Mám ho plné

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
15575
2.7.17 21:56

@Zdeňka86 tak odstěhuj jeho. Normálně si s ním teď o tom promluv, pár dní počkej zda se něco změní a pokud nastane to samé, až bude v práci, tak bych mu sbalila kufry a řekla mu, že pokud se nezmění, tak má smůlu.

• načítám...
40417
2.7.17 21:56
@Saatine píše:
Veřejné ano, viz třeba fb, kde se uveřejněná fotka přestává stávat tvým majetkem a fb s ní může udělat co uzná za vhodné.

Je mi to líto kvůli těm dětem…

• načítám...
blabla123
2.7.17 21:58
@Zdeňka86 píše:
@kaja00 já bydlím u rodiču…

A jak ti to vnímají? Že jim v tomhle vyrůstá jejich vlastní vnučka? A váš vztah?

• Upravit
40417
@Eemii píše:
Ne, ona to delala prave pro dobro tech deti :zed:

Fakt nechápu, tahat fotky s fotogalerie napříč diskusí… :roll:

• načítám...
21904
@Doe_Jane píše:
jo dává mi to právo :mrgreen:

Neztrapnuj se.

• načítám...
973
2.7.17 22:01

@blabla123 nijak… kdybych napsala víc, tak by se slítla další vlna na mě a to nechci… prostě rodiče bydlí pod námi a my v patře… a nesvěřují se jim…

• načítám...
4019
2.7.17 22:01
@Zdeňka86 píše:
@DanielaD já svoje děti přece taky miluju ale podle tady všech asi ne… dcera to zatím nijak nevnímá(nebudu vysvětlovat proč - ne postižená není) ale já jo a mrzí mě že jsem nezasáhla dřív. Rodina zabezpečená je aspoň pokuď tu je partner… 3 těhotenství opravu plánované nebylo ale stalo se, všichni se na mimčo těšíme i když mám rizikové ale i tak…vše se musí změnit, v tomhle dusnu už moje děti žít nebudou…

Tak děti to asi vnímají, když jsou rády, že je táta pryč. Já jsem tvrdá, řekla bych mu, že se takto chovat nebude a pokud si je jistý, že to nezvládne, tak půjdeme od sebe. Že je to sice ta poslední možnost, ale pokud to tak půjde dál, tak se nedá nic dělat. A může být uražený jak chce.

• načítám...
973
2.7.17 22:02

@Saatine ano, jsem blbá a dutá, že jsem to tady dala, lituju toho…

• načítám...
blabla123
2.7.17 22:06
@Zdeňka86 píše:
@blabla123 nijak… kdybych napsala víc, tak by se slítla další vlna na mě a to nechci… prostě rodiče bydlí pod námi a my v patře… a nesvěřují se jim…

Nevěřím, že to nikdo z tvého okolí nevnímá? To s nimi nemáš dobrý vztah? Nebo jsi vyrůstala ve stejném modelu. Rozhodně se nespoléhej na to, že to dcerka nevnímá, vnímá a ponese si to do konce života s sebou, pokud s tím ty něco neuděláš.
Je takový půlku vašeho vztahu, 3 roky z 6, a ty se ho bojíš, možná si to ani nepřiznáš.

• Upravit
Kobea
2.7.17 22:07
@Zdeňka86 píše:
@blabla123 nijak… kdybych napsala víc, tak by se slítla další vlna na mě a to nechci… prostě rodiče bydlí pod námi a my v patře… a nesvěřují se jim…

Rodiče jsou Tvoji nebo jeho?

• Upravit
973
2.7.17 22:10

@blabla123 vyrůstala jsem jen s matkou, babičkou a bráchou…otce nemám…

• načítám...
9128
@Zdeňka86 píše:
@Saatine ano, jsem blbá a dutá, že jsem to tady dala, lituju toho…

Nic si z toho nedělej ;), nejsi první ani poslední kdo tu dostal sodu, některé ještě horší než ty…to je prostě někdy takový ženský klovací reflex. :)

A co přesně tvůj manžel dětem provádí, jak je ponižuje? Uráží je, deptá, křičí? Bije je?

• načítám...
973

@Kobea mojí…

• načítám...
7250
2.7.17 22:12
@Doe_Jane píše:
vzpamatuj se, však je měla tady veřejně ve fotoalbu

jo jenze to by clovek na ten jeji profil musel vzit a sondovat ze. tys to vzala a napalila sem sama i s jmenem decka. chtela jsi potencionalnim hledacum na profilech usnadnit praci nebo co? :mrgreen:

• načítám...
1528
2.7.17 22:14

No, tak když to dcera nevnímá, tož to jo…pokračuj jen tak dál. Jednou se ti poděkuje.
A stou komunikací - jak si rozumíte, ALE…to je tedy for.
A kdo ti ten dům plní stresem?! Vy dva, tak se na to nevymlouvej…každý má svůj kříž, ale ten chlap se chová hnusně k dospívající dceři, byť nevlastní a ona už teď má zničené sebevědomí a pokřivený pohled na partnerské vzahy…

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová