Přebolí to?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
8.9.13 12:09
@Kaculatko píše:
no prave, abys ho pak po par dnech nepustila… pokud je to takovej extrem co zazivate, tak by sis akorat znovu ublizovala. Preji vam kazdopadne at mate nadale nejakou normalni komunikaci a fungujete kvuli dceri…

Doufám, aspon v tohle.

• Citovat
  • Upravit
33022
8.9.13 12:35
@jannina1 píše:
No s těmi testy u policie-jsou dost povrchní, podle mě neodhalí zcela nic. Znám lidi, kteří jsou psychicky nemocní, labilní a k policii se dostali. Takže asi takhle.

Tady slo spis o to, ze kazdou chvili pise neco jineho, jednou jeji chlap maka a nosi penize, podruhe je to nemakacenko a ona ho zivi, jednou dela na ZL pak u policie, takze pokazde rika neco jineho a uz muj deda rikal, ze kdyz chce nekdo lhat, tak musi mit sakra dobrou pamet a pamatovat si, co kde rekl, coz tady evidentne naplati…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24603
8.9.13 13:15

Tak jsem si proletěla tuhle diskusi, a zakladatelka bude asi hodně prudké povahy,
jako tvůj chlap když tě uráží, no s tím bych nebyla, ale dát mu košem formou sms :zed:
a myslím i ty sama si hodně ješitná osoba, kolik nevinných příspěvku tady a ty sis to přebrala po svém a děsně se urazila 8o
Buď jak buď ty budeš ráda že ses zbavila otravného chlapa, a on bude rád že se zbavil otravné ženské :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17019
8.9.13 13:58
@Tom-Jerry píše:
Tady slo spis o to, ze kazdou chvili pise neco jineho, jednou jeji chlap maka a nosi penize, podruhe je to nemakacenko a ona ho zivi, jednou dela na ZL pak u policie, takze pokazde rika neco jineho a uz muj deda rikal, ze kdyz chce nekdo lhat, tak musi mit sakra dobrou pamet a pamatovat si, co kde rekl, coz tady evidentne naplati…
:palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
K-Black
8.9.13 14:02

Mám dočítat, nebo mi někdo shrne dnešní den? :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
33022
8.9.13 14:06
@K-Black píše:
Mám dočítat, nebo mi někdo shrne dnešní den? :mrgreen:

Da se rict, ze je to porad to same co vcera, jen s tim rozdilem ze pokazde napise neco jineho treba co se jeji prace tyka a kdyz ji nekdo napise co se ji nelibi, tak napise ze ji urazi a chce zamknout diskisi, nikdo ji nikde neurazel jen ona se zapleta do lzi…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
K-Black
8.9.13 14:08
@Tom-Jerry píše:
Da se rict, ze je to porad to same co vcera, jen s tim rozdilem ze pokazde napise neco jineho treba co se jeji prace tyka a kdyz ji nekdo napise co se ji nelibi, tak napise ze ji urazi a chce zamknout diskisi, nikdo ji nikde neurazel jen ona se zapleta do lzi…

tak to asi dočtu, stejně nikde žádnou hodnoutnou diskůz nevidím :lol:

• Citovat
  • Upravit
stazinka09
8.9.13 17:57

Tak co jak to dopadlo??? Něco nového?

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat