Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Proč si nezamkneš profil? To je přeci základ! Jasně, dá se, pokud člověk opravdu chce, zadat nick do googlu spolu s emiminem a najde ti to taky všechno, ale ty píšeš opravdu detaily ![]()
@Doe_Jane píše:
podívej se na ty fotoalba co tam má za fotky… fakt jen zírám, tohle by chtělo fakt pořádnou lekci… holky ji tam píšou k fotkám že je malá baculatá a ona se tomu směje..ach jo
Adminka nám to tady brzo zavře…
@Russet píše:
Adminka nám to tady brzo zavře…
není důvod ty fotky má tady v albech, nestahovala jsem nic z FB apod. vše má u deníčku nebo ve fotoalbech…
Ježkovy voči
Chudáci děti, největším chudákem je dcera.
Děti za své rodiče nemůžou, děti si svě rodiče nemůžou vybrat… tady jim nezbyde nic jiného, než žít a trpět takovu matku a jejího urážlivého hulváta
Následky to bohužel na nich zanechá ![]()
@Doe_Jane píše:
není důvod ty fotky má tady v albech, nestahovala jsem nic z FB apod. vše má u deníčku nebo ve fotoalbech…
Přece víš, jak tady dopadnou diskuze, kdy si tady někdo stěžuje a my mu nedame náležité rady na objednávku. Zakladatelka se urazí a nechá diskuzi zamknout… ![]()
@Russet píše:
Přece víš, jak tady dopadnou diskuze, kdy si tady někdo stěžuje a my mu nedame náležité rady na objednávku. Zakladatelka se urazí a nechá diskuzi zamknout…
jo tak já myslela že narážíš na to že bych nějak odhalovala její soukromí
![]()
@Doe_Jane píše:
podívej se na ty fotoalba co tam má za fotky… fakt jen zírám, tohle by chtělo fakt pořádnou lekci… holky ji tam píšou k fotkám že je malá baculatá a ona se tomu směje..ach jo
Právě, že jsem koukala…
Tak synovi ted byly ctyri roky, konec rodicaku. Bylo treba s hovadem zalozit na nove.
@vonajebohyne píše:
Tak synovi ted byly ctyri roky, konec rodicaku. Bylo treba s hovadem zalozit na nove.
To snad ne ![]()
@Zdeňka86 No, osobně bych to vašemu partnerovi číst nedávala. Tohle nebude typ, kterému by tato diskuze otevřela oči. Pokud je přítel na vaše děti hrubej, tak ho usměrněte. A pokud to neumíte, tak se seberte a odejděte. Ale hlavně se přestaňte litovat, jeho omlouvat a něco s tím dělejte. Tohle dělat můj manžel, tak ho pošlu někam. A být já taková na naše děti, tak on se mnou udělá to samé.
@vonajebohyne No možná to proběhlo jako minule, cituji:
Po roce a půl jsem zatoužila po miminku. Řeknu vám, že to byl s tím mým chlapem boj. Chvilku že mimčo chce, potom že ještě počkáme a tak to to šlo pár měsíců. Ale nakonec jsem vyhrála já a rezignoval! ![]()
@Zdeňka86 píše:
Zdavím maminky, potřebuju se spíš vypovídat, zase máme doma veselo a už toho mám dost… Můj partner s kterým čekám 3 dítě, pořád nadává, peskuje obě děti a „uráží“ hlavně starší dceru (11) o psovi nemluvě… čekám kdy se pustí i do mně… děcka se jen těší kdy nebude doma a bude v práci a vlastně i já. Nikdy u nás není klid, nejraději by děcka zavřel do pokoje a nepouštěl ven… bohužel bych řekla že je po otci (jen z vyprávění) domluvit se s ním nedá, hned se uráží a s nikým pak nemluví a odsekává…a já už nemůžunejraději bych ho poslala někam ale nechci, bojím se toho být sama. Na druhou stranu, postará se, chodí do práce, pomůže i v domácnosti ale tohle je už na mě moc…Příspěvek upraven 02.07.17 v 19:53
Je toho na Vás všechny moc, asi máte málo prostou ke komunikaci, ale i k žití. Chybí Vám vzájemný respekt. S chlapem se dá domluvit, pokud s ním umíš komunikovat.
Jen se zeptám, je nutné mít psa, když jste všichni vycukaní?
Prošla jsem vaše staré diskuze.
Před třemi lety jste podle všeho měla nějaké úzkostně depresivní stavy a dokonce jste zvažovala vyhledat odbornou pomoc. Vydala jste se tehdy někam a máte se tedy kam obrátit i dneska?
Nebo jste to „rozchodila“ a jen se vám štosují neřešení problémy, které třetí dítě nejspíše jen zesložití?
@vonajebohyne píše:
Potřebuje si ho udržet…
Já mám stejně starou dceru jako zakladatelka, a nedovedu si představit, že by se k ní někdo choval takhle…
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat