Přebolí to?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
712
7.9.13 23:35
@Anonymní píše:
Já se k němu ale chovam hezky, normálně. Má první poslední.. nenadávám mu, nelžu mu.. nepodvádím ho. Nikdy neodjedu a neozývám se..

tady mu ted nadavas,, zmen hned v sobe tu predstavu ze je sicak, napis mi kdy te prekvapil pojd pomuzu ti ale neutikej

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2575
7.9.13 23:35
@K-Black píše:
A já si sedím na rukách, a sedím a sedím :mrgreen:
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14
7.9.13 23:36
@Anonymní píše:
Nechápu jen tu zradu!!! Mě by to dal vyžrat až do dna, kdybych si někde chlastala celý noci a neozvala se a sám?? Dělá si co chce a kde chce..

jaké celé noci, on to udělal opakovaně? Já jen, že dnešní noc ještě neuplynula…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6661
@K-Black píše:
A já si sedím na rukách, a sedím a sedím :mrgreen:
:mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
@ivulinaM píše:
Zakladatelko neblázni :hug: :hug: :hug: Pokud nemáš 100% jistotu, že má jinou, tak to teď nech plavat a pokecejte si, až se vrátí. Já vím, že ty představy jsou šílený (zvlášť jestli máš bujnou fantazii), ale realita může být úúúúplně někde jinde :hug:

Jenže on mi řekne, firemní akce, neřekne co dělali, nic… řekne, nestarej se.
A ještě bude uraženej že vyzvídám.
Cítím se zkrátka jako hlupák :( Jako ta poslední nicka na světě :(

• Citovat
  • Upravit
K-Black
@ivulinaM píše:
Zakladatelko neblázni :hug: :hug: :hug: Pokud nemáš 100% jistotu, že má jinou, tak to teď nech plavat a pokecejte si, až se vrátí. Já vím, že ty představy jsou šílený (zvlášť jestli máš bujnou fantazii), ale realita může být úúúúplně někde jinde :hug:

přesně, třeba je s klubem mladých křesťanů v kostele na modlitbách, nebo je na kroužku háčkování a trénuje krátký sloupek :think:

• Citovat
  • Upravit
14
7.9.13 23:37
@Anonymní píše:
Nedávno… měli něco v našem městě v kavárně a přišel kolem půl 4 ráno.

a po tom jsi nevyváděla? Jak často se ti musel telefonicky hlásit?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
712
7.9.13 23:37
@laddyss píše:
takže to co tu teď předvádíš, tak je tvůj ventil a jinak se nikdy takto nechováš? Kdy byl naposled pryč přes noc před touhle akcí?

ptala jsem se te taky pouzij logiku mas zkusenosti s tim ze by se takhle choval? vem ted jen logiku muzou byt tvy predstavy nepodlozeny pojd s toho se dostAt

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
jdukolem
7.9.13 23:38
@Anonymní píše:
Jenže on se nikdy nedohodne, jo, dohodne, slíbil mi že si napíšeme a že zavolá. Neozval se co zabouchl dveře :(

podle mě ta poradna není vůbec špatnej nápad co?

• Citovat
  • Upravit
10351
@Anonymní píše:
Jenže on se nikdy nedohodne, jo, dohodne, slíbil mi že si napíšeme a že zavolá. Neozval se co zabouchl dveře :(

Tak až zas příště naslibuje, vezmi malou, vezmi prašule a vyraž na nákupy a udělejte si radost. Na uhánění chlapa se vykašli, jednou dom stejně dorazí a když mu řekneš, jak sis den parádně užila, třeba to v něm něco vzbudí- hele dneska jsem si vzala ty nový kozačky/sukni/kalhoty/prádlo a vyrazila jsem ven..Mi neřikej, že se příště nebude pídit, kde jsi a co děláš :)
@K-Black by mě fáákt zajímalo, čím píšeš. Jéé, máš hejblací cecíky, že mě to nenapadlo :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6536

Ty víš že on tě podvádí, nebo je to jen že se neozve?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
7.9.13 23:39

Vím, jak se chová když se napije.. Je mu jedno s kym co..jak vypadá. Spolu jsme nespali co jsme doma z dovči, skoro měsíc to bude :(
Bud nema naladu, nebo je unavenej nebo je tu malá, stále něco.. :(

• Citovat
  • Upravit
Táta Pavel

Dovolím si jednu laickou diagnózu - jedná se o separační úzkost - jak zakladatelka píše, bojí se, že po rozchodu bude pořád sledovat přítele na fb, apod., takže ona je na něm nezdravě psychicky závislá a jakákoliv separace a ztráta kontroly, byť jen zdánlivé, ji přivádí k šílenství. Myslím, že dost nevěrníků se svou ženou hovořili i v situaci, kdy měli fyzicky zasunuto jinde, svou ženu uchlácholili a pokračovali v akci. Takže jakékoliv stíhání je milá zakladatelko zcela na prd. A naprosto chápu, že ten tvůj ti slíbí, že zavolá, aby mohl v klidu odejít a pak se na to vykašle - z jeho strany cesta nejmenšího odporu. Svým skučením a stíháním si vysloužíš maximálně to, že ti opravdu zahne, protože to pro nej bude mít stejný efekt, jako kdyby byl věrný.

• Citovat
  • Upravit
2575
@K-Black píše:
přesně, třeba je s klubem mladých křesťanů v kostele na modlitbách, nebo je na kroužku háčkování a trénuje krátký sloupek :think: [/citace

:mrgreen: No a nebo štrikuje šálu jako překvápko k vánocům :lol:

Jen jsem tím chtěla říct, že notabene nemusí teď někde kopulovat, ale prostě „jen“ sedí v hospodě a prachobyčejně chlastá :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
K-Black
7.9.13 23:40

@zuzouš no už si na nich nesedím, se mi odkrvovali :roll:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat