Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Já myslím, že říct mu to můžeš, embargo je zákaz vydávání informací, ale pro úřady…ne pro tebe ![]()
@DDarja píše:
Já myslím, že říct mu to můžeš, embargo je zákaz vydávání informací, ale pro úřady…ne pro tebe
takže myslíš, že když za bím zajdu a řeknu mu vše jak se věci mají, že nebudu mít problém…
Ale spíš bych se domluvila na soukromé schůzce mimo jeho pracoviště
@DDarja píše:
Myslím, že můžeš vzít i bráchu
no právě jsou jako dvojčata jsou jen o dva roky… akorád nevím přesně jak na to…V PRÁCI MU TO ŘÍKAT NEBUDU NĚCO SNAD VYMYSLÍM ALE moc děkuji za rady ![]()
@melliska píše:
no právě jsou jako dvojčata jsou jen o dva roky… akorád nevím přesně jak na to…V PRÁCI MU TO ŘÍKAT NEBUDU NĚCO SNAD VYMYSLÍM ALE moc děkuji za rady
snad to dopadne dobře…dej pak vědět ![]()
@DDarja píše:
snad to dopadne dobře…dej pak vědět
určitě dám. Sama jsem zvědavá
To je jak z Pošty pro tebe… ![]()
Já mám 2 starší sourozence (děti mého taťky z 1. manželství) a taky bych je strašně ráda poznala, bohužel nevím jak se jmenují, táta se o nich odmítá s námi bavit…
CHt jsělaem se zeptat.Jde o mého nevlastního bratra.Moje matka porodila mého bratra který byl umístěn do kojeneckého ustavu roku 1978.Protože manžel mé matky a otec bratra ho surově zmlátil měl 6m.Moje matka nebyla toho dne doma. A v kojeneckém ustavu bez matčiného souhlasu podepsali papír k adopci. Matka mi to řekla před pul rokem.Ale řekla že je na to uvalené embargo. pÁTRALA JSEM PO TOM .iNA UŘÁDĚ ŘEKLI ŽE JE UVALENO EMBARGO ALE I TAK JSEM HO NAŠLA. Je oční lékař. CHtělA JSEM ho poznat, a tak jsem se kněmu obědnala. A zustala jsem v šoku je uplně stejný jako muj starší bratr.Tak moc bych chtěla mu říct že je to muj bratr. Myslíte že to lze nák obejít