Přebolí to?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
8.9.13 00:26

Neznamenáme pro něj absolutně nic! Bydlí tu jen proto, aby nemusel k máme, ptž podnájem neutáhne a malou by skoro nevídal, když dělá tak jak dělá v práci.. Má tu veškerý servis.. :(
Jsem rozhodnutá! Nejsem už asi ani naštvaná, to ne, jen hrozně ponížená a momentálně i oteklá, celou dobu bulim :(
Zítra mu napíšu nebo zavolam, tel mi stejně asi nevezme, a navrhnu si bud promluvit nebo jdeme od sebe rovnou.
Nejhorší je, že já ho úplně slyším, stoupne si tím arogantním postojen a řekne mi - tak mluv, já tě posloucham a bude se usmívat jak blbeček :(
Jiné řešení nevidím…

• Citovat
  • Upravit
712
8.9.13 00:27
@K-Black píše:
já určitě, jsem skoro náctka :mrgreen:@ivulinaM neměla jsi v profilovce sebe s věnečkem na hlavě? :think:

asi ne me je je taky 14 ale uz potreti :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
8.9.13 00:29
@renda81 píše:
Neprozradíš kolik je vám let? když jsem byla mladá tak jsem si myslela že někoho milovat je být s ním pořád, psát si zamilovaný sms, apod. a v tom věku kdybych měla dítě tak bych to nedala tak brzo, ale tím jak stárnu, tak si člověk uvědomí že milovat je o něčem jiném hlavně tolerance, důvěra, trpělivost, a volnost - né někoho vlastnit, moct se spolehnout na toho druhého, a když jsme spolu a sejdeme se za dva dny nebo za týden, tak si to spolu užít, ale na tohle jsem taky nepřišla hned

Jemu je 38, mě 32.

• Citovat
  • Upravit
2575
8.9.13 00:29

Zakladatelko jak tuhle diskusi tak sleduju, čím dál víc mi přijde, že u vás by fakt stálo za to, navštívit psychologa a nebo manželskou poradnu - už jen proto, abyste si před někým nestranným vyříkali co vás trápí a co od vztahu očekáváte :nevim: Tenhle člověk by vám mohl pomoct se ve vztahu líp orientovat a naučit vás partnerské komunikaci :nevim: Podle mě by vám to prospělo oběma :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
K-Black
8.9.13 00:30
@ivulinaM píše:
@K-Black nee - měla jsem tam dřív sebe a svou (teda naší) cácorku v růžovém overalu
:think: aha no to měnění profilovek by se mělo zakázat, v tom mám pak akorát bordel :zed: :lol:
  • Citovat
  • Upravit
Anonymní
8.9.13 00:30
@ivulinaM píše:
Zakladatelko jak tuhle diskusi tak sleduju, čím dál víc mi přijde, že u vás by fakt stálo za to, navštívit psychologa a nebo manželskou poradnu - už jen proto, abyste si před někým nestranným vyříkali co vás trápí a co od vztahu očekáváte :nevim: Tenhle člověk by vám mohl pomoct se ve vztahu líp orientovat a naučit vás partnerské komunikaci :nevim: Podle mě by vám to prospělo oběma :nevim:

On nikam nepůjde! Navrhovala jsem to několikrát a marně. Nebude nikomu nic vykládat mi řekne.

• Citovat
  • Upravit
K-Black
8.9.13 00:31
@Anonymní píše:
Jemu je 38, mě 32.
8o
  • Citovat
  • Upravit
2575
8.9.13 00:31
@K-Black píše: :think: aha no to měnění profilovek by se mělo zakázat, v tom mám pak akorát bordel :zed: :lol:
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: ty tak máš co povídat - kolikátou profilovku už máš? :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
K-Black
8.9.13 00:32
@ivulinaM píše: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: ty tak máš co povídat - kolikátou profilovku už máš? :mrgreen:

dneska?

• Citovat
  • Upravit
jdukolem
8.9.13 00:32
@Anonymní píše:
On nikam nepůjde! Navrhovala jsem to několikrát a marně. Nebude nikomu nic vykládat mi řekne.

tak tam skoč sama kvůli sobě protože nic ve zlým plácáš se v tom jak nudle v bandě - ode zdi ke zdi..

• Citovat
  • Upravit
2575
8.9.13 00:33
@Anonymní píše:
On nikam nepůjde! Navrhovala jsem to několikrát a marně. Nebude nikomu nic vykládat mi řekne.

tak to je škoda - takhle se to fakt nejspíš nevyřeší :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
@jdukolem píše:
tak tam skoč sama kvůli sobě protože nic ve zlým plácáš se v tom jak nudle v bandě - ode zdi ke zdi..

Neplácám… po dnešku mám absolutně jasno!

• Citovat
  • Upravit
2575

@K-Black stačí poslední měsíc :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
8.9.13 00:34

Aby dělal že neexistujeme, to se prostě nedělá. To je neomluvitelný!

• Citovat
  • Upravit
K-Black
8.9.13 00:34
@ivulinaM píše:
@K-Black stačí poslední měsíc :mrgreen:

tak to nevím :nevim: dneska asi pátou :lol:

Kočky dobrou :mavam:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...