Mám ho plné

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
6185
2.7.17 23:28
@Lumius píše:
Zakladatelko, mysli vždy hlavně na děti. Na ničem jiném nezáleží. Píšu to, jako dobrou radu. Ty už budeš třeba po smrti, ale děti s tím co je poznamená budou žít dál a ovlivní to třeba i několik dalších generací…

Další věc je, fotografie děti. V životě bych nedal fotky děti ani na FB, natož sem, kde žádné zabezpečení není. Ten kdo to dělá je hloupý a to se týká i FB. Až budou děti dospělé, tak se Vám jistě podekuji. Dnes když někdo chce někoho i třeba přijmout do zaměstnání, tak lustruje dost i sociální sítě. Nevím, jestli si to lidé uvědomují.! Ale aby někdo někomu kopíroval fotky a vkládal je sem je fakt drzost, kterou by si neměl nikdo vůbec dovolit a je jedno kde jinde je má.

Mě nesežerete, jsem lev :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

To mě vzalo za srdce. :mrgreen: Taaaak hezky to jde napsat! :hug:

• načítám...
7250
2.7.17 23:29
@mmch píše:
To mě vzalo za srdce. :mrgreen: Taaaak hezky to jde napsat! :hug:
:lol: :lol: :lol: ted si nejsem jista. trosku ironie, nebo ji citim jen ja? :mrgreen:
  • načítám...
4019
2.7.17 23:30

@Zdeňka86 tak tady se trochu vymyká tomu, co znám, otázkou je, jestli by si ten byt našel. Malého už jste v tu dobu měli? Neříkal, že vám ho nenechá? Tohle většinou totiž taky přijde. Vím, že chcete ten vztah zachovat a musíte si tím projít, než přijdete na to, že ten chlap za to nestojí. Každopádně ohledně dětí ho odkažte do patřičných mezí. A znovu a znovu.

• načítám...
7250
2.7.17 23:31
@Lumius píše:
Pod pasem? :think: :mrgreen: :mrgreen:

mezi bodem A a C :mrgreen:

• načítám...
4019
2.7.17 23:33
@Lumius píše:
Příště ho nech :mrgreen: :mrgreen:Hele, jak je někdo zlej na moje děti, tak se fakt neznám. A je jedno o koho jde. Prostě ho sejmu. :nevim:

Moje řeč.

• načítám...
10844
2.7.17 23:33
@mmch píše:
To mě vzalo za srdce. :mrgreen: Taaaak hezky to jde napsat! :hug:

Ty nejsi prasátko ale zlatíčko :* :hug: :hug:

• načítám...
10844
2.7.17 23:34
@Bůča píše: :lol: :lol: :lol: ted si nejsem jista. trosku ironie, nebo ji citim jen ja? :mrgreen:

Hele Bůčo jedna zlobiva… :cert: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
6185
2.7.17 23:34
@Bůča píše: :lol: :lol: :lol: ted si nejsem jista. trosku ironie, nebo ji citim jen ja? :mrgreen:

Jako ani neeee. Napsal to pěkně. Bez trapných teorií okolo. A bez urážek. :pankac:

• načítám...
10844
2.7.17 23:37

Myslím že bylo řečeno vše… Kdo si dá dýmku? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
7250
2.7.17 23:42
@mmch píše:
Jako ani neeee. Napsal to pěkně. Bez trapných teorií okolo. A bez urážek. :pankac:

tak to zas ja v tom videla neco navrch :roll: pardon :hug:

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová