Mám ho plné

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
2054
2.7.17 21:44

@Bůča Já jsem taky vyhledala informaci o tom, že muž pije a dcera není jeho. Přišlo mi to jako dost důležitá informace. Koukám jinak na lidi, kteří nasávají, a to ovlivnilo, co jsem zakladatelce radila :nevim: Nevidím na tom nic špatného.

• načítám...
4019
2.7.17 21:44
@pohledmuze píše:
Asi to chce trochu vic empatie, zenska ma 3 decka, asi si moc neveri a je rada ze nekoho ma. :think: A rekl bych, ze ten kluk podle fotky je asi docela atraktivni a ze takoveho proste uz nesezene. Navic chodi do prace, stara se. Tak chapu jeji dilema. A ne ze ji tady na 12 stranach jen nadavate. 8o

Takže vy byste byl s takovou ženou, která by byla atraktivní, chodila do práce, ale k dětem se chovala tak, že by byly děti rády, že ji nevidí? A když byste jí něco řekl, tak by se ještě urazila?

• načítám...
Doe_Jane
2.7.17 21:45
@renduli píše:
Tak teď bys je ještě mohla smazat ty ze svých příspěvků, že. :roll:Jinak tedy ten lynč tady je nechutný. Některé se fakt nezapřou. Ale tak hlavně, že si ulevily, že…

já bych je ráda smazala ale nejde to, ale už jsem je nahlásila tak to smažou admini snad

• Upravit
15575
2.7.17 21:45
@Amelie30 píše:
Takže vy byste byl s takovou ženou, která by byla atraktivní, chodila do práce, ale k dětem se chovala tak, že by byly děti rády, že ji nevidí? A když byste jí něco řekl, tak by se ještě urazila?

on asi jo, pořád hledá ženu s dětmi :mrgreen:

• načítám...
6185
2.7.17 21:46

8o Některé jste fakt rypny! Spolek šťouralek! :mrgreen:
A nejvíc mě baví „JÁ BYCH NIKDY…“

• načítám...
4201
2.7.17 21:47
@pohledmuze píše:
Hodne chlapku zije s megerama. Neni to nic ojedineleho. :think:

Jak dokazuje tato diskuse. :mrgreen:

• načítám...
4019
2.7.17 21:48
@kaja00 píše:
ano, k psychologovi nikdy nepůjde a když ano, tak to budou zbytečně vyhozené peníze, nezmění se, max. na chvilku

Zakladatelka to může zkusit, ale dám krk na to, že jí bude odpovězeno, že on opravdu nic takového nepotřebuje a problém má jen ona.

• načítám...
7250
2.7.17 21:49
@Imamother píše:
@Bůča Já jsem taky vyhledala informaci o tom, že muž pije a dcera není jeho. Přišlo mi to jako dost důležitá informace. Koukám jinak na lidi, kteří nasávají, a to ovlivnilo, co jsem zakladatelce radila :nevim: Nevidím na tom nic špatného.

me to prijde hnusny. vysvetovat mi to nemusis

• načítám...
21905
@Doe_Jane píše:
já jsem docílila přesně toho, co jsem chtěla… fotky smazala… snad mi jednou Eliška poděkuje :lol: já jí to první psala po dobrém, ale trvala si na svém takže bohužel

No tak hlavne, ze jsi nezapomnela zminit jmeno dcerky, jsi skvela :palec:

• načítám...
Anonymní

@Saatine já ano :,( z pozice dítěte a jsem ráda, že už je to za mnou :?

• Upravit
40420

@Doe_Jane
Proč jsi sem dávala ty její fotky, to seš úplně blbá nebo proč??? :zed:

• načítám...
Doe_Jane
2.7.17 21:50
@Eemii píše:
No tak hlavne, ze jsi nezapomnela zminit jmeno dcerky, jsi skvela :palec:

takže je to nakonec moje vina? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• Upravit
4201
@Doe_Jane píše:
já bych je ráda smazala ale nejde to, ale už jsem je nahlásila tak to smažou admini snad

No tak to jsi tomu pomohla.
Empatie sama.

• načítám...
Doe_Jane
@free333 píše:
@Doe_Jane
Proč jsi sem dávala ty její fotky, to seš úplně blbá nebo proč??? :zed:

vzpamatuj se, však je měla tady veřejně ve fotoalbu

• Upravit
973

@DanielaD já svoje děti přece taky miluju ale podle tady všech asi ne… dcera to zatím nijak nevnímá(nebudu vysvětlovat proč - ne postižená není) ale já jo a mrzí mě že jsem nezasáhla dřív. Rodina zabezpečená je aspoň pokuď tu je partner… 3 těhotenství opravu plánované nebylo ale stalo se, všichni se na mimčo těšíme i když mám rizikové ale i tak…vše se musí změnit, v tomhle dusnu už moje děti žít nebudou…

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová