Podle ultrazvuku proběhla ovulace, podle bazální teploty ne

237
18.10.16 08:37

Podle utz proběhla ovulace, podle BT ne

Ahoj holky, nevím, jestli už tady to téma někde je, ale můj dotaz zní. Podle doktora a utz mi prý poběhla ovulace 4 dny zpátky. Chtěla jsem si to ověřit podle BT, ale musím se přiznat, že ji neměřím pravidelně. Těsně po MS jsem si měřila BT asi 5 dní, kde byla v průměru 36,5 - 36,6, pak jsem se na to vykašlala, včera mi doktor potvrdil, že ovulace proběhla v sobotu, tak jsem si to dneska zkusila změřit, ale teplota byla 36,3. Tak teď nevím, čemu věřit. Měl to taky tak někdo? Čemu věřit víc, UTZ a nebo BT? Ještě bych chtěla říct, že včera večer jsem měla bolesti na pravé straně v podbříšku, ale doktor mi říkal, že ovulace probhěla z levé strany. Tak a teď babo raď :nevim: :nevim: :nevim: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5808
18.10.16 10:28

No, kdyby tam bylo pravidelne mereni, tam ta krivka by mohla napovedet… nahodne, obcasne mereni neni relevantni udaj…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11184
18.10.16 10:29

Tak já se neměřím ale co vím tak po ovulce teplota na tři může klesnout

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
18.10.16 14:04

Ver te bolesti…teplota je hodne nizka a na uhnizdovani je jeste brzo. Odecti si 14 dni od terminu predpokladane menstruace ( jestli ji mas pravidelne) a budes vedet priblizne datum ovulace. Ja nejvice verim hlenu - BT mi to pak potvrdi…ale to uz je pozde…protoze to potrvrdi az 3 dny po.

• Citovat
  • Upravit
237
18.10.16 14:06

Holky vážně moc děkuji za odpovědi :-). Uvidíme co z toho bude, už jsem psala i do jiné skupinky, jestli může BT ovlivnit i dva ibalginy brány asi ve 3 hod. ráno a teplotu jsem měřila v 6:20. Jestli ty ibalginy mají vliv na snížení BT. A nebo to může být i špatným teploměrem, je fakt, že už je 5 let starý a ani jednou nebyla vyměněná baterka :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí