Má karanténu i druhé dítě?

Anonymní
25.10.21 17:20

Má karanténu i druhé dítě?

Dobrý den, syn (13 let) a celá jeho třída se setkala s pozitivním učitelem tudíž jde do karantény a na test se jde až za několik dní. Máme dceru (14 let) která má být zítra doma taky. Dcera nebyla v kontaktu s pozitivním učitelem a celá třída do karantény nešla pouze ten kdo má sourozence ve třídě kde byl nakažený učitel tak má zítra zůstat doma. Vztahuje se karanténa i na dceru? Zítra má zůstat radši doma.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
101710
25.10.21 17:24

Ne, na dceru se karanténa nevztahuje, ale s ohledem na to, že jsou od středy prázdniny bych ji ze slušnosti k ostatním doma nechala. Nicméně nařídit ti to nikdo nemůže.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8756
25.10.21 17:25

Ne dcera do karantény nemusí. Školaa asi svoje přísnější pravidla, kdoví. Ale jelikož jsou pak prázdniny, tak je to vcelku jedno, po prázdninách by v případě negativního testu bratra do školy normálně šla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
25.10.21 17:26
@Anonymní píše:
Dobrý den, syn (13 let) a celá jeho třída se setkala s pozitivním učitelem tudíž jde do karantény a na test se jde až za několik dní. Máme dceru (14 let) která má být zítra doma taky. Dcera nebyla v kontaktu s pozitivním učitelem a celá třída do karantény nešla pouze ten kdo má sourozence ve třídě kde byl nakažený učitel tak má zítra zůstat doma. Vztahuje se karanténa i na dceru? Zítra má zůstat radši doma.

Nevztahuje, to až pokud by byl syn pozitivní

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101710
25.10.21 17:26

@Midaku No, škola na svoje přísnější pravidla nemá nárok…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22903
25.10.21 17:28

Ne, nevztahuje ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
432
25.10.21 17:29

Ne, na dceru se momentalne karantena nevztahuje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37132
25.10.21 17:31

Ne, karanténu má jen ten, kdo se setkal s pozitivním, ostatní členové rodiny ne, jen v případě že by synovi vyšel pozitivní test půjde do karantény i dcera.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8756

@j.a.n.i1 však já nikde nepíšu, že nárok má, že jsou oprávněné nebo cokoliv podobného…jen konstatuju, že nějaká vlastní pravidla evidentně má. Když jde o jeden den před prázdninami, škole bych vyhověla. Pokud by šlo třeba o týden nebo nějaký jiný nesmyslný a neoprávněný požadavek, řešila bych to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
@Perandoreshe píše:
Ne, na dceru se momentalne karantena nevztahuje.

On ani syn pozitivní nebude. :) V kontaktu z daným učitelem byl velice, ale velice málo.

• Citovat
  • Upravit
1288
25.10.21 17:59

Já jsem si nebyla jistá a tak jsem zavolala na tu covid linku a řekli mi vše, co jsem potřebovala. Takže nic proti nikomu tady, ale tyto věci si ověřuji, když mám kde. A tady mám kde, tak jsem toho využila. Vše se mění a co bylo včera, nemusí být dnes.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101710
25.10.21 18:04
@Lucylla1 píše:
Já jsem si nebyla jistá a tak jsem zavolala na tu covid linku a řekli mi vše, co jsem potřebovala. Takže nic proti nikomu tady, ale tyto věci si ověřuji, když mám kde. A tady mám kde, tak jsem toho využila. Vše se mění a co bylo včera, nemusí být dnes.

Si klidně volej, nam to nevadí, ovšem pochybuju, ze to na druhou stranu zakladatelku diskuze zajima.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65222
25.10.21 18:11
@Lucylla1 píše:
Já jsem si nebyla jistá a tak jsem zavolala na tu covid linku a řekli mi vše, co jsem potřebovala. Takže nic proti nikomu tady, ale tyto věci si ověřuji, když mám kde. A tady mám kde, tak jsem toho využila.Vše se mění a co bylo včera, nemusí být dnes.

To máš pravdu, dnes se měnily podmínk y :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1288
25.10.21 18:36
@j.a.n.i1 píše:
Si klidně volej, nam to nevadí, ovšem pochybuju, ze to na druhou stranu zakladatelku diskuze zajima.

A nepříjemná jsi z jakého důvodu??? Jen proto, že jsem napsala nějaký názor? Já jsem neřekla:zavolej si tam. Člověk nemůže napsat nic.Hned se do něj někdo naveze..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1288
25.10.21 18:53
@vokishka píše:
To máš pravdu, dnes se měnily podmínk y :mrgreen:

No právě proto. Člověk už je kolikrát tak zmatený, že si není jistý, co kde platí, co může..Tak už jsem radši volala a zrovna to, co jsem si myslela, že tak je bylo jinak. Tak jsem hleděla. 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí