Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Pokud nechces tak ja tedy koncim a jdu spat dekuji vsem co jste dali energii do teto diskuse a prosim vas aby jste priste znovu se pokusili nejaky manzelstvi zachranit. kdyby to bylo aspon jedno tak jsme tu nebyli zbytecneja tu totiz nejsem na pokec a tim se omlouvam divce ktera cekala na zabavnou sobotni komunikaci ja sem budu chodit protoze moje manzelstvi vipadalo stejne spatne jako to anonimni a ted jsme hodne le v jiny fazi. ale MY JSME SI POMOCT NECHALI proto je to zachraneny. vlastnim mozkem z toho nevylezes pouzij mozek nekoho jinyho kdo to ma srovnany
@Anonymní píše:
Nepochopení..ponížení..vztek - to už jsi zmínila..
No a co to s Tebou dělá taková situace, kdy se cítíš nepochopená, ponížená, vzteky bez sebe? jak obvykle reaguješ? Jaký na to máš tahy a chceš se učit i jiný?
Krom toho co jsi psala, máš z něčeho strach?
@Anonymní píše:
Ano, nemám důvod mu věřit.. v čemkoli jsem mu věřila, tak mě zradil a poslední dobou si přijdu akorát jako dojná kráva na peníze a kuchařka a pradlena, abych nezapoměla. Ale to by byla další kapitola na celou noc.. Zkrátím to, pokud to jde..
Abychom umořili jeho dluhy, vypověděla jsem stavebko a peníze mu půjčila napůl s mým otcem, jemu měsíčně peníze splácí (okolo 250.tisíc) a najednou se dozvím jak vykládá že vyhrál 200.000 v ruletě holkám kolem patnáctky, se kterými si psal na ICQ, které si založil na mém notasu!!![]()
![]()
Několikrát nalezený dobíjecí kupony na telefony. Co mu za to ukazují, kozy???
Je toho tolik…a já už prostě nemám sílu…už toho ponížení bylo dost…
no dobře já tohle chápu pro mě by to byl signál že náš vztah je dopravdy v háji..pak ale už vůbec nechápu proč tě překvapilo to že ti ted nevolá a nedodržel slib že se ozve.. jak to že tě to překvapilo?
@plzakova21 píše:
Pokud nechces tak ja tedy koncim a jdu spat dekuji vsem co jste dali energii do teto diskuse a prosim vas aby jste priste znovu se pokusili nejaky manzelstvi zachranit. kdyby to bylo aspon jedno tak jsme tu nebyli zbytecneja tu totiz nejsem na pokec a tim se omlouvam divce ktera cekala na zabavnou sobotni komunikaci ja sem budu chodit protoze moje manzelstvi vipadalo stejne spatne jako to anonimni a ted jsme hodne le v jiny fazi. ale MY JSME SI POMOCT NECHALI proto je to zachraneny. vlastnim mozkem z toho nevylezes pouzij mozek nekoho jinyho kdo to ma srovnany
nj ale ty jsi na tom makat chtěla a makala, taky už jsem mohla být několikrát rozvedená a nejsem. A nejsem ani žádná slepička co by mužíčkovi pr.del utírala a dělala co mu na očích vidím.
Jenže dnešní doba je jiná, něco se rozbije a než by se to spravovalo, tak se to vyhodí a koupí nové.
edit: tou dívenkou myslíš mě
jestli ano jsem polichocena ![]()
@jdukolem píše:
no dobře já tohle chápu pro mě by to byl signál že náš vztah je dopravdy v háji..pak ale už vůbec nechápu proč tě překvapilo to že ti ted nevolá a nedodržel slib že se ozve.. jak to že tě to překvapilo?
Protože asi stále doufám, že pro něj ještě alespon neco znamename? ![]()
@K-Black píše:
nj ale ty jsi na tom makat chtěla a makala, taky už jsem mohla být několikrát rozvedená a nejsem. A nejsem ani žádná slepička co by mužíčkovi pr.del utírala a dělala co mu na očích vidím.
Jenže dnešní doba je jiná, něco se rozbije a než by se to spravovalo, tak se to vyhodí a koupí nové.edit: tou dívenkou myslíš mějestli ano jsem polichocena
tak to máš - bohužel - pravdu. Dneska se vztahy neřeší, dneska se prostě partner opustí a hurá hledat nového
Obvykle je to z bláta do louže, takže změna téměř žádná
Ale třeba bude mít zakladatelka štěstí a najde si někoho, kdo si jí skutečně bude vážit ![]()
No já se přimlouvám za poradnu všema deseti a to ne proto aby ses léčila
a „dělala ze sebe krávu“, ale přinejmenším umění zvládnout rozchod to je výzva!!! a co teprve projít krizí, krize jako šance to je ještě větší výzva…přemýšlej o tom a hlavně dýchej!!!
Máš malou doma? Jdi se podívat na ní, jak spí a uvažuj znova…
@Anonymní píše:
Protože asi stále doufám, že pro něj ještě alespon neco znamename?
ale tak určitě pro něj něco znamenáte, jinak by byl už dávno v čudu ne? hele ty jsi teď fakt vyřízená, tak si běž lehnout a uvidíš zítra. Hůlavně mu po ránu nedělej scény, víš co je třeba dobrý? napiš mu dopis nebo email, tam popiš co tě trápí, co ti vadí atd. ale neodesílej ho když jsi naštvaná, napiš to třeba za dva dny, až trošku vychladneš ![]()
@Anonymní píše:
to chápu, ovšem tím, že mu sbalíš a pošleš ho po sms do háje ho asi nedonutíš, aby ti dal najevo, že pro něj něco znamenáš ![]()
@K-Black píše:
Jenže dnešní doba je jiná, něco se rozbije a než by se to spravovalo, tak se to vyhodí a koupí nové.edit: tou dívenkou myslíš mějestli ano jsem polichocena
chytra holka je mi jedno kolik ti je ale pochopilas jsme porad maly holky ne
@Anonymní píše:
hrozne si protirecis ja ti pomuzu znova ale az budes odpovidat na co se te ptam a nerikat na co se te neptam
@plzakova21 píše:
chytra holka je mi jedno kolik ti je ale pochopilas jsme porad maly holky ne
já určitě, jsem skoro náctka ![]()
@ivulinaM neměla jsi v profilovce sebe s věnečkem na hlavě? ![]()
@K-Black nee - měla jsem tam dřív sebe a svou (teda naší) cácorku v růžovém overalu
Neprozradíš kolik je vám let? když jsem byla mladá tak jsem si myslela že někoho milovat je být s ním pořád, psát si zamilovaný sms, apod. a v tom věku kdybych měla dítě tak bych to nedala tak brzo, ale tím jak stárnu, tak si člověk uvědomí že milovat je o něčem jiném hlavně tolerance, důvěra, trpělivost, a volnost - né někoho vlastnit, moct se spolehnout na toho druhého, a když jsme spolu a sejdeme se za dva dny nebo za týden, tak si to spolu užít, ale na tohle jsem taky nepřišla hned
to už tu padlo několikrát a neodpověděla, taky si myslím, že je to hodně mlaďounká holčina, a dost se v tom plácá, možná zbytečně, možná důvod má. To ale z této diskuze nikdo nepozná.