Mám ho plné

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
21593
2.7.17 21:21
@Imamother píše:
@warita Mně se tomu moc věřit nechce :nevim: Aby jedna vynechaná tabletka zrovna náhodou spustila ovulaci, no nevím. Samozřejmě nejsem lékařka. Silný průjem, zvracení, ATB, tam to chápu. Na druhou stranu když jsem mívala podobné potíže, tak jsem se chránila ještě jinak :nevim:

jiste, pokud absolutne dite nechces.

Ale ona se ta tabletka ani vynechat nemusi, ja kolegyni verim, ze HA brala poctive. Na to tehotenstvi prisla tak pozde prave proto, ze to brala poctive a tak ji ani ve snu nenapadlo, ze by v tom mohla byt. Az teprve doktorka ji nasadila brouka do hlavy, jestli by ty stavy neustavajicich nevolnosti a zavrate nemohly byt tehotenstvi. A taky ze jo… takze stane se to.

• načítám...
2054
2.7.17 21:23

@Kelsey A co je na něm mladého? Normální táta přes třicet 8o Mladého nezkušeného otce si představuji do 25 let.

• načítám...
7939
@Zdeňka86 píše:
@vonajebohyne buď tak hodná a přestaň, myslím že jsi už napsala dost…

Mila Zdenko, ty jsi tu i s fotkami odprezentovala celou svou rodinu, vcetne pristupu k planovanemu rodicovstvi.
Ja tu zadne tve fotky nepostovala, jen jsem se podivovala, ze matka muze dovolit takovy pristup partnera k diteti. Ale asi ano. Ziju holt mezi slusnymi lidmi.

• načítám...
21904

@Zdeňka86 prosim te, delej neco a nedopust, aby to odskakaly ty deti.Me je ty holky fakt lito. Tohle se s ni potahne cely zivot.

Nicmene to, co tu nektere predvadite, je k zbliti.To hazeni fotek :poblion:.Snad se ted citite o neco lip, nez pred tim :roll:

• načítám...
Doe_Jane
2.7.17 21:25
@Eemii píše:
@Zdeňka86 prosim te, delej neco a nedopust, aby to odskakaly ty deti.Me je ty holky fakt lito. Tohle se s ni potahne cely zivot.Nicmene to, co tu nektere predvadite, je k zbliti.To hazeni fotek :poblion:.Snad se ted citite o neco lip, nez pred tim :roll:

já jsem docílila přesně toho, co jsem chtěla… fotky smazala… snad mi jednou Eliška poděkuje :lol: já jí to první psala po dobrém, ale trvala si na svém takže bohužel

• Upravit
2054

@warita Hele nevím, žádný lék není 100 %. To je jasné, ale ta pravděpodobnost. A přitom tady selhává antikoncepce pomalu každé druhé. Je jasné, že já jsem superzodpovědná, takže každý průjem znamenal třeba ochranu navíc. Prášek jsem si zapomněla za nějakých deset let vzít asi jednou.

Ve svém okolí neznám nikoho, komu by selhala antikoncepce. Všichni sexuálně žijí minimálně deset let.

• načítám...
18270
@Zdeňka86 píše:
@DanielaD právě že ho chválím… ale asi nezvládá, plný barák „stresu“…

to jsem ti psala, že je toho na Vás moc a k tomu hafan, dělej jen to co zvládneš, proč si komplikuješ život psem? 5 lidí, ty na pracáku, to je nápor

• načítám...
973

@vonajebohyne jo ale dá se to napsat i jinak…třeba trošku slušněji…

• načítám...
Doe_Jane
2.7.17 21:26
@pohledmuze píše:
Hodne holek si mysli, ze kdyz berou HA, tak se nemuze nic stat a vubec je nenapadne ten prujem, zvraceni, ATB atd. Tak o tom informujte dcery. :mrgreen:

tohle ví každý kdo HA bere že to snižuje účinek, proto se normální člověk v tu dobu chrání i jinak nebo nesouloží

• Upravit
Doe_Jane
@Zdeňka86 píše:
@vonajebohyne jo ale dá se to napsat i jinak…třeba trošku slušněji…

připadá ti že jsem ti to já nenapsala slušně?? ty sis jela pořád to svoje i když jsme tě slušně upozorňovaly!

• Upravit
973

@Eemii budu…i když některé tomu nebudou věřit…

• načítám...
18270
2.7.17 21:27
@Doe_Jane píše:
já jsem docílila přesně toho, co jsem chtěla… fotky smazala… snad mi jednou Eliška poděkuje :lol: já jí to první psala po dobrém, ale trvala si na svém takže bohužel
:) :) :kytka: a ještě Ti budou nadávat, jinak to napsat nešlo :kytka:
  • načítám...
18270
2.7.17 21:28
@Doe_Jane píše:
připadá ti že jsem ti to já nenapsala slušně?? ty sis jela pořád to svoje i když jsme tě slušně upozorňovaly!
@Zdeňka86 píše:
@Eemii budu…i když některé tomu nebudou věřit…

tak tomu věř, že na Tebe nikdo neprská jedovaté sliny a trochu zapoj to co je v hlavě

• načítám...
973
2.7.17 21:29

@DanielaD pejska jsme si pořídily dřív než jsem otěhotněla a já nepatřím k těm, která ho dá kvůli tomu pryč…

• načítám...
blabla123
2.7.17 21:29
@Anonymní píše:
@Zdeňka86 hele já ti to napíšu takhle, omlouvám se za anonym, ale je to dost osobní a pokud to nebudete respektovat, prosím o smazání!!!
Můj otec je hodně cholerický člověk a toto co píšeš bylo u nás na denním pořádku, NIKDY mu to neodpustím a NIKDY bych své děti nevystavila takovému zacházení a takovému otci, to budu radši sama, naštěstí jsem našla milujícího manžela i otce.
Mysli trochu na ty děti, jak se asi cítí!!!
:hug:
  • Upravit

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová