Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@Lumius píše:
Zakladatelko, mysli vždy hlavně na děti. Na ničem jiném nezáleží. Píšu to, jako dobrou radu. Ty už budeš třeba po smrti, ale děti s tím co je poznamená budou žít dál a ovlivní to třeba i několik dalších generací…Další věc je, fotografie děti. V životě bych nedal fotky děti ani na FB, natož sem, kde žádné zabezpečení není. Ten kdo to dělá je hloupý a to se týká i FB. Až budou děti dospělé, tak se Vám jistě podekuji. Dnes když někdo chce někoho i třeba přijmout do zaměstnání, tak lustruje dost i sociální sítě. Nevím, jestli si to lidé uvědomují.! Ale aby někdo někomu kopíroval fotky a vkládal je sem je fakt drzost, kterou by si neměl nikdo vůbec dovolit a je jedno kde jinde je má.
Mě nesežerete, jsem lev![]()
![]()
To mě vzalo za srdce.
Taaaak hezky to jde napsat! ![]()
@mmch píše:
To mě vzalo za srdce.Taaaak hezky to jde napsat!
@Zdeňka86 tak tady se trochu vymyká tomu, co znám, otázkou je, jestli by si ten byt našel. Malého už jste v tu dobu měli? Neříkal, že vám ho nenechá? Tohle většinou totiž taky přijde. Vím, že chcete ten vztah zachovat a musíte si tím projít, než přijdete na to, že ten chlap za to nestojí. Každopádně ohledně dětí ho odkažte do patřičných mezí. A znovu a znovu.
@Lumius píše:
Příště ho nech![]()
Hele, jak je někdo zlej na moje děti, tak se fakt neznám. A je jedno o koho jde. Prostě ho sejmu.
Moje řeč.
@mmch píše:
To mě vzalo za srdce.Taaaak hezky to jde napsat!
Ty nejsi prasátko ale zlatíčko
![]()
@Bůča píše:![]()
![]()
ted si nejsem jista. trosku ironie, nebo ji citim jen ja?
Hele Bůčo jedna zlobiva…
![]()
@Bůča píše:![]()
![]()
ted si nejsem jista. trosku ironie, nebo ji citim jen ja?
Jako ani neeee. Napsal to pěkně. Bez trapných teorií okolo. A bez urážek. ![]()
@mmch píše:
Jako ani neeee. Napsal to pěkně. Bez trapných teorií okolo. A bez urážek.
tak to zas ja v tom videla neco navrch
pardon ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat