Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@BloomingGorgeous píše:
Nedavno jsem tady zalozila diskusi na tema „poznaly uzivatelky emimina sebe nebo nekoho v diskuzich“. Sesly se desitky odpovedi. Vetsina „odhaleni“ se zakladala na nejakem detailu, shode nahod. Zakladatelko, Tebe pozna KAZDY, kdo zna Tve deti nebo mu Tva situace bude povedoma, jde o desitky lidi. Pokud to nechapes, tak nema smysl se o necem bavit, jsi marna. Promin, ale to nejde rict jinak. A uvedom si, ze jde o Tve deti, ne jenom o Tebe.Příspěvek upraven 02.07.17 v 19:39
přesně tak, taky jsem tady poznala pár holek a to tady ani neměly fotky a osobní údaje dětí
@Doe_Jane píše:
může tady sedět jejich dětská lékařka, pošťačka, paní z obchodu, kdokoliv… neuvědomuje
Ano, kolegyne v praci, co rano manzelovi povi: Muzes na chvilku, chci Ti neco ukazat. To vam doma atmosferu moc nevylepsi.
@Russet dcera není jeho ale od začátků ji jakou svou bral, jen jak dcera roste a přichází do puberty tak to s ní nezvládá. V práci problém nemá, to by mi zase řekl ale vím že ho hodně štve chování mé matky i dcery a tak si to asi kompenzuje, a chce mít všechny a všechno v lati…už jsem s ním kolikrát mluvila, nejen otom ale vždy se jen urazí…
Kdyz nechce anonym, tak nechce. Nikdo nema pravo ji nutit.
Pokud to bude cist nekdo znamy, treba i jeji chlap, alespon si neco uvedomi, mozna by to bylo i lepsi, kdyz ji nechce poslouchat a ona s nim neumi mluvit. Psany text je nekdy bolavy, ale dostacujici.
Alespon by mu to otevrelo oci. A konecne by si dokazali treba promluvit.
@SlečnaDahlia píše:
A co děláš pro to, aby urážena nebyla? To, že je ti jí líto, je jí úplně k prdu, když v tom bude muset dále žít.
Souhlas. Co @Zdeňka86 děláte pro to, aby vaše děti nebyly od přítele uráženy? V úvodním příspěvku píšete, že jen čekáte, až se pustí do vás. A kdyby děti nedej bůh mydlil, taky je v tom necháte? Ze strachu, aby se náhodou do vás nepustil?
Čekala jsem větu o selhání antikoncepce a dočkala se. Protože jsi nic neřešila v roce 2015, tak holt teď místo dvou krků budeš mít tři. Navíc tvá dcera v budoucnu jistě potká podobného tvora, protože nic jiného nezná a historie se bude opakovat…
@Doe_Jane můj se nic nedozví, na internetu není… a vím co jsem psala. Od začátku to byly boje ale hodně jsme jich i zvládly… nikoho tady neznám a jestli jo, tak je mi to upřímně jedno… klidně mu to dám přečíst…
@Zdeňka86 píše:
@vonajebohyne selhala antikoncepce, tak proto
Jasně, a antikoncepcí se myslelo, že si drahý přítel dával pozor, ne?
![]()
Tak já bych tě skoro chtěla i varovat. Chlap uráží děti a vyjíždí po nich tak, že už se jen těší, až vypadne z baráku. Chlastá, hulí. Aby si na vás ještě neposvítila sociálka. Tobě jsou ty děti taky naprosto ukradený. Tady je máš vyvěšené úplně veřejně i s fotkou, jménem a podrobným popisem, co se u vás děje. Necháš na ně řvát otce, protože se „jinak postará“. A ještě s ním i nadále spíš a pořádně se nechráníš, takže bude třetí na cestě. Chudáčci děti, fakt.
@Zdeňka86 píše:
@Doe_Jane můj se nic nedozví, na internetu není… a vím co jsem psala. Od začátku to byly boje ale hodně jsme jich i zvládly… nikoho tady neznám a jestli jo, tak je mi to upřímně jedno… klidně mu to dám přečíst…
okej, tak mu to dej přečíst jinak mu to za chvilku zavolám co?
ach jo, je mi líto tvých dětí, to si nezaslouží, maminka by je měla chránit
@Zdeňka86 píše:
A na svoje děti, jejichž fotky, plná jména, osobní data a záznam o každém prdu tady zveřejňuješ, myslíš asi stejně tak, jako aby netrpěly v domácím prostředí plném urážek a strachu se pohnout, viď…
@Zdeňka86 Jo a když už jsem taky pátrala, tak ta dcera ani není jeho, že? Píšeš, že uráží HLAVNĚ dceru
Chudák holka. Jak se řekne mužský opak zlé macechy?
Příspěvek upraven 02.07.17 v 19:54
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
může tady sedět jejich dětská lékařka, pošťačka, paní z obchodu, kdokoliv… neuvědomuje