Po třech potratech čekání na srdeční aktivitu

25
18.10.16 15:30

Po třech potratech čekání na srdeční aktivitu

Ahoj snažilky,

jsem po třech potratech, věk se blíží k 36 a nyní jsem těhotná ale bohužel není srdeční aktivita. Podle menstruace bych měla být v 7 týdnu - teď je možnost, že je ještě brzy na srdeční aktivitu anebo srdíčko již podruhé selhalo. V pondělí jdu na kontrolu a týden je dlouhá doba - i když to člověk už zažil několikrát. Plod má 5,55 mm a proto si říkám žeby srdeční aktivita měla být už znát. Stalo se vám někomu něco podobného. Ztratila jsem nějak naději a pokud to teď nevyjde tak jsme si řekli s manželem že hold nám není souzeno a už to nebudeme pokoušet…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6006
18.10.16 15:41

Tady řeší stejný problém: https://www.emimino.cz/…v-7tt-60090/

Třeba Ti to pomůže.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8769
18.10.16 15:41

Já jsem po dvou potratech, třetí těhotenství se zadařilo naštěstí. Nemohla jsi mít jednoduše později ovulaci? Byla jsi po třetím potratu na vyšetřeních? Nás tam muj mudr poslal po druhém potratu. Do třetího těhotenství jsem dostala injekce na ředění krve (mám Leidenskou mutaci) a pomohlo to…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41
18.10.16 15:46

@dicko, vím naprosto přesně jak se cítíš a budu se cítit brzy i já…jsem po 3 potratech (1ZT, 1SP, 1ZT)ale už mi bylo 38 let. Chceme to zkusit ještě jednou přirozeně, ale už vím teď, že budu mít stejnou obavu.., nicméně si myslím, že je ještě čas na to, aby srdíčko naskočilo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25
18.10.16 15:54

Tak bohužel nic me to nenašlo na tom odkazu.

Byli jsme s manželem na genetice, a začali jsme chodit do CARu - tam stihli jen hormonalni profil a zjišťovali kolik mám vajíček. Hormonální profil potvrdil počáteční těhotenství. Leidenskou mutaci dělali na genetice a vše ok. Při druhým těhotenství mě manžel píchal injekce ale už si nevzpomenu jak se to jmenovalo.. Ted beru Utrogestan a ode dneška kortikoidy - Prednison. Ovulaci jsem mohla mít pozdějc ale i paní doktorka se netvářila moc dobře že plod měří 5,55 a není vidět srdeční aktivita

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3487
18.10.16 16:01

Já měla srdeční akci až 8+4tt, takže buď v klidu. ;) Držím pěsti! :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25
18.10.16 16:03

Jitýs1 díky za podporu - tentokrát jsem měla fakt pocit že to vyjde, i nevolnosti byli větší, zimnice, nalytá prsa - no a ted pomalu vše ustupuje, nevolnost občas, prsa se mě zdají už né tak nalytá… Proto soudím že už asi je pozdě. Vlastně od prvního otěhotnění to je celou dobu pouze čekání - měla bych být už zvklá ale člověk už to nějak nedává.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25
18.10.16 16:05

Vážně 8+4, tak budu v hlouby duši doufat, a taky ti trochu ustoupili nevolnosti?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8769
18.10.16 16:10

@dicko a co zajít na odběr krve? Aby jsi věděla jestli hcg stoupá? Určitě to není záruka toho, že srdíčko příště bude, ale aspon budeš vědět že neklesá…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
191
18.10.16 16:11

Já měla od začátku mladší těhotenství, ovulace byla později. Srdíčko jsem viděla až v osmém týdnu a nevolnosti mi kolísaly celou dobu - hned zkraje to bylo šílené, pak klid, pak za týden zase, nejhorší to bylo tak v devátém, desátém týdnu, ale když jsem byla ve 13tt na screeningu, tak už mi špatně nebylo vůbec. Tak mysli pozitivně, držím pěsti :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41
18.10.16 16:12

@dicko,
na to se bohužel nedá zvyknout nikdy, já měla při posledním těhotenství i srdíčko ale do 9T to zaniklo. Jinak máme asi dost společného, taky jsme již evidováni v CAR a většinu testů máme hotovou a v pořádku a přesto…ale chceme to zkusit ještě jednou přirozeně, ale upřímně už mi dochází fyz. i psych. síly a jak píšeš nejhorší je to čekání a některé věci prostě neovlivníš, ale nestresuj se zbytečně, třeba to bude vše v pořádku!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6006
18.10.16 16:14

@dicko Tak to nevím, kde je chyba - mně odkaz funguje :nevim:. Kdyby ses chtěla podívat, tak název diskuze je „Bez srdeční akce v 7. tt?“ Já měla kontroly vždy až v 8 tt, dřív mě ani neobjednali. Každopádně v 7 tt ještě srdeční akce nemusí být patrná. Držím palce, ať to dobře dopadne :kytka:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25
18.10.16 16:26

To je právě to že třikrát už to nevyšlo a proto už to člověk bere jinak a psychická stránka je čím dál horší. Taky jsem si pak říkala že mě doktorka nevzala krev. Při třetím těhu jsem byla od prvního dne doma na rizikovým, ted chodím do práce ať aspoň člověk na to tolik nemyslí ale stejně hlava šrotuje - hlavně můžu protože nemám potíže - krvácení jako předtím. Díky moc za podporu- zkusím to obrátit a myslet pozitivně. K doktorce jsem šla takhle brzy kvůli už třem nezdarům a věku - což pokaždý slyším… Budu doufat že to jsou jen výkyvy ty zmenšující nevolnosti…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3487
18.10.16 19:13
@dicko píše:
Vážně 8+4, tak budu v hlouby duši doufat, a taky ti trochu ustoupili nevolnosti?

Já neměla žádné nevolnosti. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25
19.10.16 08:54

Alinal odkaz už funguje, včera jsem ho kopírovala tak asi proto nešel, díky :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí