Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@GabinkaCh Jak jsem to viděla, tak jsem hned věděla, co to je. Později jsem si googlila, jestli se to dá použít i jinak, abychom to nějak využili, když už to teda koupil, ale smůla ![]()
@Anna766 Já zas jsem taková, že neumím člověku říct na plnou pusu, že to nechci. To já spíše pomaleji tak, aby to tomu člověku nebylo líto. S přítelem jsme se už o erotických pomůckách v minulosti bavili, ale nechápu, proč čekal, že budu z tohohle nadšená.
@Anonymní píše:
@Anna766 Já zas jsem taková, že neumím člověku říct na plnou pusu, že to nechci. To já spíše pomaleji tak, aby to tomu člověku nebylo líto. S přítelem jsme se už o erotických pomůckách v minulosti bavili, ale nechápu, proč čekal, že budu z tohohle nadšená.
On tě do něčeho tlačí a dělá to dost nevybíravě. Sedněte si spolu a řekni mu to jak jsi to napsala tady. ŽE máš určité problémy a proč ti tenhle dárek vadí, V klidu, slušně, však jste dospělí lidi.
Normálně mu řekni, ať si takovej dárek strčí do pr.dele. Ale do své!!!
@Janli píše:
Tak!
@Janli píše:
No já bych to tak udělala každopádně. Ne ve zlém. Prostě bych automaticky počítala s tím, že to koupil pro tebe, abys to používala na něm. Debatu o tomhle dárku bych vedla pouze a výhradně tímto směrem.
„Zlato, jsem překvapená, že tohle si chceš vyzkoušet, ale ráda to na tobě použiji.“Byla bych veeeelmi překvapená, že myslel pro mě. Přece když by ho tam nechtěl on, nemůže čekat, že ho tam budu chtít já, ne… ![]()
@Janli píše:
Moc hezky řečeno. ![]()
@Anonymní píše:
Nikdy jsem neměla ráda anální sex a teď, co jsem po porodu, tak mám i problémy se spodkem, takže už vůbec nepřipadá v úvahu. Přítel to ví a přesto mi koupil na Vánoce anální dildo. Jsem z toho taková “špatná”… přijde mi, že na mě tímto tlačí. Na jednu stranu jsem mu nechtěla zkazit radost, ale mrzí mě, že on je jediný, který ji má. Jak mu nějak víc důrazně, ale tak, aby se neurazil, naznačit, že anál v nejbližší době provozovat určitě nebudeme a nejsem si jistá, jestli vůbec někdy budeme?
Rekla bych mu, ze to byl spatny napad, ze to provozovat nechces a kdyby mel reci tak mu reknu ze ho nacpu do p.le jemu at vi jake to je..
@Anonymní píše:
@GabinkaCh Jak jsem to viděla, tak jsem hned věděla, co to je. Později jsem si googlila, jestli se to dá použít i jinak, abychom to nějak využili, když už to teda koupil, ale smůla
Jako jak pouzit jinak? Na stupovani ponozek? Dekorace?
Anální sex nesnášíš, v tom případě je to blbec, že Ti takový dárek dál, pokud jsi vzrušivá klitoridálně, tak dildo použij na dráždění klitorisu, až budeš mít důležitou chvilku sama se sebou.
Nikdy jsem neměla ráda anální sex a teď, co jsem po porodu, tak mám i problémy se spodkem, takže už vůbec nepřipadá v úvahu. Přítel to ví a přesto mi koupil na Vánoce anální dildo. Jsem z toho taková “špatná”… přijde mi, že na mě tímto tlačí. Na jednu stranu jsem mu nechtěla zkazit radost, ale mrzí mě, že on je jediný, který ji má. Jak mu nějak víc důrazně, ale tak, aby se neurazil, naznačit, že anál v nejbližší době provozovat určitě nebudeme a nejsem si jistá, jestli vůbec někdy budeme?