Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@Doe_Jane píše:
já jsem docílila přesně toho, co jsem chtěla… fotky smazala… snad mi jednou Eliška poděkujejá jí to první psala po dobrém, ale trvala si na svém takže bohužel
to urcite ![]()
@DanielaD píše:![]()
![]()
a ještě Ti budou nadávat, jinak to napsat nešlo
@Doe_Jane píše:
já jsem docílila přesně toho, co jsem chtěla… fotky smazala…snad mi jednou Eliška poděkuje: já jí to první psala po dobrém, ale trvala si na svém takže bohužel
No ty seš zrovna ta pravá…mam dost…
@DanielaD píše:
to nejsou naše fotky,paní Zdena je sem dala dobrovolně, takže si je prohlíží každý i ten, kdo na emiminu není přihlášený. Fotky jsou veřejně dostupné. Pokud se podíváš na začátek diskuze, jedna uživatelka jí rozumně upozorňuje, že by bylo vhodné být anonymní.
Jo, neřikej, to jsem vůbec nepoznala?
A celej žhavej hned musí někdo špízovat někomu na profilu a kdovíkde a ještě sem dávat něčí fotky, aby je jako jo všichni viděli. Náramný. Mě by to třeba vůbec nenapadlo někomu někde slídit.
@pohledmuze píše:
Asi to chce trochu vic empatie, zenska ma 3 decka, asi si moc neveri a je rada ze nekoho ma.A rekl bych, ze ten kluk podle fotky je asi docela atraktivni a ze takoveho proste uz nesezene. Navic chodi do prace, stara se. Tak chapu jeji dilema. A ne ze ji tady na 12 stranach jen nadavate.
o to nejde, my se podívaly na její ostatní diskuze… co tam psala o něm, o dětech, o tom jak ho chce opustit… a pak si udělá další dítě a přijde sem zase brečet? chudák ta holka prostě
@Saatine píše:
No on si ten barák plný stresu dělá sám. Ale tyhle typy si to totiž nepřipustí, znám to až moc dobře. Také jsme byli rádi, pokud dotyčný v blízkosti nebyl. V hádce nepřipustí jakoukoliv vinu a pokud se něco vytkne v klidu, je za chudinku kterou nikdo nemá rád. Je to povaha a ta se nezmění.
To jaký je na dceru se na ní podepíše, těžko říci jak. Může být problémovější, uzavřenější, může zoufale hledat vztah s tím, že ji konečně někdo bude milovat. Prostě nějaký dopad to mít bude, i když to člověk nakonec vše odpustí, to o co zakopneme v nás zůstává.
Blbé je, že tady rada není. S takovým člověkem je lepší nebýt. Nelze mu přikázat dceru ignorovat a sám se nezmění. Navíc korigovat svoje chování je strašlivě náročné, pokud je někdo právě takový, tak na to nemá trpělivost a pokud mu to dochází, tak až zpětně.
Leda ho poslat k psychologovi, aby se krotil, ať mu někdo vysvětlí co způsobuje.
Tak pod tohle se podepíšu. Jen ještě dodám, že takový člověk nikdy k psychologovi nepůjde, protože on nic špatného nedělá a zamyslet by se měl vždycky ten druhý.
@Amelie30 píše:
Tak pod tohle se podepíšu. Jen ještě dodám, že takový člověk nikdy k psychologovi nepůjde, protože on nic špatného nedělá a zamyslet by se měl vždycky ten druhý.
ano, k psychologovi nikdy nepůjde a když ano, tak to budou zbytečně vyhozené peníze, nezmění se, max. na chvilku
@pohledmuze píše:
Asi to chce trochu vic empatie, zenska ma 3 decka, asi si moc neveri a je rada ze nekoho ma.A rekl bych, ze ten kluk podle fotky je asi docela atraktivni a ze takoveho proste uz nesezene. Navic chodi do prace, stara se. Tak chapu jeji dilema. A ne ze ji tady na 12 stranach jen nadavate.
empatie je synonymum od emimina
prece, to nevis? ![]()
@Doe_Jane píše:
já jsem docílila přesně toho, co jsem chtěla… fotky smazala… snad mi jednou Eliška poděkujejá jí to první psala po dobrém, ale trvala si na svém takže bohužel
Tak teď bys je ještě mohla smazat ty ze svých příspěvků, že. ![]()
Jinak tedy ten lynč tady je nechutný. Některé se fakt nezapřou. Ale tak hlavně, že si ulevily, že…
@Zdeňka86 píše:
@vonajebohyne jo ale dá se to napsat i jinak…třeba trošku slušněji…
Zdeňko, každý reaguje jinak, chápej, že jsou tu ženy, které si prošly těžkou životní zkouškou, každého podráždí něco jiného. Děti, to je dar, tak se k nim většina z nís snažíme chovat, chránit je, aby je nic netrápilo, nikdo jim neubližoval, aby byly šťastné. Z Tvého psaní je cítit nespokojenost ve vztahu, neumíte spolu komunikovat, 11 letá dcerka není v pohodě a to tady mnohé zraňuje. Prvotně ochraň svoji dceru, zabezpeč rodinu finančně-společně s manželem(přítelem) a pak přemýšlej o dítěti. Z dávek nikdo moc radosti nezažije. Vždy musíš mít finanční rezervu, na zdraví dětí-to především, pak na sebe-nebo opačně, musíš být prvotně zdravá sama, abys dokázala zvládnout péči o děti.
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
asi jsi nikdy nebral HA ne? každou o tom poučí lékař a je to napsané v každém příbalovém letáku