Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Josefuna píše:
Pisi jen svuj nazor. Ty myslis, ze je vhodne dostavat tohle k Vanocum?
Vhodný dárek to určitě není. Ale ty tvoje řeči všeobecně o masturbaci jsou mimo.
@Josefuna píše:
Tak asi by to chtelo vice paroveho sexu a manzel by mel zvysit frekvenci, kdyz zena musi pouzivat didlo.
Ty každý den obědváš kaši s párkem?
@Zumpa píše:
Ty každý den obědváš kaši s párkem?
Ona jí klobásy. ![]()
@Josefuna píše:
Pokud mas dostatek sexu s partnerem, nemas potrebu masturbovat s ruznymi didly.
Hele, my už tady dávno víme, že ty provozuješ jen misionáře a v přesně dané frekvenci. Bohudíky většina lidí má sexuální život mnohem pestřejší…. Jak moc pestrý to může být, to si evidentně neumíš ani představit… ![]()
@Janli píše:
Hele, my už tady dávno víme, že ty provozuješ jen misionáře a v přesně dané frekvenci. Bohudíky většina lidí má sexuální život mnohem pestřejší…. Jak moc pestrý to může být, to si evidentně neumíš ani představit…
No jako u vas ne, kdyz mate sex 1 x tydne nebo 1 x za 14 dni s oddelenymi loznicemi, kde si musis vypomahat sama a chlap ti radeji koupi pomucky.
@Josefuna píše:
To bych pockala, az prijde z prace, aspon bych byla natesena.
Ja si to klidne rozdam i pak s manzelem. ![]()
@Josefuna píše:
No jako u vas ne, kdyz mate sex 1 x tydne nebo 1 x za 14 dni s oddelenymi loznicemi, kde si musis vypomahat sama a chlap ti radeji koupi pomucky.
Musíš si aktualizovat systém, Jóži.. máš zastaralý informace
. A to víš no, tebe uspokojujou rychlovky obden, já zas potřebuju maraton jednou, dvakrát týdně. Ve finále toho sexu mám mnohem víc než ty. Ale nepřestává mě fascinovat, jak moc tě můj sexuální život zajímá…. ![]()
@Janli píše:
Musíš si aktualizovat systém, Jóži.. máš zastaralý informace. A to víš no, tebe uspokojujou rychlovky obden, já zas potřebuju maraton jednou, dvakrát týdně. Ve finále toho sexu mám mnohem víc než ty. Ale nepřestává mě fascinovat, jak moc tě můj sexuální život zajímá….
Je to mozne, zvlaste, pokud tam pocitas ten sex sama se sebou.
@Josefuna píše:
Já, když jsem si koupila satisfyer, drahý to zkouknul a popřál mi hodně zábavy. ![]()
@Josefuna píše:
To bych pockala, az prijde z prace, aspon bych byla natesena.
TY jsi KDE zamrzla? Ja to miluji si hrat sama se sebou, je to uplne o necem jinem, a když mám teď chuť tak nevím nač čekat a znáš to ne, s jídlem roste chut
@Josefuna píše:
Možná ho má lepší sama se sebou než ty s manželem, to se uděláš vzdy ![]()
@Cizinka1 píše:
Možná ho má lepší sama se sebou než ty s manželem, to se uděláš vzdy
Pro me je to reseni z nouze. Sex je o sdileni ne o „udelani“ se sama se sebou za pomoci plastovych pomucek.
Milá zakladatelko, příteli bych poděkovala a řekla, že ho klidně vyzkoušíme, ale on bude mít přednost… ![]()
@Josefuna píše:
To je bonus navíc…. ![]()