Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahojky holky/snažilky
.Snažíme se s manželem první měsíc o druhé miminko. Před deseti dny jsem měla Ovu a tulení bylo den před tim, asi už 5 dní mám bolesti jako před MS, měla jsem vodnatý bílí výtok, ale začíná být hustší, čípek je tvrdý, zavřený a nahmatám ho hodně vzadu. Do MS mám ještě 12 dní. Takže testovat je ještě brzo. Můžete mi poradit skrz ten čípek a výtok? Moc se v tom nevyznám. Děkuji
@ViktorieElla ted to nepoznas…je brzo…ale nejak mi nesouhlasi ovu pred 10ti dny a do ms 12 dni…to mas lf 22dni???
Podle me je teprve ted ovu kdyz byl vodnaty vytok…ten je nejplodnejsi
Podle Ovu testu byla ovulace před 10 dny. Cyklus mám dlouhý 38 dní. Takže vše posunutý ![]()
@ViktorieElla lutealni fáze 22dni je masakr…a byl test 100% pozitivni?
Dělala jsme si ovu test poprvé, dva dny byla druhá čárka slabší pak byla výrazně silnější, je jeden den, pak zase začala slábnout. 22 dní je masakr, ale první dcerka se nám povedla také hned na poprvé tak uvidíme. Nikam nespěcháme ![]()
@ViktorieElla píše:
Dělala jsme si ovu test poprvé, dva dny byla druhá čárka slabší pak byla výrazně silnější, je jeden den, pak zase začala slábnout. 22 dní je masakr, ale první dcerka se nám povedla také hned na poprvé tak uvidíme. Nikam nespěcháme
když nespěcháte, tak proc to tak hrotis? si proste uzivej sex s manzelem a mimi bude…
Čípek je stejný jak po ovulaci, tak při otěhotnění, takže podle toho se nedá moc řídit. Zkusila bych třeba za 5 dní těhotenský test. Bílý hustý výtok může značit těhotenství.
@MarieOVMUC píše:
když nespěcháte, tak proc to tak hrotis? si proste uzivej sex s manzelem a mimi bude…
Pokud někdo nesouloží zrovna obden, tak není nic špatného na tom si zjistit ovulaci a souložit při ní. Proč by ne?
@Fjodorka píše:
Pokud někdo nesouloží zrovna obden, tak není nic špatného na tom si zjistit ovulaci a souložit při ní. Proč by ne?
mi to jen příjde zbytečné ![]()
Tak když ti to příjde zbytečné, tak prosím se nezapojuj do diskuze. Díky
@MarieOVMUC A ono kolikrát není. Ono bez soulože během ovulace se to dítě udělat nedá. A ne každý může souložit pořád, aby se do toho trefil náhodně ![]()