Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@Eemii třetí bylo neplánované i přes antikoncepci, stalo se ale pryč bych ho nedala…
@Šárka 1990 píše:
Fakt nechápu to třetí dítě… Mi prijde že stojí za prd, ale ty nechceš být sama tak sis ho pro jistotu pojistila? Promiň ale nějak mi nejde s tebou soucítit… Jsou situace kdy žena od muze nemůže odejít ( existenční problémy) ale o tom ty nemluvíš…
Kdyby to byl existencni problem, tak snad zacne makat, starsi deti ma dost velke. A neporidi si treti.
Muze byt prepracovany. Mozna stres, jak zvladnete dalsi dite financne, psych.atd.
Mozna mu chybi poradny sex, jestli ted treba nechces.
Je treba si sednout a promluvit si, hlavne nedelat ukvapene zavery a hadat se.
@Zdeňka86 píše:
@Doe_Jane ne nechtěla, nevím o nikom známým kdo by tu byl
sorry, ale teď jsi měla napsat, no jo, máš pravdu, hned si smažu aspoň info o dětech…
ale… uvažuješ aspoň trochu? víš, že to teď hned můžu vše poslat tvému manželovi? a kdokoliv kdo to teď čte a umí aspoň trochu googlit.. to ti moc u soudu nepomůže
@Doe_Jane ne není jeho… neříkám že je pořád hnusný ale je to častější než že je na ní milý… vím jaká dcera je, někdy i já mám na ní vztek ale to urážení je někdy moc a je mi ji líto…
@Zdeňka86 píše:
@Doe_Jane ne není jeho… neříkám že je pořád hnusný ale je to častější než že je na ní milý… vím jaká dcera je, někdy i já mám na ní vztek ale to urážení je někdy moc a je mi ji líto…
A co děláš pro to, aby urážena nebyla? To, že je ti jí líto, je jí úplně k prdu, když v tom bude muset dále žít.
@kaja00 anonym nechci… ne nezměnil se ze dne na den… třetí bylo neplánované i přes prášky… neuměla bych to dát pryč. Bojím se jaké by to bylo zůstat sama, nevím jak mu to vysětlit… když mu něco řeknu urazí se a je hnusný a jízlivý… nevím co je lepší…no lastně asni jedno ![]()
Nedavno jsem tady zalozila diskusi na tema „poznaly uzivatelky emimina sebe nebo nekoho v diskuzich“. Sesly se desitky odpovedi. Vetsina „odhaleni“ se zakladala na nejakem detailu, shode nahod. Zakladatelko, Tebe pozna KAZDY, kdo zna Tve deti nebo mu Tva situace bude povedoma, jde o desitky lidi. Pokud to nechapes, tak nema smysl se o necem bavit, jsi marna. Promin, ale to nejde rict jinak. A uvedom si, ze jde o Tve deti, ne jenom o Tebe.
Příspěvek upraven 02.07.17 v 19:39
@Zdeňka86 píše:
@kaja00 anonym nechci… ne nezměnil se ze dne na den… třetí bylo neplánované i přes prášky… neuměla bych to dát pryč. Bojím se jaké by to bylo zůstat sama, nevím jak mu to vysětlit… když mu něco řeknu urazí se a je hnusný a jízlivý… nevím co je lepší…no lastně asni jedno
Určitě je lepší odejít a nenechat chlapa soustavně deptat život tvých vlastních dětí, než to, že se po tvém odchodu chudáček urazí a bude jízlivý.
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Achjo, nechtěla jsem vůbec reagovat, ale seber se! Je mi strašně líto tvých dětí!