Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj. V cervenci sem samovolne potratila
v 7tt. od te doby se snazime a snazime a porad nic uz zacinam panikarit
23.mam dostat Ms. Kazdy mesic mam priznaky tehotenstvi porad kupuju testy a zkoumam a vsude vidim duchy ach jo kazdy mi rika nemysli na to nejde to
ma to nekdo taky tak? Pripadam si otravna pritely uz stim asi lezu na nervy. ![]()
@Barborka4 Ahoj mrzi me moc to co jsi prozila. ![]()
Ono je potreba truchlit, oplakat to a to proste trva…Tvoje chovani je normalni. Tim se netrap. ![]()
Neboj nejsi sama, spousta jinych uz tohle taky zvladla.
Me pomohlo takove soustredeni na tom abych zila v pritomnosti, puzivala si kazdy moment. Rozmazluj se bud na sebe hodna. Ono se to zlepsi ![]()
Ahojky a pomahas přírodě nějak? Jestli ti můžu poradit, zkus kontryhelovy čaj. Je to kouzelník, nedám na něj dopustit
A jinak je to opravdu hodně v hlavě
Čím víc na to myslíš, tím míň to jde..My jsme se s přítelem snažili pouhé 3mesice. První 2 měsíce nic.. a to jsem na to myslela neustále. Chtěla jsem aby se to povedlo hned. Ten třetí měsíc jsem měla hrozné starosti v praci i doma a MS už se nedostavila.. protože jsem na to vůbec nemyslela. Může to být tím i nemusí. Ale psychika opravdu dělá moc.. ![]()
Od cervence to jeste neni tak dlouha doba tak neves hlavu a neztracej nadeji
… Ja cekala meco malo pres rok a kazdy mesic jsem si nalhavala kdejake priznaky a nic… My si prcka privezli z wellness pobytu… Klid, relax
… To je nejdulezijtejsi… Ja se taky po celou dobu az prehnane snazila, az jsem malem i pritele odradila jak jsem tlacila na pilu… Netracej nadeji, brzy se urcite zadari a prdola se udrzi
… Ale chapu, ze prestat na to myslet a nepozorovat je hooodne tezke… Drzim palecky ![]()
@LadyJahoda bohuzel nepomaham ziju v anglii a nemam ani tuseni kde bych sehnala ten caj. Prave ze nevim uz jak na to nemyslet je to hrozny fakt
@Barborka4 píše:
@LadyJahoda bohuzel nepomaham ziju v anglii a nemam ani tuseni kde bych sehnala ten caj. Prave ze nevim uz jak na to nemyslet je to hrozny fakt
Ja jsem ho kupovala v lekarne
Aha, tak to ja nevím jestli je v dostupný i v cizině
Je to ale opravdu úžasný čaj. Skvěle mi srovnal MS a k otehotneni opravdu hodně pomáhá. Snad to nějak půjde, aby se k tobě dostal. Neztracej naději a buď v klidu
ono to vyjde ![]()
@Barborka4 je mi líto, že jsi potratila, potratila jsem 4× a tak vím, že to je hodně špatné období, ale snaž se koukat dopředu a říkat si, že to vyjde a že bude dobře. Ono si Tě nějaké to miminko vybere, držím palce, ať se brzy dočkáš ![]()
Ja otehotnela prvni mesic, a myslela jsem na to celkem dost ![]()
V cervenci jsi potratila, to znamena sestinedeli do konce srpna cca, od zari snazeni, ted je rijen…
. Vim, jak potrat boli, taky jsem nesnasela vety typu nemysli na to…, ale timhle si zadelavas na problemy. Nejde na to nemyslet, ale tohle je vyšilování
.Každopádnĕ držím palce
.
My se s manželem snažili 11 měsíců a to je potom zoufalství
Věta „Nemysli na to.“ sice leze na mozek, ale není nic jednoduššího. Snaž se soustředit na něco jiného..práce, nějaký koníček, přítel..ono to přijde, ale nesmíš na vše chvátat. Je to opravdu chvilinka, co se snažíte, takže nevěš hlavu ![]()
Snažení o první dítě nám trvalo čtyři roky, přestože oba jsme zdravotně byli v pořádku, kdybych každý měsíc na sobě pozorovala příznaky a dělala testy, tak by mi jistě hráblo, tohle nepochopím, prostě jsou věci, které přijdou kdy mají, ne kdy mi si písknem, takhle se z toho leda zblázníš