Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj, bude to pro tebe tet urcite tezke ale preboli to.
Zazila jsem neco podobneho a pomohlo mi o tom mluvit s nejlepsi kamaradkou a nekdy si i vyrazit jen tak. Vim jak ti je ![]()
No ja se obavam, ze to nepreboli nikdy.Bude to neustele v tobe, ta zrada.
Ale za cas se obrnis a zacnes normalne zit.Chce to opravdu cas. Mozna az potkas nekoho noveho, tak bude lepe.Drz se ![]()
Děkuju.. nevím, už to trvá dýl.. máme dvouletou skoro přinceznu a dnes ráno odjel na „firemní akci“, a doted se neozval, telefon nebere.. ![]()
Cítím se tak hloupě… on si je bůhví kde a bůhví s kým..
Přebolí to. Věř tomu, že přebolí. Každá z nás ale má jiný časový horizont.
Mě to trvalo 8 měsíců. Pak mi došly souvislosti a dnes jím pohrdám…
Já bych mohla vyprávět před třemi týdny mi zemřela babička a já dodneška nemůžu být sama doma prostě mi to nedělá dobře protože jsem byla zvyklá že je v baráku a najednou jsem tu sama v takové situaci se raději jedu projet Student Agency ze Zlína do Brna jezdí to super lidé jak řidiči tak stewardky aspoň vypadnu mezi lidi kdyby sis chtěla popovídat napiš mi SZ Katka
Ja mam podobnou zkusenost, byla to nevera a za sebe mohu rict ze to prebolelo a uvedomila jsem si ze s nekym takovym zit urcite nechci i kdyz mi trvalo dyl nez jsem na to prisla a probrecela spoustu noci ![]()
Ja ti zase muzu rict, ze to preboli. Neboj, opravdu ano!!!Nezapomenes, ale mozna budes i dekovat, ze odesel. V detech si vzpomenes, ale utvari je ten s kym vyrustaji. Opravdu to preboli!!!Bude lip. ![]()
@katula9 píše:
Já bych mohla vyprávět před třemi týdny mi zemřela babička a já dodneška nemůžu být sama doma prostě mi to nedělá dobře protože jsem byla zvyklá že je v baráku a najednou jsem tu sama v takové situaci se raději jedu projet Student Agency ze Zlína do Brna jezdí to super lidé jak řidiči tak stewardky aspoň vypadnu mezi lidi kdyby sis chtěla popovídat napiš mi SZ Katka
Psala si ze navstevujes psychiatra, byla si ted u nej? Co kamaradky, kamaradi, pozvat nekoho k sobe, udelat si dychanek? Nejake zviratko treba? Je mi te lito ![]()
@wildcherry píše:
Ja ti zase muzu rict, ze to preboli. Neboj, opravdu ano!!!Nezapomenes, ale mozna budes i dekovat, ze odesel. V detech si vzpomenes, ale utvari je ten s kym vyrustaji. Opravdu to preboli!!!Bude lip.
Ono to preboli to ano, ale ta zrada preci u vas musi porad byt ne?
Ja jsem ctyri roky od ex, prvni dva roky jsem brecela, ted citim nenavist a malokdy si na nej vzpomenu.Ale kdyz si vzpomenu, tak si rikam jak nas zradil ![]()
Jdu tam 16 kamarádky mám mdaleko jednu sice blízko máám ale musela pracovně odjet takže nic jednoduchého
Přebolí. Ale nepitvej se v tom, bude to teď hodně čerstvé, tak si musíš nařídit na to nemyslet a zaměstnat se něčím jiným. Postupně přijdou dny, kdy na to sem tam zapomeneš, nejdřív na minutu, pak na hodinu, pak si třeba celý den nevzpomeneš… Tak ten první měsíc je takový nejhorší a jakmile to otupí, tak to jde snáz a snáz.
Za rok touhle dobou budeš úplně v pohodě, pokud teda mu nedáš další šanci
Nejsem si jistá, zda je odpouštění ku prospěchu věci, vztah vždycky zůstane narušený ![]()
Právě uvažuji, jestli to dál má nějaký smysl.. protože zítra někdy odpoledne se má vrátit.. ale pokud ho sem nepustím, nevrátí se… byt je totiž můj.
@Anonymní píše:
Zdravím vás holky.Tak to vypadá, že nám „tatínek“ odchází… za jak dlouho to přebolí? Za jak dlouho přestanete vidět v dítěti „jeho“…? A za jak dlouho budete schopni se normálně nadechnout bez toho šílenýho knedlíku v krku a pocitu ponížení…
A jak ten vztah ted vypadá? On mluvil o tom, ze odchazí? víš nebo tušíš že má jinou?
všechno jednou přebolí, přebolí i nečekaná ztráta nejbližších, ale nezapomeneš nikdy, jen ta vzpomínka nebude tolik bolavá nebo trpká jako je treba ted.
Zdravím vás holky.
Tak to vypadá, že nám „tatínek“ odchází… za jak dlouho to přebolí? Za jak dlouho přestanete vidět v dítěti „jeho“…? A za jak dlouho budete schopni se normálně nadechnout bez toho šílenýho knedlíku v krku a pocitu ponížení…