Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Pokud viš jistě, źe ovulace už proběhla, a probéhla dýl jak před týdnem, byla bych klidu…
Podle čeho počítáš plodné dny? Jestli jen podle kalkulačky, tak ta počítá jen průměr, neřekne ti kdy ovulaci opravdu máš, klidně mohla bý teď. Pokud měříš jinak a víš tedy že ovulace fakt byla, je šance malá, ale hodně výjimečně můžou být i dvě ovulace za cyklus…
Vždy, pokud je sex, je šance na otěhotnění, ale pokud seš si jistá, že ovulace už proběhla, šance je hodně malá.
My měli sex v úterý, měla jsem to dostat v neděli, nedostala a máme Honzíka ![]()
Tak zalezi jak moc jiste vis ze ovulace byla. Ja bych si teda netroufla jot do nechraneneho sexu pokud bych dite nechtela
@paola white Neříkám, že dítě nechci, ráda bych ho uvítala. Měřila jsem si teplotu, plus jsem měla plodný hlen, to za ty roky poznám ![]()
Šance na otěhotnění už den po ovulaci výrazně klesá. Je na tom postavena i symptotermální metoda. Při končící menstruaci je to pravděpodobnější, ale s „normálním“ cyklem to taky obvykle nehrozí, protože spermie vydrží tak dva, tři dny, výjimečně pět dní, týden už je extrém. Stejně jako dvě ovulace v jednom cyklu, navíc několik dní od sebe. Za mě v pohodě, my to takhle máme čtyri roky. ![]()
Ahoj
Mám prosbu spozdeni menstruace Od 14.4 do 2.5 a 3.5. Jsem dostála menstruaci
A potřebovala bych poradit doktork mi nic ne našla tak mi odebráli krev ultrazvuk nic. Ne ukázal
No. A. 2.5 jsem měla že vím přítelem sex tak se chci zeptát zda je možné otěhotnit když jsem to dostála den po sexu táže jestli je tů nějaké to procento že je možné otěhotnit
![]()
Holčiny.. chci se zeptat, za týden bych měla dostat menstruaci, plodné dny jsem už měla a včera jsem se během dne 4× s přítelem milovali a vždy to skončilo ve mě.. Je možné, že bych mohla otěhotnět?