonec jsem vyhrála já a rezignoval!
Některé by se fakt neměly množit…
@vonajebohyne píše:
Asi tak, matka blba, otec tydyt. Deti je mi moc lito.
když se to sejde, co z toho vzejde? Je mě líto nás všech
@Šmoulice píše:
Některé by se fakt neměly množit…
myslím, že ještě nekončí ![]()
@DanielaD píše:
myslím, že ještě nekončí
Do kolika chce rodit?
jako nechci paní urazit, ale podle fotek mi přijde tak na 40 ![]()
Nebo nepíše někde věk?
nestíhám číst vše…
@Šmoulice píše:
Do kolika chce rodit?jako nechci paní urazit, ale podle fotek mi přijde tak na 40
Nebo nepíše někde věk?nestíhám číst vše…
já nevím, že má někde album
jen to tak cítím v kostech ![]()
@Šmoulice píše:
Do kolika chce rodit?jako nechci paní urazit, ale podle fotek mi přijde tak na 40
Nebo nepíše někde věk?nestíhám číst vše…
V nicku ma rocnik 86, takze predpokladam, ze ma 31r.
@Kobea píše:
Potřebuje si ho udržet…
Já mám stejně starou dceru jako zakladatelka, a nedovedu si představit, že by se k ní někdo choval takhle…
Takhle tvrda nebyvam, ale…zenska, ktera kvuli **** a zaplaceni nakladu necha takto psych. tyrat dite, ta si soucit nezaslouzi.
edit admin: nevhodný výraz
@Kelsey píše:
třeba je to její oblíbené číslo, to ještě nic neznamená ![]()
@vonajebohyne píše:
Takhle tvrda nebyvam, ale…zenska, ktera kvuli pindourovi a zaplaceni nakladu necha takto psych. tyrat dite, ta si soucit nezaslouzi.
@Kelsey píše:
To ještě nemusí znamenat rok narození…
@Doe_Jane píše:
podívej se na ty fotoalba co tam má za fotky… fakt jen zírám, tohle by chtělo fakt pořádnou lekci… holky ji tam píšou k fotkám že je malá baculatá a ona se tomu směje..ach jo
Album Daneček - S taťkou ve sprše
To je síla.
@Tereza1986 píše:
Album Daneček - S taťkou ve sprše![]()
To je síla.
bych blila fakt… jako kdyby napsala že máme pravdu a šla by to smazat tak neřeknu půl slova ale zvedá mě ze židle jak tady dělá jakože nic…
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat