Má náš vztah ještě vůbec smysl?

901
8.9.13 11:27

ma to vubec smysl jeste???

Ahoj
Mam jen takovy dotaz, s pritelem spolu jsme tri roky, letos v lednu jsme prisli o miminko, a ted asi od kvetna, mezi nama vazne debata, nemame se o cem bavit, kdyz nezacnu ja nebo muj syn z prvniho manzelstvi tak on mlci, prijde z prace veme si pivko a jde sedet na zahradu.Uz sem se nastvala a ze si dame mezi sebou pauzu, sla jsem tady u nas na poutovou zabavu kde on byl, sla jsem s kamarady co za mnou prijeli z daleka a on mi tam odtahl stranou a rekl mi ze jsem KU.VA…
Ted toho mrzi porad pise jak mi miluje ale me uz tim stratil, nevim co ted dal, jestli mu odpustit nebo ne, odpustila jsem mu milionkrat a vzdy to potom bylo stejne :-( pak se prestaneme bavit nebo zacne delat sceny ze se stehuje atd…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
12978
8.9.13 11:31

My vám u toho nesvítíme. Těžko posoudit, co už jsi mu milionkrát prominula, co všechno vám na sobě navzájem vadí a zda se to dá řešit..To že jste na sebe nakrknutí a on ti vynadal a pak se omluvil - to asi není všechno co mezi vámi je. Zkus si vzít papír a tužku a napsat si jeho klady a zápory, vše co ti společný život s ním může poskytnout..uvidíš sama.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
8.9.13 11:32

Kdyby mi chlap řekl, že jsem kurva, tak pro mě skončil.. promysli to, nespěchej, je to jen na Tobě. Jsi ochotna mu odpustit? má pro Tebe ten vztah ještě smysl? potom bojuj, pokud né, nevracej se…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6536
8.9.13 11:34

Ted toho mrzi porad pise jak mi miluje ale me uz tim stratil, nevim co ted dal, jestli mu odpustit nebo ne, odpustila jsem mu milionkrat a vzdy to potom bylo stejne :-(

tak píšeš že tě ztratil, a pak jestli mu to odpustit že to bude stejné??? když tě ztratil tak co chceš řešit, pokud to takhle cítíš, a víš jaké to pak je tak je to na tobě jestli to ukončíš nebo to chceš podstupovat stále dokola :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
901
8.9.13 11:34

@martina.se prave ze si myslim ze uz to smyysl nema, uz ani to miminko s nim nechci jak jsem po celou dobu chtela :-( porad rika jak se zmeni kvuli me, ale kdyz mu reknu ze to ma byt kvuli sobe tak se urazi a nemluvi :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
8.9.13 11:35
@JaninaJanu píše:
@martina.se prave ze si myslim ze uz to smyysl nema, uz ani to miminko s nim nechci jak jsem po celou dobu chtela :-( porad rika jak se zmeni kvuli me, ale kdyz mu reknu ze to ma byt kvuli sobe tak se urazi a nemluvi :-(

pokud máš pocit, že to nemá smysl, tak to ukonči. Rozhodně bych si v této době nepořizovala s tím člověkem dítě. Ale jak čtu v dalším diskuzním fóru, tak toto jsi stopla..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
901
8.9.13 11:40

@martina.se jo jo toto jsem stopla, on ted je u rodicu a o tech praskach nevi :-(.On pak kdyz se nastve tak se ho uplne bojim, ale asi by neuhodil, ale ty zly oci fuj jeste ted kdyz si na to vzpomenu :-(
Prave ze pak mi ho vzdy zacne byt lito jak breci kleci jak nas miluje a ja pak zmeknu a ted uz prave nevim, protoze co tyden se ty sceny ze nemluvi nic doma neji pokracuji, jinak ja nesmim do prace kde by byl byt jediny chlap :-(
hrozne moc je zarlivy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27264
8.9.13 11:41

@JaninaJanu sáhni si do svědomí, tobě by bylo příjemný, kdyby šel na zábavu s kamarádkama? Neříkám, že je košér nadávat do ku.rev, ale jak se má on cítit?
Na druhou stranu, pokud ho nemiluješ a cítíš, že to nemá smysl, tak nemá cenu vaše trápení prodlužovat. Nicméně je to na vás, vy si musíte promluvit a ujasnit si to…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
901
8.9.13 11:47

@lleennttiillkkaa
me to nevadilo on tam byl take s kamaradkama, ja zarliva nejsem ja mu verim, ale asi on evidentne me ne :-( a nebo je tak posedly tou svou zarlivosti, jA NESMIM DO pRAHY JET ANI ZA kamaradkama a to jsem tam 28let bydlela ztakze asi tam kamared mama hodne :-( a on mi rekne ja n emam kamarady tak ty je mit take nemusis a na zabave se objevil se svou byvalou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3477
8.9.13 11:49

Prave ze pak mi ho vzdy zacne byt lito jak breci kleci jak nas miluje a ja pak zmeknu a ted uz prave nevim, protoze co tyden se ty sceny ze nemluvi nic doma neji pokracuji, jinak ja nesmim do prace kde by byl byt jediny chlap
hrozne moc je zarlivy

Řekla bych, že ví, jak na tebe a že mu odpustíš, tak proto to takhle zkouší :roll: Možná tě má omotanou kolem prstu :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
130
8.9.13 11:58
@martina.se píše:
Kdyby mi chlap řekl, že jsem kurva, tak pro mě skončil.. promysli to, nespěchej, je to jen na Tobě. Jsi ochotna mu odpustit? má pro Tebe ten vztah ještě smysl? potom bojuj, pokud né, nevracej se…
:palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
130
8.9.13 12:02
@Kelly3 píše:
Prave ze pak mi ho vzdy zacne byt lito jak breci kleci jak nas miluje a ja pak zmeknu a ted uz prave nevim, protoze co tyden se ty sceny ze nemluvi nic doma neji pokracuji, jinak ja nesmim do prace kde by byl byt jediny chlap
hrozne moc je zarlivy
Řekla bych, že ví, jak na tebe a že mu odpustíš, tak proto to takhle zkouší :roll: Možná tě má omotanou kolem prstu :nevim:

Toto jsou typické projevy citového vydírání! Znám to, vím jak je to těžké ale on se s tím, že tě opustil, vyrovná dřív než si myslíš! Pokud ti nadává do kurev, je to známka toho, že si tě neváží! Zkus nad tím zamyslet?! Proč tedy na zábavě nepřišel a nezeptal se s kým tam vlastně jsi a třeba ti neřekl něco hezkého, když tě pořád miluje? Zažila jsem to a ten člověk myslel vždy jen sám na sebe, na své pohodlí… On se nezmění, když se nezměnil do teď..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
712
8.9.13 12:04

r

@JaninaJanu píše:
Ahoj
Mam jen takovy dotaz, s pritelem spolu jsme tri roky, letos v lednu jsme prisli o miminko, a ted asi od kvetna, mezi nama vazne debata, nemame se o cem bavit, kdyz nezacnu ja nebo muj syn z prvniho manzelstvi tak on mlci, prijde z prace veme si pivko a jde sedet na zahradu.Uz sem se nastvala a ze si dame mezi sebou pauzu, sla jsem tady u nas na poutovou zabavu kde on byl, sla jsem s kamarady co za mnou prijeli z daleka a on mi tam odtahl stranou a rekl mi ze jsemKU.VA…
Ted toho mrzi porad pise jak mi miluje ale me uz tim stratil, nevim co ted dal, jestli mu odpustit nebo ne, odpustila jsem mu milionkrat a vzdy to potom bylo stejne :-( pak se prestaneme bavit nebo zacne delat sceny ze se stehuje atd…

odpustit a zacit znova, neni to o tom co se deje jemu nebo tobe, ale co se deje vam.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
712
8.9.13 12:07

r

@JaninaJanu píše:
@martina.se jo jo toto jsem stopla, on ted je u rodicu a o tech praskach nevi :-(.On pak kdyz se nastve tak se ho uplne bojim, ale asi by neuhodil, ale ty zly oci fuj jeste ted kdyz si na to vzpomenu :-(
Prave ze pak mi ho vzdy zacne byt lito jak breci kleci jak nas miluje a ja pak zmeknu a ted uz prave nevim, protoze co tyden se ty sceny ze nemluvi nic doma neji pokracuji, jinak ja nesmim do prace kde by byl byt jediny chlap :-(
hrozne moc je zarlivy

jsou ty zly oci jasne rozpoznatelny, jako kdyby to nebyl on?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
901
8.9.13 12:10

@plzakova21 jsou to jine oci ne jeho uplne zle az me vzdy zamrazi :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie