Mám ho plné

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
Doe_Jane
2.7.17 19:39
@SlečnaDahlia píše:
Jsi neuvěřitelně naivní. Kdyby kdokoliv z nás chtěl, hned teď kontaktuje tvého muže a vyslepičí mu všechno, co jsi tady kdy napsala. Uvědomuješ si to?

může tady sedět jejich dětská lékařka, pošťačka, paní z obchodu, kdokoliv… neuvědomuje :-(

• Upravit
Doe_Jane
2.7.17 19:40
@BloomingGorgeous píše:
Nedavno jsem tady zalozila diskusi na tema „poznaly uzivatelky emimina sebe nebo nekoho v diskuzich“. Sesly se desitky odpovedi. Vetsina „odhaleni“ se zakladala na nejakem detailu, shode nahod. Zakladatelko, Tebe pozna KAZDY, kdo zna Tve deti nebo mu Tva situace bude povedoma, jde o desitky lidi. Pokud to nechapes, tak nema smysl se o necem bavit, jsi marna. Promin, ale to nejde rict jinak. A uvedom si, ze jde o Tve deti, ne jenom o Tebe.Příspěvek upraven 02.07.17 v 19:39

přesně tak, taky jsem tady poznala pár holek a to tady ani neměly fotky a osobní údaje dětí

• Upravit
2.7.17 19:40
@Doe_Jane píše:
může tady sedět jejich dětská lékařka, pošťačka, paní z obchodu, kdokoliv… neuvědomuje :-(

Ano, kolegyne v praci, co rano manzelovi povi: Muzes na chvilku, chci Ti neco ukazat. To vam doma atmosferu moc nevylepsi.

• načítám...
973
2.7.17 19:41

@Russet dcera není jeho ale od začátků ji jakou svou bral, jen jak dcera roste a přichází do puberty tak to s ní nezvládá. V práci problém nemá, to by mi zase řekl ale vím že ho hodně štve chování mé matky i dcery a tak si to asi kompenzuje, a chce mít všechny a všechno v lati…už jsem s ním kolikrát mluvila, nejen otom ale vždy se jen urazí…

• načítám...
973
2.7.17 19:42

@vonajebohyne selhala antikoncepce, tak proto

• načítám...
74217
2.7.17 19:43

Kdyz nechce anonym, tak nechce. Nikdo nema pravo ji nutit.
Pokud to bude cist nekdo znamy, treba i jeji chlap, alespon si neco uvedomi, mozna by to bylo i lepsi, kdyz ji nechce poslouchat a ona s nim neumi mluvit. Psany text je nekdy bolavy, ale dostacujici.
Alespon by mu to otevrelo oci. A konecne by si dokazali treba promluvit.

• načítám...
4019
2.7.17 19:44
@SlečnaDahlia píše:
A co děláš pro to, aby urážena nebyla? To, že je ti jí líto, je jí úplně k prdu, když v tom bude muset dále žít.

Souhlas. Co @Zdeňka86 děláte pro to, aby vaše děti nebyly od přítele uráženy? V úvodním příspěvku píšete, že jen čekáte, až se pustí do vás. A kdyby děti nedej bůh mydlil, taky je v tom necháte? Ze strachu, aby se náhodou do vás nepustil?

• načítám...
53518
2.7.17 19:44

Čekala jsem větu o selhání antikoncepce a dočkala se. Protože jsi nic neřešila v roce 2015, tak holt teď místo dvou krků budeš mít tři. Navíc tvá dcera v budoucnu jistě potká podobného tvora, protože nic jiného nezná a historie se bude opakovat…

• načítám...
973
2.7.17 19:45

@Doe_Jane můj se nic nedozví, na internetu není… a vím co jsem psala. Od začátku to byly boje ale hodně jsme jich i zvládly… nikoho tady neznám a jestli jo, tak je mi to upřímně jedno… klidně mu to dám přečíst…

• načítám...
2054
2.7.17 19:45
@Zdeňka86 píše:
@vonajebohyne selhala antikoncepce, tak proto

Jasně, a antikoncepcí se myslelo, že si drahý přítel dával pozor, ne? 8o :roll: :lol:

Tak já bych tě skoro chtěla i varovat. Chlap uráží děti a vyjíždí po nich tak, že už se jen těší, až vypadne z baráku. Chlastá, hulí. Aby si na vás ještě neposvítila sociálka. Tobě jsou ty děti taky naprosto ukradený. Tady je máš vyvěšené úplně veřejně i s fotkou, jménem a podrobným popisem, co se u vás děje. Necháš na ně řvát otce, protože se „jinak postará“. A ještě s ním i nadále spíš a pořádně se nechráníš, takže bude třetí na cestě. Chudáčci děti, fakt.

• načítám...
973
2.7.17 19:47

@Kobea dotlačen fakt nebyl…

• načítám...
Doe_Jane
2.7.17 19:48
@Zdeňka86 píše:
@Doe_Jane můj se nic nedozví, na internetu není… a vím co jsem psala. Od začátku to byly boje ale hodně jsme jich i zvládly… nikoho tady neznám a jestli jo, tak je mi to upřímně jedno… klidně mu to dám přečíst…

okej, tak mu to dej přečíst jinak mu to za chvilku zavolám co? :mrgreen: ach jo, je mi líto tvých dětí, to si nezaslouží, maminka by je měla chránit

• Upravit
6116
2.7.17 19:49
@Zdeňka86 píše:

A na svoje děti, jejichž fotky, plná jména, osobní data a záznam o každém prdu tady zveřejňuješ, myslíš asi stejně tak, jako aby netrpěly v domácím prostředí plném urážek a strachu se pohnout, viď…

• načítám...
Doe_Jane
2.7.17 19:50
:roll:
  • Upravit
2054
2.7.17 19:53

@Zdeňka86 Jo a když už jsem taky pátrala, tak ta dcera ani není jeho, že? Píšeš, že uráží HLAVNĚ dceru :nevim: Chudák holka. Jak se řekne mužský opak zlé macechy?

Příspěvek upraven 02.07.17 v 19:54

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová