Přebolí to?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
jdukolem
8.9.13 00:34
@Anonymní píše:
Neplácám… po dnešku mám absolutně jasno!

no dobře tak máš jasno jenže člověk kterej má jasno není napruženej že mu ten druhej nepíše

• Citovat
  • Upravit
33022
8.9.13 00:35

@K-Black :mavam: taky už jdu, dobrou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2575
8.9.13 00:37

@K-Black :mavam: dobrou

:mavam: holky taky to balím :mavam:

Zakladatelko - přeju pevné nervy :hug: :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
@jdukolem píše:
no dobře tak máš jasno jenže člověk kterej má jasno není napruženej že mu ten druhej nepíše

To už dávno nejsem… vím že se neozve, akorát se sem bude zítra dobývat!

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
@ivulinaM píše:
@K-Black :mavam: dobrou

:mavam: holky taky to balím :mavam:

Zakladatelko - přeju pevné nervy :hug: :hug: :hug:

Děkuji.

• Citovat
  • Upravit
jdukolem
8.9.13 00:40
@Anonymní píše:
To už dávno nejsem… vím že se neozve, akorát se sem bude zítra dobývat!

víš myslím že by ses měla ted pořádně vyspat ne nadarmo se říká ráno moudřejší večera.. měla bys uvážit co uděláš až se tedy bude dobývat

• Citovat
  • Upravit
annonnymous
8.9.13 00:40

Jen tak ne… nemela jsem dite a po tom co odesel jsem ho milovala daksi dva roky. asi zalezi na povaze…

• Citovat
  • Upravit
annonnymous
8.9.13 00:52

A podle toho co sem ted zpetne cetla jsi podobna hysterka jako ja ;-)

• Citovat
  • Upravit
712
8.9.13 01:00
@annonnymous píše:
A podle toho co sem ted zpetne cetla jsi podobna hysterka jako ja ;-)

i jako ja a znam jeste dalsi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
712
8.9.13 01:01
@annonnymous píše:
A podle toho co sem ted zpetne cetla jsi podobna hysterka jako ja ;-)

co te nuti byt ted vzhuru?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4367
8.9.13 06:48

Tak to je tedy síla.
Cítím malou nebo žádnou sebeúctu. Možná i k tomu se váže všechno ostatní? Úcta k druhému člověku není automatická, ta se musí zasloužit, z něčeho vyjít. Pokud se někdo chová tak, že druhého nenechá pomalu ani dýchat, pak chápu obranu útokem apod. Ne, že ji schvaluji, ale pochopím to.
Zdravě sebevědomý jedinec nemá potřebu si přivlastňovat druhého člověka. Rozumím, že si asi připadáš sama a cítíš se ublížená, ale podle mě je to důsledek neřešení, domněnek, neznalost.
Byla jsem s malou u ségry na 14 dní. Po návratu jsem zjistila, že manžel si našel kamarádku-pro něj ano, řekl mi, že to bere jako pracovní a inspiraci a hledání nových klientů-pracují v podobném odvětí. Jemu jsem věřila, jí ne. Slečna si dovolila psát na firemní mail, ke kterému mám přístup, takové věci, že jsem okamžitě pochopila, kam to chce dotáhnout. Řekla jsem manželovi svůj názor a on ji bránil, že toto určitě ne apod.
Tak jsem si řekla, že asi málo zná ženský a že je to jedna z těch, která si neumí najít svobodného chlapa, ale hledá mezi zadanými, protože je jednoduché je přitáhnout na svobodný život bez starostí o prachy, dítě, řešení běžných rodinných starostí. Kdo by si nechtěl od toho orazit, že?
Minulý týden ho poprosila o pomoc při stěhování, když se vrátil, tak si chtěl stěžovat jak při věšení záclon spadl ze štaflí a bolí ho ruka… Tak jsem se jen podivila: Ona neumí věšet záclony? To jsi doma nikdy nedělal? A nechci to slyšet, to se vyplakej u ní, tady sis neublížil a víc jsem se k tomu nevyjadřovala. Ač jsem po celou dobu „kamarádství“ trpěla, užirala se, navenek jsem působila sebevědomě a manželovi projevovala důvěru a doma měl veškerý servis jako vždy.
Jo a za stěhování dostal banán a čaj, ale prý fakt výborný, i když doma vyjedl půlku lednice, co se vrátil…
A řekl, že jsem asi měla pravdu :D, že tam byl ještě jeden její kamarád, a že si připadal, jak kdyby čekala, že oni dva se o ní mají prát bo co :nevim:
Včera ho, opět na firemním mailu / ač to může udělat sms/ požádala, jestli by ji nenavrtal skobu na pověšení obrázku.. :roll:
Tak jí odpověděl, že víkend tráví s rodinou. Doufám, že to už pochopí.
A víš co? Nebyla jsem zraněná, ublížená, naštvaná apod. z toho, že si manžel našel kamarádku /mám taky kamarády chlapy/, ale byla jsem neuvěřitelně běsná z její drzosti-že ví, že má rodinu a přesto se snaží do ní nabourat takovým způsobem.
Mám ráda jedno motto: Milovaný člověk získává veškerá práva včetně toho nás nemilovat. Je to hodně bolestivý, ale láska, respekt a úcta se prostě musí „zasloužit“, to není něco, co je automatické, není to obchod.
Nikdy není nic jisté, pokud svého přítele dusíš svými výlevy, pak mi tam ještě trochu „vadí“ vysazování se svou nezávislostí /ač se chováš tady závisle/, v jeho pozici bych se cítila bídně a tebe viděla spíš jako nepřítele než partnera :nevim:
Vykašli se teď na něj /ne úplně, jen ho teď neřeš/ i na to, jaké dělá boty a soustřeď se na sebe. Ty jsi pro sebe to nejdůležitější a pokud nebude v pořádku tvůj vztah k sobě samé, tak nemáš šanci ani mít v pořádku vtah k druhým. Pokud si nenarazíš nějakého moulu, který bud rád, že má vůbec babu :roll:
Navrhuji, aby ses věnovala sobě, dělala věci, které máš ráda a hledala něco, co tě postaví na nohy a pomůže ti být vyrovnaným člověkem s trochou nadhledu. Ale ani v té době nezapomínej na přítele, buď slušná, v pohodě /aspoň navenek/, neurážej. On ať se chová jak uzná za vhodné sám, I případné urážky přejdi, protože pokud na ně budeš reagovat, necháš se vyprovokovat, tak se nikam nedostaneš. Měj se ráda a uvolni se. Není potřeba a spíš je to promarnění času v životě, pokud věnuješ energii věcem jako tyhle tebou popsané. Vždyť musíš být hrozně vysátá a kde potom chceš brát sílu na to hezké jako je třeba vaše dcera???
:kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17014
8.9.13 07:15
@Anonymní píše:
Má tam signál - telefon normálně vyzvání a že by si v campu při volejbale musel vypnout mobil??? Asi těžko!
Napsala jsem mu velmi výstižnou smsku a ukončila to.
Co dál holky? Mám si vyřídit svěření do péče?

To si děláš pr*del ne? To fakt po světě běhaj takhle šílené žensé? Tohle ti stačí k ukončení vztahu? proboha, doufám, že od tebe ten chudák uteče :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17014
8.9.13 07:17
@Táta Pavel píše:
Naučte se k sobě chovat s úctou, ale na rozchod a rozbití rodiny dítěti to rozhodně není. Děláš pěknou kravinu. Vsadím se, že ty blbé hádky, které píšeš, dost často rozpoutáváš podobným stylem uvažování, jaký tu předvádíš.
:potlesk: naprosto souhlasím, zakladatelka se chová jak šílenec. Musí být hrozně těžké s ní žít. Tady nebude chyba na straně chlapa :roll:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17014
8.9.13 07:28

A po dočtení celé diskuze si stejně myslím, že si tu jen někdo krátil dlouhou chvíly. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
káťa
8.9.13 08:19

Zakladatelka je myslím zakladatelkou tématu - „hádky před dovolenou“, takže každý, kdo jí radíte, byste si měli počíst tam. Suma sumárum, když shrnu to téma - její partner u ní bydlí, ona ho sponzoruje, užívá její auto, její rodina mu platí dluhy, on se k zakladatelce chová jako k největší špíně, nadává jí, ponižuje jí, nekomunikuje s ní, vyhrožuje jí, pokud nechtěla např. vydat auto či poskytnout ubytování, pustoší byt, nahání baby jinde, v celém tématu není jediné jeho pozitivní nebo alespoň neutrální zachování vůči zakladatelce. Zakladatelka tuto roli přijala a jednou za čas se sem pouze přijde vyplakat a divit nad tím, jak se chová, to je celé…

Je jasné, že z tvého bytu neodejde, dokud budeš cálovat. A chovat se k tobě lépe nezačne, na to má jiné slečny. Jediná možnost, aby sám odešel, je přestat mu platit a dávat věci. Ale to ty neuděláš a on to ví, to je celé… takže to dělá tak, jak mu to život nabízí, jednu na milování, druhou na placení…

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky