Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj holky, prosím o radu - zda jste se některá setkala s podobnou situací. V pátek jsme byla u Dr na UZ a těšila se na srdíčko. Místo něho se ale objevily další 2 dutinky krom původní. Dle ms bych měla být v 7tt ač dle UZ to vypadalo asi spíš na 6tt. jelikož Dr neviděl situaci příliš optimisticky - byly vidět jen dutinky a u největší náznak nějakých struktur, pozval mně na kontrolu ve středu. Ale jelikož je to dlouhá doba a nervy pracují, znáte určitě samy, tak jsem ještě v pátek zašla na krev na HCG a bylo 7.057,5 jednotek. Dnes jsem šla znova a bylo to 9.645,8 což je sice víc ale zdá se mi to málo. Ze začátku se prý dvojnásobí každý den a později už to není tak rychlé ale zdá se mi to stejně málo. Máte prosím některá zkušenost, že to stoupalo pomalu a bylo vše OK? Moc děkuji
Zdvojnasobi se za 2 az 3 dny, vydrz do zitrka nebo pozitri. Drzim palce.
Ted koukam, zes tam byla v patek a dneska, to uz by melo byt alespon dvojnasobne… ![]()
Příspěvek upraven 17.10.16 v 15:22
Kazde dva dny se ma hc zdvojnasobit. Nejnizsi hranice je narust 60%. Je to hodne malo dnes by jsi mela mit optimal kolem tech 14000, nejsi bohuzel ani na tech 60%. Me to rostlo ob den o vic jak 100%. Je to ale pripad od pripadu, vic ti ukaze jen cas, jak to bude stoupat dal. Prala bych ti aby to bylo ok. Dej pak vedet jak jsi dopadla.
Vim ze jsem cetla prispevky od mamin co mely taky hodne nizke a maji zdrave deticky, tak hlavne bud v klidu a vydrz do kontroly.
Holky děkuju za odpovědi. Nárůst je prý na začátku největší do cca do 4tt, pak se to prý zpomaluje. Četla jsem, že hodnota nad 6000 se zdvojnásobuje třeba až za 4 dny, tak jsem chtěla vědět, jestli se to někomu taky tak nestalo ale asi to bude opravdu případ od případu. Nezbývá než počkat do té středy.
Tak bohužel to opravdu nedopadlo, stále jen prázdná dutinka s nějakými strukturami ale embryo to není. Takže v úterý revize.
Ahoj holky, jsem po 2 pokusu IVF. Poprvé květen- biochemické těhotenství
Nyni jsem 6+5 tt a na UZ není plodové vejce. HCG je 520, což je nízké, ale narostlo za 4 dny ze 159. Prý to vypadá zase na biochemické 😔 Nemáte, prosím někdo zkušenost. Dekuji😊