Mám ho plné

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
973
2.7.17 22:14

@ospalámyš holt těma hormonama to hůř snáším tohleto… spíš je na ně víc přísný, syna pořád nad nečím upozorňuje a dceři taky vše vyčítá, že udělala tohle, nebo neudělala, nebo že se chová tak a nebo tak… je fakt že dcera má naučené dost špatných věcí od své babičky ale já se snažím už některé věci ignorovat a neřešit, jinak bych se z toho zbláznila ale přítel ne…ten jede pořád dokola a z toho už jsem na nervy… určitě je ale nebije!!!

• načítám...
7250
2.7.17 22:15
@Saatine píše:
Chápu, mně je více líto, že mají tak nějak naivní a dutou matku :,( (navíc, že to uveřejnila :/ )
8o
  • načítám...
Kobea
2.7.17 22:15
@Zdeňka86 píše:
@Kobea mojí…

A pomůžou Ti s něčím?
Tvoje dcera to fakt vnímá, i když to třeba nedává najevo. Moje dvojčata si jejich táta před pár lety dost dlouho nebral. Kluk vyváděl jak černá ruka. Dcera se nijak neprojevovala. Měla jsem pocit, že kluka to trápí a dceři je to jedno. když jsem se jí na to ale zeptala, tak mi řekla, že jí to hodně trápí. Jen to holt nedávala najevo.

• Upravit
1528
2.7.17 22:16

TOhle není klovací efekt, tohle je prostě pohled z venku a některé, včetně mě, jme to zažily na vlastní kůži a duši.

• načítám...
18270
2.7.17 22:16
@Zdeňka86 píše:
@DanielaD já svoje děti přece taky miluju ale podle tady všech asi ne… dcera to zatím nijak nevnímá(nebudu vysvětlovat proč - ne postižená není) ale já jo a mrzí mě že jsem nezasáhla dřív.Rodina zabezpečená je aspoň pokuď tu je partner… 3 těhotenství opravu plánované nebylo ale stalo se, všichni se na mimčo těšíme i když mám rizikové ale i tak…vše se musí změnit, v tomhle dusnu už moje děti žít nebudou…

Zdeňko, 11 letá slečna vnímá hodně, víc než si myslíš. V tomto věku je zmatená sama ze sebe, nemá klid, pohodu. Je to velice složité období věk. Je to stejně tvé dítě, jako to, které nyní nosíš.
Každý se těší na miminko, to je logické, ale už to asi znáš, ne? Těšila ses i na Elišku? Ano, a nyní Tě moc potřebuje, tak jí pomoz už jen tím, že odstraníš její foky z tohoto webu :kytka:

• načítám...
973
2.7.17 22:20

@Kobea jo to zas pomáhají ale nemám s nima nejlepší vztah…

• načítám...
7250
2.7.17 22:21
@Doe_Jane píše:
co ona by psala prosím tě, ona nic neví a nic neumí nejednou tady psala že ji živí přítel a ona si sedí na zadku, beztak ani dítě nemá jen je tady vyvalená :mrgreen:

a co ti je po mym zivote? :lol: ze ty strkas rypon do cizych zivotu a profilu, chapu. asi mas potrebu.ale ze si tady bezne vetsina cuca z prstu celou story na zaklade par info je dost smutny. chytra ses nejvic a jenom rypes a odsuzujes. starej se o sebe a o svuj zivot.
:lol: prej a beztak ani dite nema :lol: me vomejou :lol: :mrgreen:

• načítám...
2054

@Poustevnice Bohužel i já něco podobného zažila a nepřála bych to nikomu. Žádné dítě by v 15 nemělo přemýšlet nad sebevraždou..vycházím z toho, co znám sama.

• načítám...
973

@DanielaD snažím se, vím že mě potřebuje ale i tak to není jednoduché…je to moje velká holka… fotky už jsou všechy pryč…

• načítám...
6185
2.7.17 22:22
@Bůča píše:
a co ti je po mym zivote? :lol: ze ty strkas rypon do cizych zivotu a profilu, chapu. asi mas potrebu.ale ze si tady bezne vetsina cuca z prstu celou story na zaklade par info je dost smutny. chytra ses nejvic a jenom rypes a odsuzujes. starej se o sebe a o svuj zivot. :lol: prej a beztak ani dite nema :lol: me vomejou :lol: :mrgreen:
:pankac: Neee asi. :mrgreen: :mrgreen:
  • načítám...
Kobea
2.7.17 22:22
@Zdeňka86 píše:
@Kobea jo to zas pomáhají ale nemám s nima nejlepší vztah…

Ono je lepší bydlet bez dozoru rodičů. :?
Neštve tvého chlapa, že bydlíte tam?

• Upravit
973
2.7.17 22:23

@Kobea určitě štve i mně a hodně ale není to jen tak se odstěhovat a jít jinam, bohužel…

• načítám...
7250
2.7.17 22:24
@Imamother píše:
@Bůča Jasně, a kdyby za tebou přišla kamarádka s podobným problémem, vůbec bys jí nepřipomněla, že to samé řešila už před třemi lety, co ten chlap všechno dělá atd. Je fajn, že ses tady obula do většiny, které napsaly nějaký názor nebo radu. Sama jsi nenapsala ani jedinou.

hele ja resila ty co do ni hned zacly rypat. a kdyby za mnou prisla kamoska je coby kdyby. nepodstatny resit.radu jsem ji dala, at to tady zabali a vyhleda nekoho, kdo tomu rozumi.

• načítám...
9128
2.7.17 22:24
@Zdeňka86 píše:
@ospalámyš holt těma hormonama to hůř snáším tohleto… spíš je na ně víc přísný, syna pořád nad nečím upozorňuje a dceři taky vše vyčítá, že udělala tohle, nebo neudělala, nebo že se chová tak a nebo tak… je fakt že dcera má naučené dost špatných věcí od své babičky ale já se snažím už některé věci ignorovat a neřešit, jinak bych se z toho zbláznila ale přítel ne…ten jede pořád dokola a z toho už jsem na nervy… určitě je ale nebije!!!

Ono je někdy ale horší než jedna an zadek (a to jsem odpůrce tělesných trestů) neustálé psychické deptání a tlak, výčitky, hodnocení jejich osoby a chování, deptání - to má na psychický vývoj a na jejich budoucí sebepojetí mnohem destruktivnější vliv.

děti svoje sebehodnocení a vnímání sama sebe nejvíc odvozují od toho, jak je hodnotí, jak se nim chovají rodiče. Dospělí často podceňují sílu slova a dětem dávají najevo, že jsou hloupé a k ničemu a tohle dělají blbě…pak se diví, že jejich děti nemají sebevědomí, mají problémy ve vztazích a navštěvují psychology jako dospělé.

Já ybch asi s chlapem hodila řeč o tom, že buď svoji věčnou kritiku omezí, protože sám není dokonalý už vůbec, nebo budete muset jít od sebe. asi bych mu natvrdo řekla, že děti ani ty se na něj netěšíte a jste radši když je pryč a že má poslední šanci to změnit. Jinak bude další s řady otců, který má špatné vztahy se svými dětmi a který bude na starý kolena sám.

• načítám...
4019
2.7.17 22:27

@Zdeňka86 a do nějaké poradny by přítel šel?

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová