Přebolí to?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
14
7.9.13 23:50

Anonymní, jdi spát. Ráno moudřejší večera. Myslím, že budeš mít po téhle veselé noci co žehlit, tak se na to vyspi, protože já kdybych jela na nějaký teambuilding, chlap by mi poslal sms, že je mezi námi konec, tak bych se neměla vůbec chuť vracet… A až to vyžehlíš, tak budeš muset nastolit nové pořádky. Ale to je teď hudba budoucnosti, teď budeš muset sklopit tu hysterickou nadutou hlavu. Je vidět, že podnikání nelezena mozek jen chlapům…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Táta Pavel
7.9.13 23:51
@plzakova21 píše:
Prosim vsechny touto cestou abyste se prestali ty holce posmivat muze to bejt nezvladatelnej strah z kteryho se nemuze dostat sama. jestli si nekdo potrebuje dokatat jak je dobrej bezte do jiny rubriky, kdo zvas mi chce pomoc aby to prospelo?

Jde mi o totéž, i když už se mi zavírají oči. Rád bych, kdyby se zakladatelka odřízla od svého rozhodnutí a začala pracovat spíše na sobě než na rozbíjení vztahu. První krok udělala, přiznala si psychickou závislost na něm. Fajn. Jako druhé by si měla ujasnit, zda je schopna tuhle závislost sama řešit nebo zda potřebuje odbornou pomoc. Já se kloním k možnosti druhé.
Zakladatelko, teď čti pořádně: máš problém. Pokud teď ten vztah rozbiješ, napácháš zbytečnou škodu hlavně na dítěti, a v dalším vztahu budeš ve stejné průšvihu. Já nevím, jestli ten tvůj stojí za to o vztah zabojovat, tak ti doporučuju, abys o ten vztah zabojovala ne pro něj, ale pro sebe. Využij této krize k tomu, abys zapracovala na sobě. A až si budeš jistá, že ses psychicky srovnala, že tě to někam posunulo, pak teprve rozhoduj o budoucnosti vašeho vztahu. Pokud ho i tak nezachráníš, pak do nového budeš vstupovat připravenější ho zvládnout. Rozumíš mi? Využij tu krizi ke svému růstu.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
7.9.13 23:51
@K-Black píše:
podle mě to hrotíš, je to jak když se zamiluje mladá holčina, to je taky ode zdi ke zdi. láska veliká, nenávist veliká, rozchod, láska.Nechci tě urazit, tak to prosím neber ve zlém, ale podle mě jsi citový upír. Fakt to není myšleno ve zlém. Dej mu trochu volnosti a sobě taky to především, to že budeš tajtrdlíkovat v tangách, a snášet mu modrý z nebe ti ho doma neudrží ;) a pokud nemáš figuru 100% tak ani ty tanga nenos ;)

Nebudu tady poslouchat kecy, jak jsem tlustá a hnusná!! :poblion:
Vzhledově jsem teda nadmíru spokojená se sebou!!

• Citovat
  • Upravit
712
7.9.13 23:52
@Anonymní píše:
V čem je dobrej?1. Absolutně mě přitahuje, úplně ve všem, líbí se mi.
2. K malé se chová pěkně, pokud není unavený z práce, což chápu.
3. Ráda s ním trávím čas, když jsme po výletech, je to fajn.

tak se pust do toho vykasli se tu na vsechny a napis mu to. napis ze se omlouvas a ze si ho vazis za tohle jak si to napsala mne pak mi napis jak ti je. ted jde o tebe chapes to aby ses citila li pak budem resit dal jde jen o tebe takze nezalezi na reakci chapes to?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
K-Black
7.9.13 23:53
@Anonymní píše:

ty jsi blázen 8o já nikde nic takovýho nenapsala.

• Citovat
  • Upravit
14
@Anonymní píše:

tak je otázka, zda je spokojený on, hlavně pokud se poslední dobou vytáčel a o sex zájem nejevil :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní

Aha, takže on mi bude dál po nocích jezdit na chlastačky a já se budu léčit u psychologa a nechat si nadávat do krav???
Tomu rozumím, ale já jsem pevně rozhodnutá. Má sbaleno.
Tohle nemám zapotřebí. Možná bych dala vše co mám, jen za to, aby se už nevracel..

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
7.9.13 23:54
@plzakova21 píše:
tak se pust do toho vykasli se tu na vsechny a napis mu to. napis ze se omlouvas a ze si ho vazis za tohle jak si to napsala mne pak mi napis jak ti je. ted jde o tebe chapes to aby ses citila li pak budem resit dal jde jen o tebe takze nezalezi na reakci chapes to?

Jenže já jsem mu to už psala, co mě mrzí a tak a žádná reakce. Proto to pro mě ztratilo dál smysl..

• Citovat
  • Upravit
6661
7.9.13 23:56
@Anonymní píše:

Promiň, ale proč reaguješ tak hystericky? @K-Black nic takového neřekla! Uvědom si, že máš problém sama se sebou a dost velký. To bys měla řešit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14
@Anonymní píše:
Jenže já jsem mu to už psala, co mě mrzí a tak a žádná reakce. Proto to pro mě ztratilo dál smysl..

seš naprostej magor. Doma asi moc věcí nemá, když jsi stihla mezi přispíváním sem ještě zabalit. Upřímně bych ti do toho hovězího nadala taky, protože fakt nevěřím, že v reálu se chováš slušně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6536

Zakladatelko, zkus mu důvěřovat, nebo máš pocit že nemůžeš nebo tvoji důvěru zklamal? kolik je tobě i jemu? chápu tě on si trajdá, ty dítě, práci, domácnost, on chlap nemá rád kontrolování kde je, kam jde, kdy se vrátí - výslech :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7876
@Anonymní píše:

Tady někdo psal, že si tlustá a hnusná? 8o 8o 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
712
7.9.13 23:58

r

Posledni moje nabidka krok cislo dva. prestanes ted odpovidat na vsechny zly odpovedi a budes se drze taty pavla a podobnej odpovedi a ty ostatni prestanes cis souhlasis necti ty provokace jsi rozhodnuta jsme tu dva kteri kuli jsou ochotny nejit spat nevim jak to ma ten pavel ale ja znam stav ve kterym ted si je to spoustu let ale vim jak z toho

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6536
7.9.13 23:59
@Anonymní píše:

tak třeba potřebuje čas jak zareagovat na sms, nebo na akci je hluk a mobil neslyší baví se

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Táta Pavel
8.9.13 00:00
@Anonymní píše:
V čem je dobrej?1. Absolutně mě přitahuje, úplně ve všem, líbí se mi.
2. K malé se chová pěkně, pokud není unavený z práce, což chápu.
3. Ráda s ním trávím čas, když jsme po výletech, je to fajn.

Na tomhle jsou založený dobrý a dlouhodobý vztahy.

@Anonymní píše:
Aha, takže on mi bude dál po nocích jezdit na chlastačky a já se budu léčit u psychologa a nechat si nadávat do krav???
Tomu rozumím, ale já jsem pevně rozhodnutá. Má sbaleno.
Tohle nemám zapotřebí. Možná bych dala vše co mám, jen za to, aby se už nevracel..

Tohle je důležité!!! on MI bude dál… Jak MI? On ti nepatří, není tvůj majetek! U psychologa se neléčíš, u psychologa se učíš. Rozumět sobě, druhým, zvládat sebe a zlepšovat se.
Dala bys i dceru za to, aby se už nevracel? Holka prober se, hraješ si s ohněm!

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky