HCG hodnota - jak rychle má stoupat (6 a 7 týden těhotenství)

1464
17.10.16 14:42

HCG hodnota - jak rychle má stoupat (6 a 7tt)

Ahoj holky, prosím o radu - zda jste se některá setkala s podobnou situací. V pátek jsme byla u Dr na UZ a těšila se na srdíčko. Místo něho se ale objevily další 2 dutinky krom původní. Dle ms bych měla být v 7tt ač dle UZ to vypadalo asi spíš na 6tt. jelikož Dr neviděl situaci příliš optimisticky - byly vidět jen dutinky a u největší náznak nějakých struktur, pozval mně na kontrolu ve středu. Ale jelikož je to dlouhá doba a nervy pracují, znáte určitě samy, tak jsem ještě v pátek zašla na krev na HCG a bylo 7.057,5 jednotek. Dnes jsem šla znova a bylo to 9.645,8 což je sice víc ale zdá se mi to málo. Ze začátku se prý dvojnásobí každý den a později už to není tak rychlé ale zdá se mi to stejně málo. Máte prosím některá zkušenost, že to stoupalo pomalu a bylo vše OK? Moc děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1291
17.10.16 15:21

Zdvojnasobi se za 2 az 3 dny, vydrz do zitrka nebo pozitri. Drzim palce.

Ted koukam, zes tam byla v patek a dneska, to uz by melo byt alespon dvojnasobne… :nevim:

Příspěvek upraven 17.10.16 v 15:22

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
951
17.10.16 15:21

Kazde dva dny se ma hc zdvojnasobit. Nejnizsi hranice je narust 60%. Je to hodne malo dnes by jsi mela mit optimal kolem tech 14000, nejsi bohuzel ani na tech 60%. Me to rostlo ob den o vic jak 100%. Je to ale pripad od pripadu, vic ti ukaze jen cas, jak to bude stoupat dal. Prala bych ti aby to bylo ok. Dej pak vedet jak jsi dopadla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
951
17.10.16 15:23

Vim ze jsem cetla prispevky od mamin co mely taky hodne nizke a maji zdrave deticky, tak hlavne bud v klidu a vydrz do kontroly.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1464
17.10.16 15:27

Holky děkuju za odpovědi. Nárůst je prý na začátku největší do cca do 4tt, pak se to prý zpomaluje. Četla jsem, že hodnota nad 6000 se zdvojnásobuje třeba až za 4 dny, tak jsem chtěla vědět, jestli se to někomu taky tak nestalo ale asi to bude opravdu případ od případu. Nezbývá než počkat do té středy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1464
19.10.16 15:06

Tak bohužel to opravdu nedopadlo, stále jen prázdná dutinka s nějakými strukturami ale embryo to není. Takže v úterý revize.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9.8.22 01:35

V 6+5 tt není vidět plodové vejce

Ahoj holky, jsem po 2 pokusu IVF. Poprvé květen- biochemické těhotenství
Nyni jsem 6+5 tt a na UZ není plodové vejce. HCG je 520, což je nízké, ale narostlo za 4 dny ze 159. Prý to vypadá zase na biochemické 😔 Nemáte, prosím někdo zkušenost. Dekuji😊

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí