Lze obejít embargo?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
melliska
6.10.12 23:58

lze obejít embargo

CHt jsělaem se zeptat.Jde o mého nevlastního bratra.Moje matka porodila mého bratra který byl umístěn do kojeneckého ustavu roku 1978.Protože manžel mé matky a otec bratra ho surově zmlátil měl 6m.Moje matka nebyla toho dne doma. A v kojeneckém ustavu bez matčiného souhlasu podepsali papír k adopci. Matka mi to řekla před pul rokem.Ale řekla že je na to uvalené embargo. pÁTRALA JSEM PO TOM .iNA UŘÁDĚ ŘEKLI ŽE JE UVALENO EMBARGO ALE I TAK JSEM HO NAŠLA. Je oční lékař. CHtělA JSEM ho poznat, a tak jsem se kněmu obědnala. A zustala jsem v šoku je uplně stejný jako muj starší bratr.Tak moc bych chtěla mu říct že je to muj bratr. Myslíte že to lze nák obejít

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
313
7.10.12 00:01

Já myslím, že říct mu to můžeš, embargo je zákaz vydávání informací, ale pro úřady…ne pro tebe :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
melliska
7.10.12 00:05
@DDarja píše:
Já myslím, že říct mu to můžeš, embargo je zákaz vydávání informací, ale pro úřady…ne pro tebe :)

takže myslíš, že když za bím zajdu a řeknu mu vše jak se věci mají, že nebudu mít problém…

• Citovat
  • Upravit
313
7.10.12 00:06

Myslím, že můžeš vzít i bráchu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
313
7.10.12 00:07

Ale spíš bych se domluvila na soukromé schůzce mimo jeho pracoviště

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
melliska
7.10.12 00:10
@DDarja píše:
Myslím, že můžeš vzít i bráchu

no právě jsou jako dvojčata jsou jen o dva roky… akorád nevím přesně jak na to…V PRÁCI MU TO ŘÍKAT NEBUDU NĚCO SNAD VYMYSLÍM ALE moc děkuji za rady :hug:

• Citovat
  • Upravit
313
7.10.12 00:14
@melliska píše:
no právě jsou jako dvojčata jsou jen o dva roky… akorád nevím přesně jak na to…V PRÁCI MU TO ŘÍKAT NEBUDU NĚCO SNAD VYMYSLÍM ALE moc děkuji za rady :hug:

snad to dopadne dobře…dej pak vědět :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
melliska
7.10.12 00:18
@DDarja píše:
snad to dopadne dobře…dej pak vědět :mavam:

určitě dám. Sama jsem zvědavá

• Citovat
  • Upravit
4780
7.10.12 00:42

To je jak z Pošty pro tebe… :lol:
Já mám 2 starší sourozence (děti mého taťky z 1. manželství) a taky bych je strašně ráda poznala, bohužel nevím jak se jmenují, táta se o nich odmítá s námi bavit…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová