Má někdo po Clostillu holčičku?

7846
21.10.16 21:27

Má někdo po clostilu holčičku?

Ahoj holky, zajímá mě, zda má někdo po stimulaci clostilbegytem holčičku, všechny co znám a měly stimulací clostíkem, maj kluky, máme 10měs chlapečka, taky po stimulaci clostilem a rádi bychom se začli snažit o druhý, ale zatím ještě kojím a nemám MS, takže jsou to spíš výkřiky do prázdna :lol: ale kdo ví…ale jde mi o to, až bych nekojila a nešlo by nám to, zda si pro clostík zas jít, ráda bych holčičku tentokrát (za chlapečka budu taky ráda, ale tak páreček, že) a pokud by po clostíku byl 100% kluk, tak bychom to museli řešit jinak…tak prosím Vaše zkušenosti ;) díky moc :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Kobea
21.10.16 21:29

Já mám takhle dvojčata, kluka a holku. Děti jsou už na ZŠ.

• Citovat
  • Upravit
3HE
22413
21.10.16 21:29

@anitram999 já ano :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24837
21.10.16 21:31

@anitram999 Před první a sedmém těhotenství jsem užívala Clostilbegyt. Z obou těhotenství máme holčičky ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7846
21.10.16 21:33

@Kobea takže 50/50 u vás :lol: díky trošku se právě taky bojím více četného těhu, přece jen k tomu našemu diblíkovi, dvě malý mimča, by mě asi vezli nohama napřed :lol:

@3HE @fragola děkuji, to jste mě potěšily…už jsem se bála, že po clostíku jsou fakt jen kluci :lol: tak uvidíme, třeba ani ten clostil nebude třeba :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
634
21.10.16 21:34

Já brala jeden cyklus :palec: předtím pul roku nic :nevim: v cyklu s clostíkem se nezadařilo tak jsme to zas nechali přirodě, další cyklus už povedeno a máme princeznu :dance: říká se že funguje tři měsíce po vysazení takže to beru jako z něj :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7846
21.10.16 21:35
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24837
21.10.16 21:36

@anitram999 Hele u nás se „pomáhalo“ Clostilbegytem jenom při těchto dvou těhotenstvích a jsou z toho holčiny. Další jsou bez hormonů a mají převahu kluci ;)
Tak držím pěsti, ale uznej, že i ten druhý klučina by nebyl k zahození ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25179
21.10.16 21:41
@fragola píše:
@anitram999 Hele u nás se „pomáhalo“ Clostilbegytem jenom při těchto dvou těhotenstvích a jsou z toho holčiny. Další jsou bez hormonů a mají převahu kluci ;)
Tak držím pěsti, ale uznej, že i ten druhý klučina by nebyl k zahození ;)
Člověče, ty bys to mohla vzít pomalu jako návod na holku :mrgreen: ted sis ho nebrala? :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24837
21.10.16 21:44

@pe-terka :lol: Se tu řehním. Ne, nebrala. I tak počítám s klukem, no co, jsem na ty camprdlíky už zvyklá, tak nebude aspoň žádná změna :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7846
21.10.16 21:44

@fragola no vídíš to :D :oops: jasně, že i druhý klučina by byl fajn :oops: mám tolik oblečků co Daník ani neunosil :mrgreen: ráda bych to na dalším mimču zas viděla, převažuje totiž klučíčí barva…ale já bych ráda tři děti, teď po sobě takhle, kluk holka, a pak za čas benjaminek nějakej :mrgreen: a to by zas mohl být ten kluk, ale tak člověk si to takhle hezky vysní a pak prd :mrgreen: :D :lol: život je pak jinak…ale první jsem chtěla kluka a mám ho, tak že by druhý byla ta naše Stellinka? :oops: pro druhý se totiž nemůžeme shodnout na jméně, ještě že je čas, když ještě ani nejsem těhotná, ale klidně bych už ráda byla :oops: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6061
21.10.16 21:46

@anitram999

Tak o pohlaví dítěte nerozhoduje clostil, ale genetická informace obsažená ve spermii. Zastoupení chlapečků x holčiček s užíváním clostilu bych nespojovala.

Ale nemůžu se nezeptat - kdyby se ti tady ta tvoje clostilová teorie „potvrdila“, jaké jiné řešení že byste to zvolili, abyste měli holčičku? Jakože byste šli do adopce?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7846
21.10.16 21:48

@fragola já si taky říkám, že o kluka už vím co a jak, u holky vůbec nemám tucha :D byla by to premiéra :lol: navíc, u kluka je to jednouchý a nedostane se to až bůhví kam :jazyk: u holčičky se bojím, jak se o to starat, aby to měla OK,…

takže já kluka nebo holčičku, je to jedno, oboje bych brala, ale tak ráda bych si aspoň jednou užila taky nakupovat ty rozkošný růžový věcičky :mrgreen: ale zas Dáda by měl kámoše na zlobení v bráškovi :mrgreen: hlavně aby ty děti byli zdravé a na tom pohlaví až tak nesejde, ale tak ten páreček by byl prozatím prostě lepší :srdce: tím teď nemyslím dvojčata :lol: mě stačilo u Daniela když jsem šla na folikulometrii, prej máte tam tři dominantní folikuly, jsem se uplně viděsila a doufala, že se chytí jeden, jen jeden a dopadlo to dobře, trojčata by byl mazec :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7846
21.10.16 21:52

@Whitedog já vím ;) jen jsem chtěla slyšet víc názorů, než ve svém okolí, kdo maj ty kluky, že to je třeba genderově vyvážené, takže právě, že by na to neměl clostil vliv :palec: no když by to byl další kluk, tak pak za čas zkusíme třetí, neboť bych chtěla tři děti a té bych asi dala a zkusila ty babské rady + možná ještě Jonáše a stáří krve a ovulace no, hlídat se, kdy je…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25179
21.10.16 22:04
@fragola píše:
@pe-terka :lol: Se tu řehním. Ne, nebrala. I tak počítám s klukem, no co, jsem na ty camprdlíky už zvyklá, tak nebude aspoň žádná změna :P

Ten zvyk dělá hodně…my máme nejmladší cácory, tak už jsem naučená na prciny. Ted jsem hlídala kamarádce chlapečka a byl to teda šok po těch letech…párkrát mi přečůral hrnec, oblíkat spodky taky musíš opatrněji :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí