Anální dildo

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Janli
26.12.21 13:44
@Anonymní píše:
Tak to mas blby, ze si neumis najit kamaradly zeny. Ja jich mam nekolik. Jedna se tedy vzdy o vzdelane, chytre a ambiciozni zeny, takze si mamce co rict.

No, jo, ale ty se zas nebaví s Gábi.

• Citovat
  • Upravit
7209
26.12.21 16:20
@Anonymní píše:
Tak to mas blby, ze si neumis najit kamaradly zeny. Ja jich mam nekolik. Jedna se tedy vzdy o vzdelane, chytre a ambiciozni zeny, takze si mamce co rict.

Ty to nechápeš. Já o ně nestojím. A jsem spokojená

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janli
26.12.21 16:31
@Betty MacDonald píše:
No to snad ani není možný toto? :mrgreen: Zcela jistě citově vyprahlé manželství.

My jsme tak vyprahlý, že když souložíme, tak se vod nás normálně práší……. :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
42723
27.12.21 07:04
@Janli píše:
My jsme tak vyprahlý, že když souložíme, tak se vod nás normálně práší……. :mrgreen:
:mrgreen: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Klopotkova
27.12.21 07:40
@GabinkaCh píše:
Ty už bys věděla, co tím co? :mrgreen:

Ty jsi tak jednoduchá. Čteš očima nebo p. rdelí?

• Citovat
  • Upravit
7209
27.12.21 13:06
@Klopotkova píše:
Ty jsi tak jednoduchá. Čteš očima nebo p. rdelí?

No je fakt, že diskuze o análních hrátkách moc pozorně nečtu. Analní sex není moje hobby, narozdíl od tebe :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Klopotkova
27.12.21 13:48

Já jsem o využití dilda psala v této diskusi, načež Ty jsi odpověděla nesmyslem. Jsi ještě tupější než jsem si myslela. A ano, anální sex miluji.

• Citovat
  • Upravit
7209
27.12.21 15:37
@Klopotkova píše:
Já jsem o využití dilda psala v této diskusi, načež Ty jsi odpověděla nesmyslem. Jsi ještě tupější než jsem si myslela. A ano, anální sex miluji.

No vidíš. Někdo je tupější a někdo na anální čuňárny :nevim: :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2577
27.12.21 15:52
@GabinkaCh píše:
No vidíš. Někdo je tupější a někdo na anální čuňárny :nevim: :jazyk:

Jakoze sorry, ale i kdyby mela rada fekal a psala do diskuze nekoho, kdo se na fekal pta, tak je to jedno, ne? :nevim:

Ja treba anal nemusim, ale nenadzvedava me, ze Klopotkova se vyzna a diskutuje v diskuzich o analu. :mrgreen: A kdyby psala neco, co by byla pro me prasarna, tak to nekomentuju. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7209
27.12.21 20:08
@Capricorn61 píše:
Jakoze sorry, ale i kdyby mela rada fekal a psala do diskuze nekoho, kdo se na fekal pta, tak je to jedno, ne? :nevim:Ja treba anal nemusim, ale nenadzvedava me, ze Klopotkova se vyzna a diskutuje v diskuzich o analu. :mrgreen: A kdyby psala neco, co by byla pro me prasarna, tak to nekomentuju. :nevim:

Nezajímá mě. Akorát si hraje na dámičku, ale tou zrovna ona není a nikdy nebude.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2577
27.12.21 20:12
@GabinkaCh píše:
Nezajímá mě. Akorát si hraje na dámičku, ale tou zrovna ona není a nikdy nebude.

Tak at si hraje. :nevim: Kazdy na internetu se nejak prezentujeme. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7209
27.12.21 20:13
@Capricorn61 píše:
Tak at si hraje. :nevim: Kazdy na internetu se nejak prezentujeme. :think:

No však jo 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10030
27.12.21 20:13
@GabinkaCh píše:

Kvuli tomu, ze ma rada anal? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37748
28.12.21 22:08
@Klopotkova píše:
:mavam:
Technická:
Pozor, dildo není totéž co vibrátor - i když tam může být nejasná hranice. Dildo klasicky nevibruje, z čehož vyplývá, že ho tak na některé partie použít nelze.
Podobné: tunel, balon, tryska. :mavam: :P
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37748
28.12.21 22:17
@Janli píše:
Jak u kterýho. Já používám jedno anální dildo jako klasický a musím říct, že jsem nikdy neměla lepší. Tím zakřivením mi dokonale sedne na bod G.

To vypadá na pánské. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria