Přebolí to?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Táta Pavel
7.9.13 23:12
@Anonymní píše:
Jinak jsem navazovala i na diskuzi - Partnerovi nadávky -
Anonymní31.08.13 21:45
Ahoj holky, oživuji tuhle diskuzi a poprosím Vás o radu, jestli nějaká je..
S chlapem jsme spolu skoro pět let, máme malou princeznu :) dvouletou.
Jsme celkem normální pár, na veřejnosti, před rodinami, apod. financemi nějak nepřekypujeme, ale ani si nestěžujeme. Jsem podnikavá mamina na RD a do toho na ŽL i pracuji. :)
Chlap maká jak mourovatej a prašule nosí :)
Ale kámen úrazu je v tom, že absolutně nemá problém, když se třeba chytneme kvůli blbosti „ať sklapnu“..„ať držim hubu“..„zalezu“.. „že jsem dementní“..apod. Kr*va a jiné označení není vyjímkou. Já samozřejmě se nenechám, okamžitě mu jasně vysvětlím, že takhle teda ne a on je schopnej na mě ukázat prostředníček apod. prostě mě co nejvíce ponížit mi přijde :(
Za chvilku se uklidní a chová se jakože vše ok a hrozně se milujeme :think:
Mě tohle chování moc trápí a mrzí.. nechápu, jak si to vůbec může dovolit..!!
Pokud to takto má pokračovat, jsem ochotná kvůli tomuto vztah ukončit.. nemám zájem aby dcera byla svědkem tohoto!!

Naučte se k sobě chovat s úctou, ale na rozchod a rozbití rodiny dítěti to rozhodně není. Děláš pěknou kravinu. Vsadím se, že ty blbé hádky, které píšeš, dost často rozpoutáváš podobným stylem uvažování, jaký tu předvádíš.

• Citovat
  • Upravit
jdukolem
7.9.13 23:13
@Anonymní píše:
Možná ano, možná se mi vážně jen uleví…
Určitě mají nabití program v 23.09h!! :roll: To zas tak hloupá nejsem..

chlastají.. noc je mladá..
víš udivuje mě že když byl na tebe hnusnej a sprostej tak to s tebou moc nehlo ale pouhá nepodložená představa..že si vrzne jinde tak šílíš..to mi přijde ulítlý teda máš nějaký důkazy že má milenku?

• Citovat
  • Upravit
stazinka09
7.9.13 23:13
@Anonymní píše:
On určitě!!! :roll: 500.000,– dluh, trv. bydliště na magistrátu, a vlastní jen TV, a z toho z výplaty mu zbyde 5500,–, určitě dostane dvouleté dítě!
Opravdu nechci poslouchat ódy na chlapa, co si někde vy*ukává, ty ho absolutně neznáš a zastáváš se ho tady??!!!

Tak u vás to i díky tobě bude hodně dramatický, takže hned tak to nepřebolí. Někdy je větší lepidlo nevraživost než láska.

• Citovat
  • Upravit
stazinka09
7.9.13 23:16

Zakladatelko, to máš vždycky takovej nájezd, jak tady v diskuzi? Z tebe ta agrese taky stříká na všechny strany…

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
7.9.13 23:16

Jen nechápu proč to neřekne. Že si nezasloužím ani tolik, aby mi řekl, že o nás nestojí?? :(
Za nějakých 14hodin si nenajde čas na jednu sms??

Nevím, asi není co dál řešit..

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
7.9.13 23:17
@stazinka09 píše:
Zakladatelko, to máš vždycky takovej nájezd, jak tady v diskuzi? Z tebe ta agrese taky stříká na všechny strany…

Nerada bývám za hlupáka, víš??

• Citovat
  • Upravit
jdukolem
@stazinka09 píše:
Tak u vás to i díky tobě bude hodně dramatický, takže hned tak to nepřebolí. Někdy je větší lepidlo nevraživost než láska.

na tom něco bude..čím víc emocí - i negativních tím horší a delší hojení

• Citovat
  • Upravit
712

Myslim ze s timhlepristupem ten vztah ukoncis hlavne ty,, kdyby si to chtela vyresit tak neuteces z diskuse jinde,, hledas si jenom nekoho kdo s tebou bude souhlasit ale tady ti chcem pomoct zdravi tatu pavla a vsichni kdo se ti postavi. je to pro tebe ne proti tobe

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Táta Pavel
7.9.13 23:18
@Anonymní píše:
Možná ano, možná se mi vážně jen uleví…
Určitě mají nabití program v 23.09h!! :roll: To zas tak hloupá nejsem..

Jestli dobře zachlastali, tak nemá šanci ten telefon slyšet ani kdyby ho měl v kapse.

@stazinka09 píše:
Tak u vás to i díky tobě bude hodně dramatický, takže hned tak to nepřebolí. Někdy je větší lepidlo nevraživost než láska.

Přesně, horká hlava, přesvědčená o tom, že dítě bude u ní v péči, kydající hnůj na otce, i když předtím píše, že maká a prachy nosí, chudák dcerka, ta to pěkně odskáče za oba. Mimochodem, pokud má otec tolik dluhů, bydliště na magistrátu, tak o nějakých alimentech může slečna jenom snít.

• Citovat
  • Upravit
jdukolem
7.9.13 23:19
@Anonymní píše:
Jen nechápu proč to neřekne. Že si nezasloužím ani tolik, aby mi řekl, že o nás nestojí?? :(
Za nějakých 14hodin si nenajde čas na jednu sms??Nevím, asi není co dál řešit..

nezlob se nemyslím to zle ale reaguješ poměrně hystericky a neadekvátně
místo abys využila 14 hodin pro sebe udělala si hezkej den tak visíš na mobilu jak pipi a sleduješ že se neozval.. no tak nechtěl no..
pořád v tom ale nevidím důkaz nevěry

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
7.9.13 23:19

Takže mám být poslušná ženuška, nechat ho si někde celé noci užívat a hledět si svého??

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
7.9.13 23:20
@Táta Pavel píše:
Přesně, horká hlava, přesvědčená o tom, že dítě bude u ní v péči, kydající hnůj na otce, i když předtím píše, že maká a prachy nosí, chudák dcerka, ta to pěkně odskáče za oba. Mimochodem, pokud má otec tolik dluhů, bydliště na magistrátu, tak o nějakých alimentech může slečna jenom snít.

Alimenty nechci!! Nechci po něm nic, já jsem zajištěná, při RD pracuju, v tomhle problem nevidím.

• Citovat
  • Upravit
jdukolem
7.9.13 23:20
@Anonymní píše:
Alimenty nechci!! Nechci po něm nic, já jsem zajištěná, při RD pracuju, v tomhle problem nevidím.

alimenty jsou pro dítě má na ně nárok takže prrr

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
7.9.13 23:21

Jenom kdybych já mu dala malou a psa a řekla čau, jedu si chlastat na víkend.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
7.9.13 23:21

Zakladatelko můžu se zeptat kolik ti je?

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky