Přebolí to?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
17019
8.9.13 10:57
@Anonymní píše:
Tak mi volal, že po obědě přijede. Řekla jsem mu, že se nemusí namáhat, že tady už nežije. Věci si vezme zítra, vše co potřebuje má u sebe. Dělám u Policie, proto bych to nerada řešila takto.. Ta ostuda.

8o u policie? Ty jsi prošla psychotestama? Teda tomu nevěřím ani za mák, protože ten, kdo tam dělá se tím na webu jako je emimino zrovna nechlubí :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
8.9.13 10:57
@araw píše: :think: no ono v jeho podání by to možná bylo úplně, ale úplně jinak :nevim: Tohel je jednostranné, ještě píše pokaždé něco jiného, je paranoidní, pronásleduje ho - zakladatelko, to nemyslím zle, ale je to tak, vždyť stačí, jak zareagovala na normální větu třebas od K. Black. Ne, nějak si nemyslím, že je ten dotyčnej až taková zrůda :oops:

Ok, tvůj názor. Ty s ním nežiješ. A já už vlastně taky ne :)

• Citovat
  • Upravit
33022
8.9.13 10:59
@araw píše: :think: no ono v jeho podání by to možná bylo úplně, ale úplně jinak :nevim: Tohel je jednostranné, ještě píše pokaždé něco jiného, je paranoidní, pronásleduje ho - zakladatelko, to nemyslím zle, ale je to tak, vždyť stačí, jak zareagovala na normální větu třebas od K. Black. Ne, nějak si nemyslím, že je ten dotyčnej až taková zrůda :oops:

presne to jsem psala o kousek vis, nehlede na to, ze psala ze dela na ZL a ted zase dela u policie, tenhle clovek by mel navsivit odbornika a cim driv tim lip, pak me taky napada, ze se tady nekdo dobre bavi tim, jak ji to ostani zerou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17019
8.9.13 11:07
@Tom-Jerry píše:
presne to jsem psala o kousek vis, nehlede na to, ze psala ze dela na ZL a ted zase dela u policie, tenhle clovek by mel navsivit odbornika a cim driv tim lip, pak me taky napada, ze se tady nekdo dobre bavi tim, jak ji to ostani zerou.

No jo, diagnóz je hodně, ale takhle labilní člověk u policie tak maximálně uklízí záchody a chodby. :mrgreen: Jako houpe nás tu pěkně, jen co je pravda. :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33022
8.9.13 11:09
@Anonymní píše:
Ano, testy k Policii jsem dělala normálně, mám ještě půl roku RD, pak končí.
Nebudu se tady s Vámi dohadovat o nesmyslu. Do bytu se zkrátka nedostane, at dělá co c

Ja se neptala jak jsi je delala ale co obsahuji, ale to je jedno, ptala jsem se proto, ze vim jake jsou a podle toho jak reagujes na kazdeho, kdo ti napise neco co se ti zrovna nelibi, jsi znacne labilni clovek a jak uz jsem psala cim driv vyhledas pomoc tim lip, jak pro tebe tak pro okoli. Neber to spatne, ale tak to je.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
8.9.13 11:09

Dobře, děkuji. Odcházím z téhle diskuze a prosím o uzamčení.
Ponižovat se i tady vážně nenechám.

• Citovat
  • Upravit
22749
8.9.13 11:10

Někde psala, že má půlku rodiny u policie. Takže, kdo ví, ono možný je snad úplně všechno :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33022
8.9.13 11:12
@araw píše:
No jo, diagnóz je hodně, ale takhle labilní člověk u policie tak maximálně uklízí záchody a chodby. :mrgreen: Jako houpe nás tu pěkně, jen co je pravda. :pankac:

Presne tak a ted kdyz s ni nesouhlasime, tak ji urazime a chce zamknout diskusi. Nevsimla jsem si, ze by ji nekdo urazel, jen jsme ji rekli svuj nazor, ktery se ji nehodi do kramu.Jsem zvedava, za jak dlouho otevre dalsi podobnou diskusi…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33022
8.9.13 11:13

@mado internet snese vsechno, je to anonymni…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Veve.u
8.9.13 11:29

Nikdo nikoho neponizuje a podezrivavosti se nelze divit… No kazdopadne je-li vas pribeh realny, tak s chlapem to utnete, vy spolu byt proste nemuzete, pote se zamerte na sebe a dceru. Nevim, jak je stara, ale jste-li jeste na RD, muzete doufat, ze si v tomto veku nebude nic pamatovat, neodnese si spatne vzpominky a hlavne vzory. Az budete ok, pak teprve lze uvazovat nad novym vztahem.

• Citovat
  • Upravit
7257
8.9.13 11:42
@Tom-Jerry píše:
Presne tak a ted kdyz s ni nesouhlasime, tak ji urazime a chce zamknout diskusi. Nevsimla jsem si, ze by ji nekdo urazel, jen jsme ji rekli svuj nazor, ktery se ji nehodi do kramu.Jsem zvedava, za jak dlouho otevre dalsi podobnou diskusi…

No s těmi testy u policie-jsou dost povrchní, podle mě neodhalí zcela nic. Znám lidi, kteří jsou psychicky nemocní, labilní a k policii se dostali. Takže asi takhle.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11750
8.9.13 12:00

Tak jsem si to cely precetla a mam dost :-) nejdriv to vypadalo jak kdyby to psala patnactka, ktera chce ukoncit vztah kvuli neodepisovani na smsky… potom najednou zakladatelka rozepsala i takovy „banality“, ze ji chlap mlatil a buh vi co jeste, coz bych povazovala teda za vetsi problem a po necem takovym bych asi reagovani na mobil nebo nejaky ozyvani se z akce vuuuubec neresila. Takze me udivuje, ze bylo zrovna toto spoustecem k akci…
Hrozne me toci diskuze v tomhle tonu „chci poradit, tak do me nevalte“ a kdyz se sypou rady, tak od zakladatelky se sypou jen vymluvy proc zrovna toto udelat nemuze, nema rodinu v dosahu, kamarady, nikoho… :nevim:
Nesrovnalosti typu „jsem podnikava zena na MD a k tomu pracuji na ZL“ a nasledne „delam u policie“ jsou k pozastaveni a reakce typu „urazite me, koncim“ akorat tak potvrzuje to, ze si tady zase nekdo dela srandu.
Jinak ale ANO, preboli to. Pokud je to vsechno pravda a zakladatelka to konecne utne, tak ji ve finale bude stokrat lip a bolet ji nema co… na jejim miste bych chlapa taky do bytu nepustila, pokud ma nasilny sklony, ale tezko rict co z toho je pravda, jak to tam funguje a jestli se nedaji po dvou dnech zase dohromady, jak uz to tak bohuzel byva… 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
8.9.13 12:04
@Kaculatko píše:
Tak jsem si to cely precetla a mam dost :-) nejdriv to vypadalo jak kdyby to psala patnactka, ktera chce ukoncit vztah kvuli neodepisovani na smsky… potom najednou zakladatelka rozepsala i takovy „banality“, ze ji chlap mlatil a buh vi co jeste, coz bych povazovala teda za vetsi problem a po necem takovym bych asi reagovani na mobil nebo nejaky ozyvani se z akce vuuuubec neresila. Takze me udivuje, ze bylo zrovna toto spoustecem k akci…
Hrozne me toci diskuze v tomhle tonu „chci poradit, tak do me nevalte“ a kdyz se sypou rady, tak od zakladatelky se sypou jen vymluvy proc zrovna toto udelat nemuze, nema rodinu v dosahu, kamarady, nikoho… :nevim:
Nesrovnalosti typu „jsem podnikava zena na MD a k tomu pracuji na ZL“ a nasledne „delam u policie“ jsou k pozastaveni a reakce typu „urazite me, koncim“ akorat tak potvrzuje to, ze si tady zase nekdo dela srandu.
Jinak ale ANO, preboli to. Pokud je to vsechno pravda a zakladatelka to konecne utne, tak ji ve finale bude stokrat lip a bolet ji nema co… na jejim miste bych chlapa taky do bytu nepustila, pokud ma nasilny sklony, ale tezko rict co z toho je pravda, jak to tam funguje a jestli se nedaji po dvou dnech zase dohromady, jak uz to tak bohuzel byva… 8)

Neboj, ani on se nevrátí, pokud ho sem nepustím. To mu ponížení a hanba nedá.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
8.9.13 12:04
@Kaculatko píše:
Jinak ale ANO, preboli to. Pokud je to vsechno pravda a zakladatelka to konecne utne, tak ji ve finale bude stokrat lip a bolet ji nema co… na jejim miste bych chlapa taky do bytu nepustila, pokud ma nasilny sklony, ale tezko rict co z toho je pravda, jak to tam funguje a jestli se nedaji po dvou dnech zase dohromady, jak uz to tak bohuzel byva… 8)

A jestli mi opravdu nevěříš, můžeme si popsat třeba na fb a uvidíš..

• Citovat
  • Upravit
11750
8.9.13 12:06
@Anonymní píše:
Neboj, ani on se nevrátí, pokud ho sem nepustím. To mu ponížení a hanba nedá.

no prave, abys ho pak po par dnech nepustila… pokud je to takovej extrem co zazivate, tak by sis akorat znovu ublizovala. Preji vam kazdopadne at mate nadale nejakou normalni komunikaci a fungujete kvuli dceri…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí