Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
V jednom domě bydlí čtyři rodiny. Domovníkem je pan Patera. Ve kterém patře bydlí Novákovi? ![]()
@Floralys píše:
V jednom domě bydlí čtyři rodiny. Domovníkem je pan Patera. Ve kterém patře bydlí Novákovi?
Ve kterém patře bydlí Novákovi nevím, ale vím, že v tom domě bydlí. Z toho co píše zakladatelka zase vyvozuji, že o ni zájem ten kluk má, jinak by ji denně nepsal.
Zakladatelko - ten kluk o tebe zájem má, jinak by si s tebou denně nepsal. Většina kluků se nebaví dopisováním.
@Prof. Farnsworth píše:
Ve kterém patře bydlí Novákovi nevím, ale vím, že v tom domě bydlí. Z toho co píše zakladatelka zase vyvozuji, že o ni zájem ten kluk má, jinak by ji denně nepsal.Zakladatelko - ten kluk o tebe zájem má, jinak by si s tebou denně nepsal. Většina kluků se nebaví dopisováním.
Podle čeho víš, že Novákovi v tom domě bydlí?
@Floralys píše:
Podle čeho víš, že Novákovi v tom domě bydlí?
Pan Patera je můj bratranec ![]()
@Prof. Farnsworth píše:
Pan Patera je můj bratranec
Tak to bys měl i vědět, v kterém patře bydlí. Zřejmě bude tvůj bratranec i protějšek zakladatelky.
@Floralys píše:
Tak to bys měl i vědět, v kterém patře bydlí. Zřejmě bude tvůj bratranec i protějšek zakladatelky.
pan Patera je preoperovana pani Novakova.
@Fukitol píše:
pan Patera je preoperovana pani Novakova.
No dneska je vůbec bordel v tom, kdo je kdo. Na můj vkus teda. ![]()
Může mít zájem o víc než psaní, anebo nemusí - a vyhovuje mu jen si s někým psát… Ono hodně záleží, co si píšete. Obecně pokud kluk zájem má, tak v té konverzaci není nikdy úplně opomenutá stránka vztahů, sexuality, toho co se vám líbí na opačném pohlaví a tak… Pokud by tohle nepřišlo ani za několik týdnů a on by zkrátka nedělal „nic“ (nepozve na rande atd.), tak bych to brala jako přátelské…
Dobrý den; poznala jsem jednoho kluka a píšeme si měsíc každý den, buď začínám psát nebo on. Zkusila jsem se mu jeden večer neozyvat a druhy den psal sám. Myslíte; že má ke mně nějaké sympatie?