Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše:
Možná ano, možná se mi vážně jen uleví…
Určitě mají nabití program v 23.09h!!To zas tak hloupá nejsem..
chlastají.. noc je mladá..
víš udivuje mě že když byl na tebe hnusnej a sprostej tak to s tebou moc nehlo ale pouhá nepodložená představa..že si vrzne jinde tak šílíš..to mi přijde ulítlý teda máš nějaký důkazy že má milenku?
@Anonymní píše:
On určitě!!!500.000,– dluh, trv. bydliště na magistrátu, a vlastní jen TV, a z toho z výplaty mu zbyde 5500,–, určitě dostane dvouleté dítě!
Opravdu nechci poslouchat ódy na chlapa, co si někde vy*ukává, ty ho absolutně neznáš a zastáváš se ho tady??!!!
Tak u vás to i díky tobě bude hodně dramatický, takže hned tak to nepřebolí. Někdy je větší lepidlo nevraživost než láska.
Zakladatelko, to máš vždycky takovej nájezd, jak tady v diskuzi? Z tebe ta agrese taky stříká na všechny strany…
Jen nechápu proč to neřekne. Že si nezasloužím ani tolik, aby mi řekl, že o nás nestojí?? ![]()
Za nějakých 14hodin si nenajde čas na jednu sms??
Nevím, asi není co dál řešit..
@stazinka09 píše:
Zakladatelko, to máš vždycky takovej nájezd, jak tady v diskuzi? Z tebe ta agrese taky stříká na všechny strany…
Nerada bývám za hlupáka, víš??
@stazinka09 píše:
Tak u vás to i díky tobě bude hodně dramatický, takže hned tak to nepřebolí. Někdy je větší lepidlo nevraživost než láska.
na tom něco bude..čím víc emocí - i negativních tím horší a delší hojení
Myslim ze s timhlepristupem ten vztah ukoncis hlavne ty,, kdyby si to chtela vyresit tak neuteces z diskuse jinde,, hledas si jenom nekoho kdo s tebou bude souhlasit ale tady ti chcem pomoct zdravi tatu pavla a vsichni kdo se ti postavi. je to pro tebe ne proti tobe
@Anonymní píše:
Možná ano, možná se mi vážně jen uleví…
Určitě mají nabití program v 23.09h!!To zas tak hloupá nejsem..
Jestli dobře zachlastali, tak nemá šanci ten telefon slyšet ani kdyby ho měl v kapse.
@stazinka09 píše:
Přesně, horká hlava, přesvědčená o tom, že dítě bude u ní v péči, kydající hnůj na otce, i když předtím píše, že maká a prachy nosí, chudák dcerka, ta to pěkně odskáče za oba. Mimochodem, pokud má otec tolik dluhů, bydliště na magistrátu, tak o nějakých alimentech může slečna jenom snít.
@Anonymní píše:
Jen nechápu proč to neřekne. Že si nezasloužím ani tolik, aby mi řekl, že o nás nestojí??
Za nějakých 14hodin si nenajde čas na jednu sms??Nevím, asi není co dál řešit..
nezlob se nemyslím to zle ale reaguješ poměrně hystericky a neadekvátně
místo abys využila 14 hodin pro sebe udělala si hezkej den tak visíš na mobilu jak pipi a sleduješ že se neozval.. no tak nechtěl no..
pořád v tom ale nevidím důkaz nevěry
Takže mám být poslušná ženuška, nechat ho si někde celé noci užívat a hledět si svého??
@Táta Pavel píše:
Přesně, horká hlava, přesvědčená o tom, že dítě bude u ní v péči, kydající hnůj na otce, i když předtím píše, že maká a prachy nosí, chudák dcerka, ta to pěkně odskáče za oba. Mimochodem, pokud má otec tolik dluhů, bydliště na magistrátu, tak o nějakých alimentech může slečna jenom snít.
Alimenty nechci!! Nechci po něm nic, já jsem zajištěná, při RD pracuju, v tomhle problem nevidím.
@Anonymní píše:
Alimenty nechci!! Nechci po něm nic, já jsem zajištěná, při RD pracuju, v tomhle problem nevidím.
alimenty jsou pro dítě má na ně nárok takže prrr
Jenom kdybych já mu dala malou a psa a řekla čau, jedu si chlastat na víkend.
Naučte se k sobě chovat s úctou, ale na rozchod a rozbití rodiny dítěti to rozhodně není. Děláš pěknou kravinu. Vsadím se, že ty blbé hádky, které píšeš, dost často rozpoutáváš podobným stylem uvažování, jaký tu předvádíš.