Mám ho plné

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
973
2.7.17 21:00

@ospalámyš už chodíme… a „násoska“ už není… v tomhle se změnil…

• načítám...
18267
2.7.17 21:00
@Bůča píše:
Lidi me je zas na bliti z vas :nevim: humus
@admin smazte to tu proboha a nektery bloknete jako me minule :pankac:
:lol: :lol: :lol:
  • načítám...
7250
2.7.17 21:01
@Náměsíčná píše:
@Zdeňka86 nějak pořád nechápu co jsi čekala? Jak jsi si tu diskuzi představovala?

jooo typicka fraze k obhajeni toho, ze se tu k ni mnohy z vas hovaj jak hovada.

• načítám...
2054

@warita Mně se tomu moc věřit nechce :nevim: Aby jedna vynechaná tabletka zrovna náhodou spustila ovulaci, no nevím. Samozřejmě nejsem lékařka. Silný průjem, zvracení, ATB, tam to chápu. Na druhou stranu když jsem mívala podobné potíže, tak jsem se chránila ještě jinak :nevim:

• načítám...
15498
@Zdeňka86 píše:
@Kelsey nezůstane nic, mažu si celý profil…

Všechny tvoje diskuze zůstanou ;)

• načítám...
973
2.7.17 21:02

@vonajebohyne fakt nechápu o čem tady furt píšeš, jaké náklady, jaké že jsem nechtěla do práce a podobně… nevím že bych něco takového napsala…

• načítám...
blabla123
@Zdeňka86 píše:
@Bůča o smazání jak diskuze, tak i profilu už jsem požádala…už jsem si všimla, že tady to je na :poblion: a to nejen tady v mé diskuzi…ale celkově, jsem netušila kolik je tady „světic se svatozáří“ a všechny jsou dokonalé… chtěla jsem se jen vypovídat ale udělala jsem chybu…

Nemusíš ze mě blít, já bych tohle nikdy nedopustila. A co sis představovala? K té holčičce se její otčím chová hnusně už nějakou dobu, ty se jí ani nezastaneš. Uděláš si s ním ještě další mrně. Místo toho, abys od něj šla pryč. Kór, když jsi to sama před 3 lety chtěla.

• Upravit
32519
@Bůča píše:
Lidi me je zas na bliti z vas :nevim: humus
@admin smazte to tu proboha a nektery bloknete jako me minule :pankac:

No souhlasim s tebou, to je k nevíře, co tu některý předváděj, včetně toho vytahování fotek. :roll: Tvle.

• načítám...
973
2.7.17 21:04

@DanielaD a co mám napsat?? Stejně se to obrátí proti mně, čtu každý koment a buď si ho vezmu k srdci a nebo ne…

• načítám...
blabla123
2.7.17 21:06
@Zdeňka86 píše:
@DanielaD a co mám napsat?? Stejně se to obrátí proti mně, čtu každý koment a buď si ho vezmu k srdci a nebo ne…

Nevěřím, že si něco vezmeš k srdci :zed:

• Upravit
18267
2.7.17 21:06
@Zdeňka86 píše:
@Kelsey nezůstane nic, mažu si celý profil…

fotky zůstavají, to s profilem nesouvisí. Hold, co dáš na net, je dohledatelné na věky věků, existuje tkz. archiv. Jelikož tyto stránky nejsou zabezpečené, nejedou v html..doporučuji všem zvážit, než o sobě něco napíší, nebo sem dají foto kohokoliv. Už jsem to řešila s adminama, ale tady se na všechno mastí…prý teprve na všem pracují :) ;)

• načítám...
7250
2.7.17 21:07
@pohledmuze píše:
Cumim kam se diskuze ubira. 8o Chudak zenska, takhle to tu schyta. A to ze mate takovou snahu kazdeho poznat a zkoumat na netu cizi lidi je fakt trapny. 8o
Jeji chlapek je moc mladej a proste decka ho vytacej, je to naprosto pochopitelny. :think: Ale ani nevite co se presne u nich deje, treba to neni tak hrozny a u vas doma peskujete decka vice. 8o

presne, emimino je fakt dno zumpy a pak ze ja jsem sprosta a kanal :lol:

• načítám...
74217
2.7.17 21:08

@Zdeňka86
No nez ti to teda smazou, tak napisu to same co v prvnim prispevku.
Musite si promluvit, jste mladi, je treba se naucit spolu komunikovat. Jeho chapu, ze je nervni tri decka pro mladeho kluka je velke sousto. Dalsi krk doma na uziveni. Jestlize ty si doma a vse ted tahne sam. Muze byt, taky unaveny.
A ty se tez musis zmenit, dospět, budes mit tri decka, musis je umet branit, mit ramena. Pokud se chcete hadat, tak se pohadejte, ale ne pred deckama.

• načítám...
2054
2.7.17 21:08
@Kelsey píše:
Ne ty se nejspis smazou :nevim:.

Tak to je hlavní, bez toho už ji neidentifikují.

• načítám...
7939
2.7.17 21:10
@Bůča píše:
presne, emimino je fakt dno zumpy a pak ze ja jsem sprosta a kanal :lol:

Vis, co je zumpa? Ne par kecu na netu, ale pubertalni holka, kterou drti otcim den co den.
A predevsim matka, ktera to dovoli.

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová