Mohla bych být těhotná? Poraíte?

305
21.10.16 13:18

Mohla bych byt tehotna? Poradite?

Chtela jsem se zeptat. 8.10 jsem sice mela mesicky. Ale stejne mam pocit jakobych byla tehotna. Uz asi cca 5dni pocituji zvetseni prsou, mam nafoukle bricho :nevim:, nikdy opravdu nikdy jsem nebyla unavena i pres den najednou chodim spat odpoledne, vecer chodim spat dokonce drive a pres vikend stavam dokonce treba az kolem 9-10 8o a to se mi nikdy nestalo. Mam dva dny bolesti v podbrisku jakobych to mela dostat ale menzes mam mit az 5.11. Jim tak 2× denne chut k jidlu mam jen nekdy. Bud skoro nejim nebo se precpu dopoledne susenkami. To sem taky nikdy nedelala. nutkani na moceni zatim nepocituji tak chodim ale nezda se mi ze nejak casto. Na zvraceni mi ale neni. Dokonce jsem zacala mit zacpu je to taky cerka asi tak tyden. Nekourim a zacaly mi trosku vonet cigarety, vzdycky jsem to nesnasela. Ne to vse nejake divne. Citim se tehotna ale nechapu proc jsem 8.10mela mesicky trvaly 4a pul dne. Nevim kdy si tak udelat tehotensky test jestli az po 5.11 kdy mam cekat menzes nebo jestli uz muzu ted.? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
14871
21.10.16 13:22

@letníček vidím to spíše na ovulaci než na těhotenství ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
262
21.10.16 13:23

Ahoj, je možné že jsi měla MS i přesto, že jsi těhotná. Ja jsem první měsíc MS normálně měla, dokonce stejnou jako každý měsíc. Prsa mě bolela snad od prvního dne, to byla bolest. To byla opravdu síla :lol: Když se měla dostavit druhá MS, tak mě bříško bolelo stejně jako před každou MS. Takže jsem si pořád myslela, že nám to zase nevyšlo. Pořád jsem chodila na záchod a čekala, kdy to přijde, když mě tak boli bříško. Ale MS nikde. Test jsem si dělala 14 dní po zpoždění. Vydržela jsem to čekání, i když nechápu jak :lol: Jinak mi ale vše začalo kolem 8 týdne. Nevolnost, spaní smad i za chůze.. :) Snažíte se o miminko? Byt tebou počkám si na druhou MS :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
305
21.10.16 13:24

Opravdu? Tak je fakt ze v srpnu jsem byla na operaci a po ni mo tekl doktor ze uz muzu 50/50otehotnet pred operaci jsem nemohla pry jsem ani neovulovala tak to nejspis neznam.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
305
21.10.16 13:26
@LadyJahoda píše:
Ahoj, je možné že jsi měla MS i přesto, že jsi těhotná. Ja jsem první měsíc MS normálně měla, dokonce stejnou jako každý měsíc. Prsa mě bolela snad od prvního dne, to byla bolest. To byla opravdu síla :lol: Když se měla dostavit druhá MS, tak mě bříško bolelo stejně jako před každou MS. Takže jsem si pořád myslela, že nám to zase nevyšlo. Pořád jsem chodila na záchod a čekala, kdy to přijde, když mě tak boli bříško. Ale MS nikde. Test jsem si dělala 14 dní po zpoždění. Vydržela jsem to čekání, i když nechápu jak :lol: Jinak mi ale vše začalo kolem 8 týdne. Nevolnost, spaní smad i za chůze.. :) Snažíte se o miminko? Byt tebou počkám si na druhou MS :)

To cekani me pretrhne :lol: ale co nadelam. Taky se mj zda ze musim pockat. proto jsem test jeste nedelala aspis pozoruji sama sebe.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
305
21.10.16 13:30

A mam i bolesti hlavy casty

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5100
21.10.16 13:30

@letníček no změř si zítra ráno basální teplotu ;) Je ještě brzy, vydrž.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
305
21.10.16 13:33
@Marcam píše:
@letníček no změř si zítra ráno basální teplotu ;) Je ještě brzy, vydrž.

A podle ni se to pozna?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
262
21.10.16 13:33

Jen vydrz, třeba tě pak čeká na testu pěkné překvapení :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5100
21.10.16 13:35

@letníček no každopádně, když budeš mít nad 37st.,ovulace už proběhla a víc jak 18dní s touhle teplotou může jít o těhotenství. ;) ale spíš si udělej ovulační test, mohla bys mít spíše ovulku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
305
21.10.16 13:37
@LadyJahoda píše:
Jen vydrz, třeba tě pak čeká na testu pěkné překvapení :hug:

Byla by to radost :srdce: :dance: asi se spis budu chovat jako tehotna abych o to nahle neprisla mela jsem uz samovolny potrat v roce 2012. Tak zadny alkohol, netahat nic tezkeho a cekat na testiku // :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5100
21.10.16 13:38

@letníček zkus ovulační testík, máš ho?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
305
21.10.16 13:39
@Marcam píše:
@letníček no každopádně, když budeš mít nad 37st.,ovulace už proběhla a víc jak 18dní s touhle teplotou může jít o těhotenství. ;) ale spíš si udělej ovulační test, mohla bys mít spíše ovulku.

Jj dobre dobre. Zmerim hned rano, dekuji za radu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
305
21.10.16 13:40
@Marcam píše:
@letníček zkus ovulační testík, máš ho?

Nene ovulacni test nemam.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5100
21.10.16 13:41

@letníček mám zkušenost, že ukázal těhu dřív než test těhotenský ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí