Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
etatinek píše:
Dyť stačí, aby ženská trochu více zhubla, nebo se začala malovat, lépe oblíkat a hned ji naroste sebevědomí, protože se o ně jiní/cizí chlapi začnou zajímat… A né jedna z nich už myslí, kterému z nich nakonec roztáhne nohy…![]()
Opravdu nevím, co na takovýhle zatrpklý blábol napsat.
Zpátky k věci: zakladatelky muž se neprovinil ničím jiným než tím, že se stýká s kolegy z práce, kteří občas zajdou do bordelu. On sám neprojevil ani náznak zájmu.
Takže zakladatelko, situace je poměrně jednoduchá: důvěřuješ svému manželovi nebo nedůvěřuješ? Jestli důvěřuješ (jak jsi psala v zakládajícím příspěvku), tak prostě nemáš co řešit. A jestli nedůvěřuješ (jak se to bohužel zatím jeví), budete si o tom muset promluvit. A zamyslet se nad tím, odkud taková žárlivost pramení - jestli k ní byl v minulosti nějaký důvod, od něhož se to táhne, nebo jestli je to prostě chorobná žárlivost. Tedy Tvůj osobní problém, se kterým se budeš muset nějakým způsobem poprat.
BohunkaP píše:etatinek píše:
Dyť stačí, aby ženská trochu více zhubla, nebo se začala malovat, lépe oblíkat a hned ji naroste sebevědomí, protože se o ně jiní/cizí chlapi začnou zajímat… A né jedna z nich už myslí, kterému z nich nakonec roztáhne nohy…![]()
Zpátky k věci: zakladatelky muž se neprovinil ničím jiným než tím, že se stýká s kolegy z práce, kteří občas zajdou do bordelu. On sám neprojevil ani náznak zájmu.
Takže zakladatelko, situace je poměrně jednoduchá: důvěřuješ svému manželovi nebo nedůvěřuješ? Jestli důvěřuješ (jak jsi psala v zakládajícím příspěvku), tak prostě nemáš co řešit. A jestli nedůvěřuješ (jak se to bohužel zatím jeví), budete si o tom muset promluvit. A zamyslet se nad tím, odkud taková žárlivost pramení - jestli k ní byl v minulosti nějaký důvod, od něhož se to táhne, nebo jestli je to prostě chorobná žárlivost. Tedy Tvůj osobní problém, se kterým se budeš muset nějakým způsobem poprat.
tak nejak…bud tedy duverujes a neni co resit nebo mas zasete nejake seminko pochybnosti a pak to res, ale ve sve hlave… ![]()
etatinku, no comment - takze jako ja zhubnu, zacnu se malovat a ze se naky chlap za mnou otoci, tak mi automaticky prepne v hlave a zacnu se k*rvit nebo jak si to myslel, tohle jsem trochu nepobrala a fakt v tom zatrpklost dost cejtit teda je… ![]()
BohunkaP píše:etatinek píše:
Bohunko, tímto „zatrpklým blábolem“ etatínek zřejmě myslel diskuzi zde na emiminu, kde se zakladatelka radí, jestli si má najít milence, když se vdávala se 120 kily, ted zhubla, a chce si užít sex i s někým jiným než s manželem. - ve zkratce.
Narážet do zakladatelky, že svému manželovi nevěří myslím není na místě. Možná věří možná ne. Prostě v ní hlodá červíček a chtěla se z toho vypsat či vyslechnout podobné zkušenosti. Ano, je to na každém, nikdo Tě nebude nutit ať se ožereš, nebo ať jdeš do bordelu ale jak všichni víme příležitost dělá zloděje.
Zakladatelko, s tímto opravdu nemůžeš nic dělat, kamarády si narozdíl od rodičů a dětí vybírá každý sám. Povznes se nad to, žárlivost je nepříjemná věc ![]()
Hanka1 - no, snad to není úplně běžné, ale zrovna před pár dny tady byla diskuse, že paní zhubla, muži se o ni začali zajímat a ona zatoužila po milenci, byť své manželství popsala jako spokojené… takže až takové sci-fi to není
.
co se ale týká problému zakladatelky, naprosto souhlasím s BohunkouP.
Kallkapa píše:
Bohunko, tímto „zatrpklým blábolem“ etatínek zřejmě myslel diskuzi zde na emiminu, kde se zakladatelka radí, jestli si má najít milence, když se vdávala se 120 kily, ted zhubla, a chce si užít sex i s někým jiným než s manželem. - ve zkratce.
Díky za upozornění, tu diskusi jsem nepostřehla - nicméně na zatrpklém blábolu trvám i po jejím přečtení. Reakce byly jednoznačně odmítavé, i sama zakladatelka byla od počátku dost váhavá - přesto z toho Etatínek udělá všeobecný závěr o „ženských, co jim naroste sebevědomí a hledají, komu roztáhnout nohy“.
Kallkapa píše:
Narážet do zakladatelky, že svému manželovi nevěří myslím není na místě. Možná věří možná ne.
Nevím, čemu říkáš „narážet“ do zakladatelky. Nenarážím do nikoho - jen jsem pojmenovala situaci, ostatně stejně jako Ty, ne? Buď manželovi věří - nebo nevěří. O ničem jiném to není - muž žádný důvod k tomu, aby byl podezírán, rozhodně nedal. ![]()
BohunkaP píše:Kallkapa píše:
Bohunko, tímto „zatrpklým blábolem“ etatínek zřejmě myslel diskuzi zde na emiminu, kde se zakladatelka radí, jestli si má najít milence, když se vdávala se 120 kily, ted zhubla, a chce si užít sex i s někým jiným než s manželem. - ve zkratce.Díky za upozornění, tu diskusi jsem nepostřehla - nicméně na zatrpklém blábolu trvám i po jejím přečtení. Reakce byly jednoznačně odmítavé, i sama zakladatelka byla od počátku dost váhavá - přesto z toho Etatínek udělá všeobecný závěr o „ženských, co jim naroste sebevědomí a hledají, komu roztáhnout nohy“.
Kallkapa píše:Nevím, čemu říkáš „narážet“ do zakladatelky. Nenarážím do nikoho - jen jsem pojmenovala situaci, ostatně stejně jako Ty, ne? Buď manželovi věří - nebo nevěří. O ničem jiném to není - muž žádnou příčinu nezavdal.
Narážet do zakladatelky, že svému manželovi nevěří myslím není na místě. Možná věří možná ne.
Bohunko, já tu diskuzi nečetla, takže nevím co v ní vlastně je, četla jsem jen úvodní dotaz
Myslím, že zakladatelka je žárlivá, veřímu a chce ujistit, že né z každého dělá příležitost zloděje.
Což mi stejně nevíme, protože jejího muže neznáme ![]()
A souhlasím, žáden impuls k tomu muž nedal. Možná jsem byla příliš ostrá, vytočila mě vedlejší diskuze promiň ![]()
No nazdar. Jsem zhubla pět kilo, trošku jsem nabrala sebevědomí, koupila jsem si nové šminky, pár hadříků, botičky, které pochválila i tchýně, začal mě bavit sex - takže jsem nenormální, že jsem furt ještě věrná??? (A to nehřeším ani v myšlenkách!!!)
![]()
Bohuzel muj ma taky takove kamarady..nedavno prisel s tim..ze se ho chlapi ptali jestli je mi vernej
on jim rekl ze jo, proc by nebyl…a jen dodali..tak to ses jedinej koho zname teda
jako nasralo me to..Manzel pry nikdy nikoho nepodvedl, je to takovej hodnous…Tak mu rikam, pokud chces byt mezi svyma rozvedenyma kamaradama tak delej jak myslis
na to my bylo odvetveno jestli sem normalni, proc by to delal ![]()
A kdyz sme u toho, tak proto se rozvedla moje mamka s tatkem..chlapi mu zacli vykladat, proc by mel chodit z prace domu k zene s detma, at chodi s nima do hospody..dopadlo to tak, ze zacal mamku orzalej mlatit..a skoncilo to rozvodem!
Miluju takovy „kamarady“ , co maji zivot na h…o (spis znicili si ho sami) a snazi se zvyklat ostatni ![]()
taky to tak mam…muj pritel ma kamarady co jsou zenati a maji bokovku..a nekdy kdyz jdem ven tak maji tu drzost zavolat a stavi se i se svoji bokovkou
no ja s tim bohuzel nic neudelam..
ale mrzi me kdyz pak pravda vyjde najevo…a s od dotycneho jsem byla s manzelkou kamaradka a ta mi to ma pak za zle ze jsem ji nic nerekla…
nebudu se plest mezi ne a na nekoho neco rikat, i kdyz bych treba chtela… ![]()
Zakladatelko, můžeš nastínit obor, ve kterém manžel pracuje?
@zorka99 píše:
Zakladatelko, můžeš nastínit obor, ve kterém manžel pracuje?
11 let stará diskuse.. ![]()
@Anonymní píše:
Můj manžel začal pracovat v nové firmě (je tam přes půl roku)a našel si tam kamarády, kolegy.Občas s nimi někam zajde na pivko, ale problém je, že oni podvádí své manželky, z hospody jdou do bordelu (můj manžel naštěstí pak jde domů), ale mám strach, aby ho nějak neovlivňovali špatně.Když je s nimi deno denně a vidí, jak podvádí manželky, aby ho to taky nějak nelákalo, vždycky když jde s nima na pivo, mám strach, aby ho pak taky nenalákali do bordelu nebo někam na privat kde budou mít dě**y.Asi řeším blbiny, svému manželovi věřím, ale tohle nemůžu překousnout.Samozřejmě kamarády mu zakazovat nechci, máme k sobě respekt a jsme tolerantní, ale užírá mě to a nevím co dělat, jak to překonat, nemyslet na to.
Můj manžel také v bejvalé práci chodil na pivo s kolegy a vrátil se brzo, že zas pokračovali do bordelu. Pokud na to někdo není, tak ho kluci nezlákají no. Nemyslím na sex, ale manželovi fakt vadilo to jít za to ještě platit a být ten den třeba třetí ![]()
Každý jsme nějaký, že ty bys to nikdy neudělala, neznamená, že to nikdy neudělá od zakladatelky chlap, to musí vědět ona, nebo ještě lépe on… A je tady snad málo zakladatelek, které byly manželovi/příteli nevěrné?? Dyť stačí, aby ženská trochu více zhubla, nebo se začala malovat, lépe oblíkat a hned ji naroste sebevědomí, protože se o ně jiní/cizí chlapi začnou zajímat… A né jedna z nich už myslí, kterému z nich nakonec roztáhne nohy…