Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše:
Tak to mas blby, ze si neumis najit kamaradly zeny. Ja jich mam nekolik. Jedna se tedy vzdy o vzdelane, chytre a ambiciozni zeny, takze si mamce co rict.
Ty to nechápeš. Já o ně nestojím. A jsem spokojená
@Betty MacDonald píše:
No to snad ani není možný toto?Zcela jistě citově vyprahlé manželství.
My jsme tak vyprahlý, že když souložíme, tak se vod nás normálně práší……. ![]()
@GabinkaCh píše:
Ty už bys věděla, co tím co?
Ty jsi tak jednoduchá. Čteš očima nebo p. rdelí?
@Klopotkova píše:
Ty jsi tak jednoduchá. Čteš očima nebo p. rdelí?
No je fakt, že diskuze o análních hrátkách moc pozorně nečtu. Analní sex není moje hobby, narozdíl od tebe ![]()
Já jsem o využití dilda psala v této diskusi, načež Ty jsi odpověděla nesmyslem. Jsi ještě tupější než jsem si myslela. A ano, anální sex miluji.
@Klopotkova píše:
Já jsem o využití dilda psala v této diskusi, načež Ty jsi odpověděla nesmyslem. Jsi ještě tupější než jsem si myslela. A ano, anální sex miluji.
No vidíš. Někdo je tupější a někdo na anální čuňárny
![]()
@GabinkaCh píše:
No vidíš. Někdo je tupější a někdo na anální čuňárny![]()
Jakoze sorry, ale i kdyby mela rada fekal a psala do diskuze nekoho, kdo se na fekal pta, tak je to jedno, ne? ![]()
Ja treba anal nemusim, ale nenadzvedava me, ze Klopotkova se vyzna a diskutuje v diskuzich o analu.
A kdyby psala neco, co by byla pro me prasarna, tak to nekomentuju. ![]()
@Capricorn61 píše:
Jakoze sorry, ale i kdyby mela rada fekal a psala do diskuze nekoho, kdo se na fekal pta, tak je to jedno, ne?Ja treba anal nemusim, ale nenadzvedava me, ze Klopotkova se vyzna a diskutuje v diskuzich o analu.
A kdyby psala neco, co by byla pro me prasarna, tak to nekomentuju.
Nezajímá mě. Akorát si hraje na dámičku, ale tou zrovna ona není a nikdy nebude.
@GabinkaCh píše:
Nezajímá mě. Akorát si hraje na dámičku, ale tou zrovna ona není a nikdy nebude.
Tak at si hraje.
Kazdy na internetu se nejak prezentujeme. ![]()
@Capricorn61 píše:
Tak at si hraje.Kazdy na internetu se nejak prezentujeme.
No však jo ![]()
@GabinkaCh píše:
Kvuli tomu, ze ma rada anal? ![]()
@Klopotkova píše:
@Janli píše:
Jak u kterýho. Já používám jedno anální dildo jako klasický a musím říct, že jsem nikdy neměla lepší. Tím zakřivením mi dokonale sedne na bod G.
To vypadá na pánské. ![]()
No, jo, ale ty se zas nebaví s Gábi.