Lze najít partnera na rodičovské?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Kobea
4.7.17 07:46
@pohledmuze píše:
Nechapu proc resis tesne po rozchodu a jeste na RD dovolene, jestli si brzy nekoho najdes. Tohle nechapu, spousta holek neumi byt vubec sama a jen chodi ze vztahu hned do vztahu. :roll: Ale nakonec nebude spokojena ani ona, ani novy partner. :roll:

Někdo to tak potřebuje, být prostě ve vztahu. Někdo se uvolní z nevyhovujícího vztahu až v okamžiku, kdy si najde někoho nového. Já to tak třeba nedokážu. Ale je to každého věc, jak si to udělá. :nevim:

• Citovat
  • Upravit
427
4.7.17 08:54
@pohledmuze píše:
Nechapu proc resis tesne po rozchodu a jeste na RD dovolene, jestli si brzy nekoho najdes. Tohle nechapu, spousta holek neumi byt vubec sama a jen chodi ze vztahu hned do vztahu. :roll: Ale nakonec nebude spokojena ani ona, ani novy partner. :roll:

No ono je to asi tím, že mnoho žen neumí vzít zodpovědnost za svůj život a případně svého dítěte a žije ze závislosti na někom. Prostě neumí žít samy. Takových jsou plné seznamky a není o co stát. Ale tady na EM se najdou i rozumné ženy co třeba poradí – nauč se žít sama, aby když v budoucnu ztratíš vztah, tak budeš vědět, že vše dokážeš zvládnout sama, nauč se mít ráda sebe sama, srovnej si život a zlepši sebevědomí a v okamžiku, kdy budeš vyrovnaná s minulostí a bude z tebe vyzařovat pozitivní energie, tak začni plánovat budoucnost a další rovnocenný vztah.Za mě osobně bych nechtěl ženu, která neumí žít sama za sebe a nést zodpovědnost za svůj život a byla by závislá jen na partnerovi. Bál bych se totiž jedné věci. Pokud by se mi nedejbože něco stalo (smrtelná nehoda, zdravotní problém nebo něco podobného) děsil bych se toho co by nastalo po té. I ze své zkušenosti vím, že být s někým s nevyřešenou minulostí krátce po rozchodu je víc zla než pohodového vztahu. Takže ta poslední věta je velká pravda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
154
4.7.17 11:11
@pohledmuze píše:

já nechci někoho na vážný vztah, vím že vážný vztah můžu začít až bude minulost vyřešená, nevím jak to vysvětlit muži chybí mi pohlazení a obejmutí, polibek tohle si sama prostě neudělám… a ta samoobsluha mi nestačí aspoň 1× měsíčně a myslím, že bych byla naprosto spokojená. Vím je to sobecký ale abstinuji až příliš :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
154
4.7.17 11:44
@Amity píše:
No ono je to asi tím, že mnoho žen neumí vzít zodpovědnost za svůj život a případně svého dítěte a žije ze závislosti na někom. Prostě neumí žít samy. Takových jsou plné seznamky a není o co stát. Ale tady na EM se najdou i rozumné ženy co třeba poradí – nauč se žít sama, aby když v budoucnu ztratíš vztah, tak budeš vědět, že vše dokážeš zvládnout sama, nauč se mít ráda sebe sama, srovnej si život a zlepši sebevědomí a v okamžiku, kdy budeš vyrovnaná s minulostí a bude z tebe vyzařovat pozitivní energie, tak začni plánovat budoucnost a další rovnocenný vztah.Za mě osobně bych nechtěl ženu, která neumí žít sama za sebe a nést zodpovědnost za svůj život a byla by závislá jen na partnerovi. Bál bych se totiž jedné věci. Pokud by se mi nedejbože něco stalo (smrtelná nehoda, zdravotní problém nebo něco podobného) děsil bych se toho co by nastalo po té. I ze své zkušenosti vím, že být s někým s nevyřešenou minulostí krátce po rozchodu je víc zla než pohodového vztahu. Takže ta poslední věta je velká pravda.

Tak aby bylo jasno umím a přebírám plnou zodpovědnost za sebe a dítě!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
427
4.7.17 12:33
@Berushka1 píše:
já nechci někoho na vážný vztah, vím že vážný vztah můžu začít až bude minulost vyřešená, nevím jak to vysvětlit muži chybí mi pohlazení a obejmutí, polibek tohle si sama prostě neudělám… a ta samoobsluha mi nestačí aspoň 1× měsíčně a myslím, že bych byla naprosto spokojená. Vím je to sobecký ale abstinuji až příliš :oops:

Si najdi milence

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
427
4.7.17 12:36
@Berushka1 píše:
Tak aby bylo jasno umím a přebírám plnou zodpovědnost za sebe a dítě!

Tak to je v pořádku. Ale také píšeš, že po rozvodu cítíš stále velkou bolest a tvé sebevědomí je na tom špatně. Tak zapracuj na těchto oblastech a tím uděláš jedině dobře pro sebe a případného budoucího partnera.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
3.7.21 16:05

Ahoj, zkusím oživit téma. Je dle vás reálné najít partnera, když jsem na RD s ročním mimcem? Jinak tedy jsem rozvedená, miminko tatínka má, takže náhradního nehledám.

Díky

• Citovat
  • Upravit
18177
3.7.21 16:28
@Anonymní píše:
Ahoj, zkusím oživit téma. Je dle vás reálné najít partnera, když jsem na RD s ročním mimcem? Jinak tedy jsem rozvedená, miminko tatínka má, takže náhradního nehledám.Díky

Upřímně, neumim si predstavit, ze stiham randit… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76891
3.7.21 16:40
@Anonymní píše:
Ahoj, zkusím oživit téma. Je dle vás reálné najít partnera, když jsem na RD s ročním mimcem? Jinak tedy jsem rozvedená, miminko tatínka má, takže náhradního nehledám.Díky

no tak je to možné, pokud máš hlídání, pokud ne a nechceš chodit na rande s dítětem, tak asi není co řešit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76891
3.7.21 16:45
@Ba-stet píše:
Upřímně, neumim si predstavit, ze stiham randit… :nevim:

proč ne? já se seznámila, když mělo dítě 4 měsíce, když jsem šla večer na rande, pohlídala babička - jinak jsme ve víkendy jezdili na výlety i s dítětem - nebyl s tím žádný problém

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18177
3.7.21 16:58
@stinga píše:
proč ne? já se seznámila, když mělo dítě 4 měsíce, když jsem šla večer na rande, pohlídala babička - jinak jsme ve víkendy jezdili na výlety i s dítětem - nebyl s tím žádný problém

U nas moje dítě brutal nespavec, vecery uplne zabitý, pres den nevypocitatelne, vetsinou dite zlaty, ale pro potencialniho partnera asi ne úplně atraktivní program. Tolik hlidani na rozvíjení vztahu bych nemela… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76891
3.7.21 17:02

@Ba-stet tak úplně z toho prvního randete mně také babička odvolala, protože dítě nemohla uspat :mrgreen: chlap s tím neměl problém - pak jsme teda jezdili spíš na ty výlety nebo přijel k nám

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22566
3.7.21 17:09
@Anonymní píše:

Já myslím, že je to o náhodě a partnera můžeš potkat kdykoliv.
Ale chápu tvé obavy, ale věř, že každé období má své plusy i mínusy.
Já teď taky doufám, že někoho potkám a startovní pozici mám taky nevýhodnou. Tak si držme palce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18177
3.7.21 17:23
@stinga píše:
@Ba-stet tak úplně z toho prvního randete mně také babička odvolala, protože dítě nemohla uspat :mrgreen: chlap s tím neměl problém - pak jsme teda jezdili spíš na ty výlety nebo přijel k nám

Klika na dobrej kus chlapa :palec: Ja bych asi ani neměla kde ho potkat - ale to je i tím, ze jsem rodicak odstartovala spolu s pandemii :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76891
3.7.21 17:43
@Ba-stet píše:
Klika na dobrej kus chlapa :palec: Ja bych asi ani neměla kde ho potkat - ale to je i tím, ze jsem rodicak odstartovala spolu s pandemii :D

no povahu měl fajn, výborný parťák a dobrý kamarád, ale nejsme už spolu - skrze intimní oblast, a seznámila jsem se s ním na seznamce, shodou byl z města, kde jsem byla na střední na intru a kde jsem i 2 roky pracovala, ale naživo bychom neměli šanci se potkat, byl kamioňák

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí