Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@Sworley píše:
No souhlasim s tebou, to je k nevíře, co tu některý předváděj, včetně toho vytahování fotek.Tvle.
to nejsou naše fotky, paní Zdena je sem dala dobrovolně, takže si je prohlíží každý i ten, kdo na emiminu není přihlášený. Fotky jsou veřejně dostupné. Pokud se podíváš na začátek diskuze, jedna uživatelka jí rozumně upozorňuje, že by bylo vhodné být anonymní.
@vonajebohyne píše:
Vis, co je zumpa? Ne par kecu na netu, ale pubertalni holka, kterou drti otcim den co den.
A predevsim matka, ktera to dovoli.
jezis nikdo nevi jak to tam presne je, mlada je treba drza
a tady je z toho zas dramo az do nebes.
@Kelsey promluvit si musíme, protože to takhle nejde. Komunikovat spolu umíme ale jakmile mu něco vytknu tak se to dotkne jeho „ega“. Mladý tak není, je starší jak já ale každopádně musím zapracovat i já na sobě… protože by to bylo jen horší…a před dětma se NIKDY nehádám, a ani ho neupozorňuju, vždy mezi 4 očima… děkuji
@vonajebohyne píše:
@warita No ale kontraindikace je treba atb nebo ten prujem, proboha pokud to nekdo neni schopny precist z pribaloveho letaku…
njn. Holt se taky stane.
Pribalove letaky necte nikdo. Tuhle do mne hustila kolegyne z prace, jak je HA spatna a jak se farmaceuticke firmy spolcily proti nam konzumentum a pacientum, protoze NIKDO ti nerekne, ze HA muze zpusobit trombozu. Strasne se rozcilovala, jak se to drzi v tajnosti.
Ja na to suse odvetila, ze v pribalovem letaku to napsane je. Pokud nekdo neumi cist, nebo se mu nechce, tak to je pak tezky. Kolegyni to vzala vitr z plachet… a jen tak tise utrousila, ze pribalovy letak prece nikdo necte. Ale cte cte, ja to ctu!
@vonajebohyne buď tak hodná a přestaň, myslím že jsi už napsala dost…
@pohledmuze píše:
Ale vzdyt ani moc nevis co se tam deje.
Takze kdyz matka zalozi vlakno, ze partner psych. ublizuje jejimu diteti, bylo to v poblouzneni smyslu, jo?
V tom pripade tu neni treba reagovat na cokoliv, tvrzeni proti tvrzeni, ze.
@pohledmuze píše:
Cumim kam se diskuze ubira.Chudak zenska, takhle to tu schyta. A to ze mate takovou snahu kazdeho poznat a zkoumat na netu cizi lidi je fakt trapny.
Jeji chlapek je moc mladej a proste decka ho vytacej, je to naprosto pochopitelny.Ale ani nevite co se presne u nich deje, treba to neni tak hrozny a u vas doma peskujete decka vice.
Mladej sice být může, děti ho vytáčet můžou, ale taky by se měl umět ovládat. A pokud to neumí, měla by se dětí zastat maminka. Osobně jsem paní napsala, aby to partnerovi raději přečíst nedávala. Určitě by byl hodně nadšený z toho, že je takto propírán. A z popsání celé situace bych to osobně pochopila tak, že již to překročilo nějakou rozumnou hranici.
@Zdeňka86 píše:
@Kelsey promluvit si musíme, protože to takhle nejde. Komunikovat spolu umíme ale jakmile mu něco vytknu tak se to dotkne jeho „ega“. Mladý tak není, je starší jak já ale každopádně musím zapracovat i já na sobě… protože by to bylo jen horší…a před dětma se NIKDY nehádám, a ani ho neupozorňuju, vždy mezi 4 očima… děkuji
Pokud se dotkneš ega u muže, tak pak je špatná komunikace. I to se dá naučit. Chválit a chválit tím pošimráš ego
@Zdeňka86 hele já ti to napíšu takhle, omlouvám se za anonym, ale je to dost osobní a pokud to nebudete respektovat, prosím o smazání!!!
Můj otec je hodně cholerický člověk a toto co píšeš bylo u nás na denním pořádku, NIKDY mu to neodpustím a NIKDY bych své děti nevystavila takovému zacházení a takovému otci, to budu radši sama, naštěstí jsem našla milujícího manžela i otce.
Mysli trochu na ty děti, jak se asi cítí!!!
@DanielaD právě že ho chválím… ale asi nezvládá, plný barák „stresu“…
@Imamother píše:
@warita Mně se tomu moc věřit nechceAby jedna vynechaná tabletka zrovna náhodou spustila ovulaci, no nevím. Samozřejmě nejsem lékařka. Silný průjem, zvracení, ATB, tam to chápu. Na druhou stranu když jsem mívala podobné potíže, tak jsem se chránila ještě jinak
jiste, pokud absolutne dite nechces.
Ale ona se ta tabletka ani vynechat nemusi, ja kolegyni verim, ze HA brala poctive. Na to tehotenstvi prisla tak pozde prave proto, ze to brala poctive a tak ji ani ve snu nenapadlo, ze by v tom mohla byt. Az teprve doktorka ji nasadila brouka do hlavy, jestli by ty stavy neustavajicich nevolnosti a zavrate nemohly byt tehotenstvi. A taky ze jo… takze stane se to.
@Kelsey A co je na něm mladého? Normální táta přes třicet
Mladého nezkušeného otce si představuji do 25 let.
@Zdeňka86 píše:
@vonajebohyne buď tak hodná a přestaň, myslím že jsi už napsala dost…
Mila Zdenko, ty jsi tu i s fotkami odprezentovala celou svou rodinu, vcetne pristupu k planovanemu rodicovstvi.
Ja tu zadne tve fotky nepostovala, jen jsem se podivovala, ze matka muze dovolit takovy pristup partnera k diteti. Ale asi ano. Ziju holt mezi slusnymi lidmi.
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat