Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj holky, zajímá mě, zda má někdo po stimulaci clostilbegytem holčičku, všechny co znám a měly stimulací clostíkem, maj kluky, máme 10měs chlapečka, taky po stimulaci clostilem a rádi bychom se začli snažit o druhý, ale zatím ještě kojím a nemám MS, takže jsou to spíš výkřiky do prázdna
ale kdo ví…ale jde mi o to, až bych nekojila a nešlo by nám to, zda si pro clostík zas jít, ráda bych holčičku tentokrát (za chlapečka budu taky ráda, ale tak páreček, že) a pokud by po clostíku byl 100% kluk, tak bychom to museli řešit jinak…tak prosím Vaše zkušenosti
díky moc ![]()
Já mám takhle dvojčata, kluka a holku. Děti jsou už na ZŠ.
@anitram999 Před první a sedmém těhotenství jsem užívala Clostilbegyt. Z obou těhotenství máme holčičky ![]()
@Kobea takže 50/50 u vás
díky trošku se právě taky bojím více četného těhu, přece jen k tomu našemu diblíkovi, dvě malý mimča, by mě asi vezli nohama napřed ![]()
@3HE @fragola děkuji, to jste mě potěšily…už jsem se bála, že po clostíku jsou fakt jen kluci
tak uvidíme, třeba ani ten clostil nebude třeba ![]()
Já brala jeden cyklus
předtím pul roku nic
v cyklu s clostíkem se nezadařilo tak jsme to zas nechali přirodě, další cyklus už povedeno a máme princeznu
říká se že funguje tři měsíce po vysazení takže to beru jako z něj ![]()
@anitram999 Hele u nás se „pomáhalo“ Clostilbegytem jenom při těchto dvou těhotenstvích a jsou z toho holčiny. Další jsou bez hormonů a mají převahu kluci ![]()
Tak držím pěsti, ale uznej, že i ten druhý klučina by nebyl k zahození ![]()
@fragola píše:Člověče, ty bys to mohla vzít pomalu jako návod na holku
@anitram999 Hele u nás se „pomáhalo“ Clostilbegytem jenom při těchto dvou těhotenstvích a jsou z toho holčiny. Další jsou bez hormonů a mají převahu kluci
Tak držím pěsti, ale uznej, že i ten druhý klučina by nebyl k zahození
@pe-terka
Se tu řehním. Ne, nebrala. I tak počítám s klukem, no co, jsem na ty camprdlíky už zvyklá, tak nebude aspoň žádná změna ![]()
@fragola no vídíš to
jasně, že i druhý klučina by byl fajn
mám tolik oblečků co Daník ani neunosil
ráda bych to na dalším mimču zas viděla, převažuje totiž klučíčí barva…ale já bych ráda tři děti, teď po sobě takhle, kluk holka, a pak za čas benjaminek nějakej
a to by zas mohl být ten kluk, ale tak člověk si to takhle hezky vysní a pak prd
život je pak jinak…ale první jsem chtěla kluka a mám ho, tak že by druhý byla ta naše Stellinka?
pro druhý se totiž nemůžeme shodnout na jméně, ještě že je čas, když ještě ani nejsem těhotná, ale klidně bych už ráda byla
![]()
Tak o pohlaví dítěte nerozhoduje clostil, ale genetická informace obsažená ve spermii. Zastoupení chlapečků x holčiček s užíváním clostilu bych nespojovala.
Ale nemůžu se nezeptat - kdyby se ti tady ta tvoje clostilová teorie „potvrdila“, jaké jiné řešení že byste to zvolili, abyste měli holčičku? Jakože byste šli do adopce?
@fragola já si taky říkám, že o kluka už vím co a jak, u holky vůbec nemám tucha
byla by to premiéra
navíc, u kluka je to jednouchý a nedostane se to až bůhví kam
u holčičky se bojím, jak se o to starat, aby to měla OK,…
takže já kluka nebo holčičku, je to jedno, oboje bych brala, ale tak ráda bych si aspoň jednou užila taky nakupovat ty rozkošný růžový věcičky
ale zas Dáda by měl kámoše na zlobení v bráškovi
hlavně aby ty děti byli zdravé a na tom pohlaví až tak nesejde, ale tak ten páreček by byl prozatím prostě lepší
tím teď nemyslím dvojčata
mě stačilo u Daniela když jsem šla na folikulometrii, prej máte tam tři dominantní folikuly, jsem se uplně viděsila a doufala, že se chytí jeden, jen jeden a dopadlo to dobře, trojčata by byl mazec ![]()
@Whitedog já vím
jen jsem chtěla slyšet víc názorů, než ve svém okolí, kdo maj ty kluky, že to je třeba genderově vyvážené, takže právě, že by na to neměl clostil vliv
no když by to byl další kluk, tak pak za čas zkusíme třetí, neboť bych chtěla tři děti a té bych asi dala a zkusila ty babské rady + možná ještě Jonáše a stáří krve a ovulace no, hlídat se, kdy je…
@fragola píše:
@pe-terkaSe tu řehním. Ne, nebrala. I tak počítám s klukem, no co, jsem na ty camprdlíky už zvyklá, tak nebude aspoň žádná změna
Ten zvyk dělá hodně…my máme nejmladší cácory, tak už jsem naučená na prciny. Ted jsem hlídala kamarádce chlapečka a byl to teda šok po těch letech…párkrát mi přečůral hrnec, oblíkat spodky taky musíš opatrněji ![]()