Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@Šmoulice píše:
To ještě nemusí znamenat rok narození…
Tak ten chlap, kdyz uz tu davate vypada, ze nema jeste ani 30r.zas tak daleko od nej nebude si myslim.
Pusobi na me, ze se snazi byt uprimna proto si myslim, ze cislo v nicku je rok narozeni, je az naivni. I v minulosti diskuse co zalozila, dotazy hodne mlade holky, 40r. pochybuji, ze ma.
@Tereza1986 píše:
Album Daneček - S taťkou ve sprše![]()
To je síla.
To mě zajímalo, ale asi to nemůžu najít ![]()
@Doe_Jane a co bych jako k těm urážkám napsat?? Všechny si tady odpovídáte samy… už jen čekám na smazání profilu…
@Doe_Jane píše:
Tady máme taťku, třeba ho sem někdo přivedeto jen aby jsi viděla jak jednoduše jdou zneužít tvoje fotografie (ano všechny máš tady v albech) veřejně!
to je zas psycho tady
@Zdeňka86 nech tu diskuzi smazat a obrat se na nejakou krizovou linku, kde ti poradi. tady se niceho takovyho nedockas.
Všechno, co ti tu ostatní napsaly si zasloušíš!!! FUJ. je mi z tebe zle…já to totiž zažila, jak dokáží tzv. rodiče zničit dceři sebevěmí…
A opět nezklamalo - selhala anitkoncepce a nemám srdce jít na potrat…hmmmm…a pokaždý selhává, když se taková jako ty plácí ROKY!!! v krizi…tak jsi to vyřešila dalším oplodněním…
Inu dědičná blobst, dědičná bída…
@Bůča o smazání jak diskuze, tak i profilu už jsem požádala…už jsem si všimla, že tady to je na
a to nejen tady v mé diskuzi…ale celkově, jsem netušila kolik je tady „světic se svatozáří“ a všechny jsou dokonalé… chtěla jsem se jen vypovídat ale udělala jsem chybu…
@Zdeňka86 píše:
Všem moc děkuji,…
Zdeni, co to jsou ty preeklampsie??
@Poustevnice no jistě, jste asi moje gynekoložka tak víte jak a z jakého důvodu jsem otěhotněla… nebo chcete to napsat dopodrobna???
@Zdeňka86 Je dobře, že si to smažeš. Jdi sem pod nějakým anonymnějším nickem, je to fakt lepší. Neznáš dnešní děti (co dokáží najít na netu), tvým dětem by to hodně ublížilo, ty informace tady.
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Tak tohle odsuzuju snad ještě víc než nevěru
.